2010 Eyll anneleri buraya

kızlar bende 2009 eylül annesiyim..geçen yıl bu zamanlar aynı telaştaydım...günler nasıl geçicek nasıl doğum yapıcam derken oğlum 5 aylık oldu....hepiniz umarım kolay bir hamilelik geçirirsiniz...anladığım kadarıyla mide bulantılarınız bşlamış...valla ben hamileliğim boyunca mide bulantısından çok çektim..doğuma bile girerken midem bulanıyordu.... hamileliğim boyunca zofer 4mg diye bir ilaç kullandım..ancak bu sayede yemek yiyebiliyodum...mide bulantısı çok şiddetli olanlara tavsiye ederim.ama doktorunuza danışın..

Avatarındaki senin bebegin galiba canım cok tatlı masallah :nazar:
insallah bizde o günleri görürüz

slm kızlar.Dün biraz işimiz vardı yakın bir ile gittik.Akşamda sinemaya gittik.Biraz yorulduk dolaşırken bebişimle...Bugünde biraz belimiz ağrıyor.Dün bir arkadaşın evinede gittik.Bebişimizi öğrendiğinde çok sevindi,hemen gelip sarılıp öptü Şeniz.Bende çok mutlu oldum.Birde ilk hediyemizi aldık.Kırmızı bir eteğimiz oldu..Ama erkek olursadelikafadulden bebeğimiz eteği ne yaparız bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

ben geldimmmmmmmmmmmmm
çok az uğruyorum ama inanın pc başına geçecek halim yok
benimde çok miğdem bulanıyooo yaaaaaaaaaaa
özelliklede akşamları
akşam yemeği yiyemiyorum
sadece biraz yeşilliğe limon sıkıyorum onu yemeğe çalışıyorum
bide benim bulantılarım çok fena çıkartmıyorum ama keşke çıkartsam belki bu kadar kötü olmam
umarım çabuk geçer
bi çok şeyden tiksindim bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))

bende senin gibiyim canım berbat durumdayım sürekli çıkartıyorum kurudu vallahi içim mzellikle akşam yoğunlaşıyor gece felan uyku uyuyamıyorum çıkarınca rahatlasam keşke ama nerdee tekrar başlıyor tekrar çıkartıyorum delircem doktor ilaç verdi ama korkuyorum bebeğe zararı olur diye neyapıcağımı bilmiyorum hiç bi iş yapamıyorum yemek yapamıyorum yiyemiyorumda :KK43: şuanda bile midem bulanıyor zor yazıyorum...

canım bebeğe zararı olsa dr yazmazki
ilaç bana uyku yapıyor
ben de sabah kahvaltıda çok az yiyebildim sonra hemen 1 dakika bile gçmeden çıkarttım hepsini

canım bebeğe zararı olsa dr yazmazki
ilaç bana uyku yapıyor
ben de sabah kahvaltıda çok az yiyebildim sonra hemen 1 dakika bile gçmeden çıkarttım hepsini

nebiliyim cnm öyle aslında zararı olsa doktor niye versin ama içim rahat etmiyor işte sabah akşam içebilirsin demişti doktor olmazsa sadece akşamları bitane içerim çünkü akşamları geceleri çok berbat oluyorum gündüzleride zorlada olsa limon yiyorum bastırır belki diye inşallah 3. aydan sonra geçer bulantılarımız yoksa işimiz zor valla...

iyim canım bebiş iyi ama ben kötüüm miğdem beni öldürüyor napacam artık bilmiyorum

sen nasılsın senin bebiş nasıl :emir_bebek::ecrin_bebek:

bu gün evde yoktum günümüğz vardı..
ama günde tatlı bir sürpriz yaşadım.
bir ablamız geldi ben hamileyim dedim o da bendeee dedi.
aynı zamanlarda kalmışız :)
çok hoşuma gitti.
birde bende ani sinirler başladı sizdede varmı?
durup dururken parlıyorum hani adet olacağımız zaman sinirli oluruz ya aynene öyle anlamadım gitti ....

bu gün evde yoktum günümüğz vardı..
ama günde tatlı bir sürpriz yaşadım.
bir ablamız geldi ben hamileyim dedim o da bendeee dedi.
aynı zamanlarda kalmışız :)
çok hoşuma gitti.
birde bende ani sinirler başladı sizdede varmı?
durup dururken parlıyorum hani adet olacağımız zaman sinirli oluruz ya aynene öyle anlamadım gitti ....

bende de var canım o. dün bisey yokken sinirlenip esime bagırdım. sonra cok pişman oldum gidip gönlünü aldım ama cok bozuldu

slm kızlarrr bugün yine bulantıdan kusmadan öldüm yaaaaa akşam 5 e kadar uzandım kımıldıcak halim bile yoktuu 9 ay böle devam ederse napcam benn :1no2:

kızlar selam.nasılsınız bakalım?
ben yatmaya devam ediyorum.
inşallah meleğim bu defa beni üzmücek.
kızlar ya bişi sorucam?
netten baktıgımda bebeğin kalp atışları 10-11 haftada dinletilir diyor,
siz 6-7 haftada duyabildinizmi?
duyduk diyen arkadaşlar var da CADIARZU
hani nst ye baglıolar??
yoksa sadece pıt pıtları mı gördünüz ultrasonda?

dr um bana cips kola jelibon gibi katkı maddeli şeyleri fazla tüketmememi hatta 0 a indirmemi söyledi.
çiğ et, rafadan yumurta hepsi zararlıymış.
sosis,sucuk bile çok iyi pişirilip yenmeliymiş.
bulantım çok dedim.
bu iyiye işaret demekki hormonumuz güzel salgılanıyor. az daha sabır,biraz zaman sonra ilaç yazıcam dedi.
daha bebişimizi göremedik çünki. sadece kesemizi gördük.
suyun falan normal çok güzel dedi.
haftaya çağırdı ama ben 2 hafta sonra yani 2 aylık olunca gidiim diorum. o zaman pıt pıtları duyarım inşallah...

kızlarrr günayydınnn.nerdesiniz ya uyanamadınız mı kaydirigubbakcemile2 biz doktordan geldik bebişimi gördüm çok şükür.keseyi yani :kedi: 14.8mm yazıyo ultrason kağıdında ya ama sormayı unuttum heyecandan kaç haftalık gözüküyor die.sadece daha çok küçük bebek görünmez dedi 3 hafta sonra gel kalp atışlarını inceleyelim dedi.opuyorumnanaktan

gözün aydın seher
darısı benim başıma olsun inş.
bende yarın gidicem inş.

canım bugüne kadar fasla bulantın olmamıştı galba dimii
benm çok şükür daa hiç bulantım yok
arada kasık ağrısı var bide normalde iştahım çok açıktır ama şimdi yemiş olmak için yiorum

günaydın herkeze...
kızlar selam.nasılsınız bakalım?
ben yatmaya devam ediyorum.
inşallah meleğim bu defa beni üzmücek.
kızlar ya bişi sorucam?
netten baktıgımda bebeğin kalp atışları 10-11 haftada dinletilir diyor,
siz 6-7 haftada duyabildinizmi?
duyduk diyen arkadaşlar var da CADIARZU
hani nst ye baglıolar??
yoksa sadece pıt pıtları mı gördünüz ultrasonda?

dr um bana cips kola jelibon gibi katkı maddeli şeyleri fazla tüketmememi hatta 0 a indirmemi söyledi.
çiğ et, rafadan yumurta hepsi zararlıymış.
sosis,sucuk bile çok iyi pişirilip yenmeliymiş.
bulantım çok dedim.
bu iyiye işaret demekki hormonumuz güzel salgılanıyor. az daha sabır,biraz zaman sonra ilaç yazıcam dedi.
daha bebişimizi göremedik çünki. sadece kesemizi gördük.
suyun falan normal çok güzel dedi.
haftaya çağırdı ama ben 2 hafta sonra yani 2 aylık olunca gidiim diorum. o zaman pıt pıtları duyarım inşallah...

evt canım ben tam olarak 6+1 de ultrasonda gördüm ve ardındanda doktorum sesini dinletti güm güm güm diye...geçen cumada 7+1 de yine dinledim yine aynı<<<boyu falan 2 gün önden uzamaya başlamış hatta...
sanırım çok gelişmiş ultrason cihazlarında bukadar erken duyulabiliyormuş..onun dışında duymasanızda sadece ekrandan görebiliyomuşsunuz.

X