- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.221
ben de çok açık çay içiyorum 1 bardak iyi geliyor miydeme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görev yeriniz neresi canımmm
buarada bende sadece çorba içebildimmm ama sanki dünyayı yemiş gibi şiştim
ben de çok açık çay içiyorum 1 bardak iyi geliyor miydeme
A&S canım çok seviniorum senin için
2 ay önceydi sanırım klomen topiğinde çok üsülmüştün
bizde seni teselli edioduk bak nerden nereye
çok şükür bu günümüze
karpuz demeyin baanaaaa
geçen gün arka sokakların tekrarını izliyorum orda suat hamile bi karpuz yiyiyoki sormayın içim gitti resmen..
ama yok ki
sen keseyi gördün en azından
ben daa onu bile göremedimmafoldumben
inş. salı günü görücem
maşallah sen çok erken görmüşsün
A&s cim bnmdee3 sene olmadı tup bebek yaptık onunla oldu ılk denememde cok şükür melegım benmlee:)
A&s cim bnmdee3 sene olmadı tup bebek yaptık onunla oldu ılk denememde cok şükür melegım benmlee:)
sevindim canım bebeğinin sana tutunmasına şanslısın herkesin tutmuyor çok şanslısın allah hayırlısıyla kucağına kavuştursun
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim kesemizi gördük ama kalp atışıyla ilgili bişey söylemedi doktor bende sormadım aklıma gelmedi tahliller istedi ama çok şükür keseyi gördükya inşallah pıt pıtlarınıda duyarım 2 hafta sonra tekrar gidicem..buarada midem felaket arabaya bindiğim anda ölcem sandım midemin bulantısından ...kendi tenimin kokusundan bile tiksinir hale geldim en sevdiğim yemekleri bile yiyemez oldum durumum vahim nasıl beslencek bu bebiş bilmiyorum birtek meyve yerken tiksinmiyorum
bizde kara üzüm yiyoruz zorla hiç sevmem normalde ama bebeğim için yiyorum yarasınn