2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

arkadaşlar bebişimin odasını eklemiştim ama silinmişş. tekrar ekliyorum kuzumun oda takımını ve sepetini :) 1 ay sonra teslim edecekler inşallah o zaman da yerleşmiş halini eklerim

gecen sefer yazmıstım sılınmıs yenıden yazım ....super super super renk uyumu muhtesem gercekten saglılla mısıl mısıl uyusun melegın tatlım

arkadaşlar aksilik olmasa bu beşiği alicaz ama burda bulamdıgım için netten alicaz 10gün sonra ellerinde olurmuş ancak resmi koyayimd abir bakın...

Son düzenleme:
esracım gorseydın bı keske ebatı falan nasıl cekmeceler motelımı yataga cok sırın bı yatak saglıkla kullan ınsallh

arkadaşlar aksilik olmasa bu beşiği alicaz ama burda bulamdıgım için netten alicaz 10gün sonra ellerinde olurmuş ancak resmi koyayimd abir bakın...

benim istediğim modelde böle düz beyaz sade bi model ama büyüyende alıcam şifonyeri almıcağım için 2kapılı dolap ve bu modelde beşik
kocam beğenmiş bitane ctesi bakıcam beğenirsem inşallah hayırlısıyla vericez sipariş artık sıkıldım bakınmaktan

bende tekrar yazayım foruma inat..
Çok güzel gerçekten güle güle kullanın

hehe canım cokkk sagol tekrardan cok tesekkurler a.s.

fragola canım güle güle kullansın kızın çok güzel

çok sağol canım benim teşekkür ederim hepimizin bebişleri sağlıkla kullansınlar odalarını beşiklerini inşallah a.s.

gecen sefer yazmıstım sılınmıs yenıden yazım ....super super super renk uyumu muhtesem gercekten saglılla mısıl mısıl uyusun melegın tatlım

kuzummmm sağol inşallah hepimizin kuzuları sağlıkla uyusunlar büyüsünler a.s.

fragola muhteşem bi oda takımı bebeğin sağlıkla kullanır inşallah

çok teşekkürler canımm a.s.

fragolacım cok güzel sağlıkla güzel günlerde inş.:)

kuzum sağol cokk teşekkür ederimm a.s.

esracım cok tatlı bi beşikk renklere bayıldım güzel günlerde kullansın bebişinn inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…