ben de fikrimi soyleyim,
ben kızıma oda yaptım ve aynı zamanda yatak odasına beşik aldım. ilk 6 ay boyunca karyolasında yatırmadım, yanımdaydı. ee artık buyudu beşiğe sığmaz oldu, bizde onun odasına tasındık. 2 hafta onun odasında yere yatak serdim yavrucum yatagına alıssın diye, o alıştı yatağına ama ben ondan ayrı yatmaya cok zor alıştım :) şimdi herkes kendi odasında uyuyor, sabah babamız gidince yanıma alıyorum, opusuyoz koklasıyoz sonra bi daha uyuyoz:)
neyse anlatmak istediğim bu değildi tabi, ilk 6 ay boyunca odasını hiç kullanmadım. o yuzden oda yapmak için acele etmesenizde olur. benim aldığım karyola büyüyenlerden onu aldığıma da pişman oldum. neden derseniz, kızım 4 yaşına girince bi kardeş daha istiyoruz. şimdi karyolasını büyütsem 4 yaşında yeni bebeğe da karyola gerekecek, yeni karyola almayalım eskisinde yatsın desek neden o kadar para verip aldık büyüyenini,evimizde kucuk şidi, yavrunun odasında oynayacak alan cok az.
kısacası benim tavsiyem, normal karyola alın, büyüyen olmasın, sallanabilir olması iyi bir özellik tabi, aynı zamanda yatak odalarına ekstradan beşik almaya gerek kalmaz, ve korkuluğu asansörlü olsun, benimkinin korkulugu asansorlu değil, cocumu alırken cok sıkıntı cekiyorum.
2010 ekim bebişlerinin oda resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum :)