2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

kızlaarr çok güzeller hepsiii.. güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun bebişler... ben daha hiiç karar vermedim.. düşünmüyorum bile.. ne ki bende ki bu rahatlık kaydirigubbakcemile

kızlaarr çok güzeller hepsiii.. güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun bebişler... ben daha hiiç karar vermedim.. düşünmüyorum bile.. ne ki bende ki bu rahatlık kaydirigubbakcemile

beşik alinmiş bu beşiği alamiyacağim...

arkadaşlar aksilik olmasa bu beşiği alicaz ama burda bulamdıgım için netten alicaz 10gün sonra ellerinde olurmuş ancak resmi koyayimd abir bakın...

esracım bizde bunun oda takımını begenmiştik hayırlı olsun ama biz almadık alırmıyız bilmem. Sadece besik satılan neresi vardı?

apermil yataginiz dolabinizda cok güzel canim.yavrun güzel uykular uyusun yataginda canim.
bakalim bende bu hafta gitcem dolap icin.

Sağol Feyzacım.
Biz cocuk 2-3 yasına gelince cocuk odası yapmayı düşündügümüz için cok pahalı esyalara dalmadık. Yoksa cok daha güzelleri var.

öyle canim gerek yok tabi bosuna masraf.bir yatak ve dolap yeter bende öyle yapcam.bebek bizim le kalcak ayri oda yapmiycam.dedigin gibi ancak 2 yasinda fala nayri odada olursa o zaman da 4 odaya cikarim öyle yaparim.simid 3 odayim.abisinin ayri odasi var buda simdilik yanimizda kalcak.

Melike , Demet tesekkürler kızlar güzle dilekleriniz için.

Feyzacım 2 yasına kadar sizin odada olması uzun degilmi? Ben 6 aydan sonra ayırmayı planlıyorum ama kesin diil yasayıp görcez inş.

beşik alinmiş bu beşiği alamiyacağim...

sağlık olsun esracım.. bende kızıyorum bazen kimse bi şi yapmıyo diye ama alsalarda beğenmezsem daha üzülürüm.. saolsun kayınvalidem alırsa da kendi gider alır.. ya da beni götürür ama beğendiğimi almaz kaydirigubbakcemile

aperpilcim hayırlı olsun, güle güle kullanın bakalım.. opuyorumnanaktan

portakal sağol canım gelsin bir söleeeee güzelce temizlicem sonra bebişimizi bekliceeezzz :)

aperpil özel msjım gelmedimi
gardolabını nettenmi aldın canlı görüptemi aldın mobilyası nasıl
netten aldıysan kaç günde geliyo acaba

jhnny tatlım yeni gördüm yazdım tekrar cevap kusura bakma, mesaj kutusuna bakma alıskanlıgım yok pek mesaj gelmediginden :)
fragola sağol tatlım 2 senelik idare etsin diye aldık. Ama baya bir yetcek gibi

sağol tatlım,
su senin avatar, suan aynı onun gibiyim. Bu tşörtü giydim gördükce aklıma geliyor :)

bitanem güle güle kullan canım..
kısmetse bende senin bebşik gibi istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…