buda bizim park yatagımız... oda yapamayacagımız için bunu aldık daha kullanışlı gerçekten...
kraft ın fiyatı 259 tl..içine birde yatak aldık 95 tl ye...bide aynı beşik gibi cıvıl cıvıl bır renkde uyku seti...onlarıda eklerım ınşallah zamanım olunca...
dark hevesini kırmak istemem ama 8.aya kadar yatması mümkün değil allah korusun çocuk ondan düşer çok derinse bilemm ama öyle gözukmuyor...6.aya kadar bile çok zor....
teşekkür ederım cnm..tatlım cok guzelmıs saglıkla kullansın melegın
çok teşekkür ederızzz...nohutlupilavvv cok güzel canıımmmmmmmmmm güle güle kullanın.
bende akıllı bi seçim yaptıgımı düşünüyorum çok içimede sindi..teşekkürler..Bence büyüyen beşik hiç kullanışlı değil ve çok kaba...Benim park yatağım var çokkkkk mennunun 2 katlı 6.ayından sonra alt kata geçirdim..alt açma tablası ilk aylarda çok büyük yardımcınız oluyor..sinekliği cabası...ben çokkkk memnunum gereksiz harcama yapmayın bence...
nohutlu pılav güzel bir seçim kuzun sağlıcakla uyusun mışıl mışıll
resım eklerım aldıgım yerın adresını de yazım altına almak istersen hani...cnm güle güle kullanınbende kraftın parkyatağını düşünüyorum ama renkleri içime sinmedi bi türlüü
böyle seninki gibi cvil civil istiyorum bennnbunun büyük resmini yada ne biliymkodunu verirmisin bende istiyorum bundannnn kaydirigubbakcemile2[/COLOR]
nohutlucum güle güle kullanın canım cok güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?