2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

buda bizim park yatagımız... oda yapamayacagımız için bunu aldık daha kullanışlı gerçekten...
kraft ın fiyatı 259 tl..içine birde yatak aldık 95 tl ye...bide aynı beşik gibi cıvıl cıvıl bır renkde uyku seti...onlarıda eklerım ınşallah zamanım olunca...

Hepsinin cicileri çok güzel.Allah sağlıkla sıhhatle içine yatrmayı nasip eder inş hepinizin:)
Sepetlerde 8 aya kadar yatarmı bilmem benım kızım 8 aylık ve 1,5 aydır park yatagın üst katını kaldırdım yoksa atıak kendini:) ve zaten 8 aya kalmadan odasını ayırmak en güzeli

Bence büyüyen beşik hiç kullanışlı değil ve çok kaba...Benim park yatağım var çokkkkk mennunun 2 katlı 6.ayından sonra alt kata geçirdim..alt açma tablası ilk aylarda çok büyük yardımcınız oluyor..sinekliği cabası...ben çokkkk memnunum gereksiz harcama yapmayın bence...

nohutlu pılav güzel bir seçim kuzun sağlıcakla uyusun mışıl mışıll

dark hevesini kırmak istemem ama 8.aya kadar yatması mümkün değil allah korusun çocuk ondan düşer çok derinse bilemm ama öyle gözukmuyor...6.aya kadar bile çok zor....

cnm güle güle kullanınbende kraftın parkyatağını düşünüyorum ama renkleri içime sinmedi bi türlüü
böyle seninki gibi cvil civil istiyorum bennn
bunun büyük resmini yada ne biliymkodunu verirmisin bende istiyorum bundannnn kaydirigubbakcemile2[/COLOR]

kızlar çok güzel şeyler almışsınızz güzel günlerde kullanın

demetcim oda takımın cok guzelmis nerden aldın kuzum?

dark hevesini kırmak istemem ama 8.aya kadar yatması mümkün değil allah korusun çocuk ondan düşer çok derinse bilemm ama öyle gözukmuyor...6.aya kadar bile çok zor....

Eltimin bebegi 7.ayda hala yatıyor hem benimkinden daha da yüksek benim beşik daha derin olduugu icin 8 aya kadar yatabilir dediler. zaten cokta önemli degil oda yapıcaz 6 yada 7 ay fark etmez eninde sonunda odası olcak

tatlım cok guzelmıs saglıkla kullansın melegın
teşekkür ederım cnm..
nohutlupilavvv cok güzel canıımmmmmmmmmm güle güle kullanın.
çok teşekkür ederızzz...
bende akıllı bi seçim yaptıgımı düşünüyorum çok içimede sindi..teşekkürler..
resım eklerım aldıgım yerın adresını de yazım altına almak istersen hani...
nohutlucum güle güle kullanın canım cok güzel:)

teşekkürler cnmm...

e pack cnm ben taffy baby den aldım ınternet adresı de var ordan bakabılırsın de cnm..
biz alık annemlere gidip bi kurduk beşigi orda resmını çektım... kurup toplaması da o kadar basıt ki..ayrıca topladıktan onra hiç yer kaplamıyor ınan...ben çok begendım torlayıp toplayıp çantasına koyuyorsun bi bavul kadar yer alıyor

nohutlu prenses güle güle kullansın canım
melisesra odanız cok güzel maaşallh

nohutlu pilav park yatagınız çok güzel canım güle güle kullanın
melisccim oda takımın çok tatlı yaa huzur verici bi rengi var güle güle kullanın inşşş
demetcim sizin odada güzel olmış saglıkla kullanın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…