• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

demetcim bayıldım çok güzel
aksesuar derken abajurlar ve avizede dahil mi
ne kadar toplam fiyatı

demetcim hepsi çok gzller
güle güle kullanın inşallah
özellikle beşiğine bayıldıııımmmm

Kızlar bizde bugün aldık oğluşumun beşiğini. İlk 8ay'a kadar bunda yatabiliyormuş bebiş nitekim de öyle kullananlar da söylüyor daha sonra oda yapıcaz.8Ay'a kadar yanımız da durmasını istedim.Elimizde bambu sepet vardı ama süsletmesiyle uğraşmaktansa hazır alalım dedik çokta beğenerek aldım. Teşhirden resimlerini çektim bu kırık beyaz ben bembeyazını istedim 1ay sonra teslim edecekler allah izin verirse.Sallanabilir özelliiği var,tekerlekli ve kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor.
ahh birde içinde yattığı günleri görsem yüce rabbimden baska da birsey istemiyorum ;)
bakalım sizler beğenecek misiniz ? :)

çok güzel güle güle kullanın...8 aya kadar yatırabilirmisin bilmem...gerçi her bebeğin gelişimi farklı ama benim oğlum 7 aylık tutunup ayağa kalkmaya başlamıştı...senin sıpada hareketli olursa yandın :))

arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım hepımız meleklerımızıcıcılerıyle ceker koyarız ınsallah buraya

hayırlı olsun cnm inşallah rabbim kucağına almayıda vakti saati geldiğinde nasib eder.bende bu beşiklerden almıştım gerçekten çok kullanışlı oluyor.şimdi oğlum 13 aylık.şimdi de odası oldu,ii oldu.
tek tehlike çocuk kenardan tutunup ayağa kalkabiliyor hatta benim oğlum tek bacağını atıp inmeye çalışıyordu:1:
öyle bi durumda beşiği biraz sıkışık bi yere koymanı tavsiye ederim ki çocuk ayağa kalktığı zaman beşik iyice eğilmesin.onun haricinde kesinlikle aldığına pisman olmayacağın bi beşik.hayırlı olsun...:lepi:

demetcim cok güzeller canım bunların icinde oldugu günleri de görürüz insallah.

kızlar hepınıze cok cok tesekkur ederım begendıgınıze sevındım dogru secım yapmısım demekkı umarım hayırlı glır melegıme bugun teyze oluyorum ablamı doguma almıslar ve ben yanında olamadım....yarın sabah yola cıkıp ankarada oluruz cok garıp bı duygu

Kızlar bizde bugün aldık oğluşumun beşiğini. İlk 8ay'a kadar bunda yatabiliyormuş bebiş nitekim de öyle kullananlar da söylüyor daha sonra oda yapıcaz.8Ay'a kadar yanımız da durmasını istedim.Elimizde bambu sepet vardı ama süsletmesiyle uğraşmaktansa hazır alalım dedik çokta beğenerek aldım. Teşhirden resimlerini çektim bu kırık beyaz ben bembeyazını istedim 1ay sonra teslim edecekler allah izin verirse.Sallanabilir özelliiği var,tekerlekli ve kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor.
ahh birde içinde yattığı günleri görsem yüce rabbimden baska da birsey istemiyorum ;)
bakalım sizler beğenecek misiniz ? :)

darkcım çok hoş süslü bir beşik sağlıkla iyi günlerde kullansın bebişimiz inşallah.

kızlar hepınıze cok cok tesekkur ederım begendıgınıze sevındım dogru secım yapmısım demekkı umarım hayırlı glır melegıme bugun teyze oluyorum ablamı doguma almıslar ve ben yanında olamadım....yarın sabah yola cıkıp ankarada oluruz cok garıp bı duygu

demetim canım bayıldım tam prensese yakışır bür oda olacak. keyifle uyusun büyüsün odasında minik prenses. bu arada teyze olmuşsun gözün aydın darısı başına inşallah.

Back