2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

Canım benim bebeğimin yatağı da büyüyen karyolalardan üstelik aynı zamanda sallanıyo da hem büyüyen hem sallanan zor bulmuştuk bizde ama benim kız pek sallanmaya takılmıyodu yatakta kucakta sallanmak ona daha cazip geliodu nedense..Bende şimdiki aklım olsaydı asla büyüyen almazdım yaa maksimum 7 yaşına kadar kullanabilir bunu bakma sen 12 yaşına kadar demelerine bana göre anca 7-8 ee normal yatakların da 5 yaşına kadar kullanım zamanları var...ondan sonrası zaten ilkokul kısmetse kendi zevki olmaya başlıcağı zaman...

BELıS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları

kıslar bende burdan bır takım almayı dusunuyorum kullanan varmı memnunmusunuz

canımdoranın bebek odasıda belis bebe ben gayet memnunum çok kullanışlı büyüyen yatak sallanır vaizyette ve asansörlü ön bariyeri 3 kapılı gardrobu 5 çekmeceli komidini çok kullanışlık ve sağlam papatya modeli benimkuzumunki... ...:1hug:

ben oğlumun yatak odasını ekliyeyim...sallanan asla düşünmedim çünkü sallanmaya hiçmi hiç alıştırmadım...büyüyen aldım ama şimdi keşke büyüyen de almasaydım diyorum...çünkü adam 2,5 yaşında kendi zevki var...düdütlü yatak istiyomuş sıpam :))

kızıma park yatak kesin alıcam ilk 6 ay emzirme dönemi anne yanında yatması daha iyi oluyo...ama kızıma yeni bir karyolamı alsam yoksa oğluma yeni yatak alıp kızı onun karyolasında mı yatırsam ona karar veremiyorum....

sizi fikir olsun diye kızlar oğlumun takımı...

Eklentiler

• $yatak 002.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $yatak 005.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $yatak 006.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bizde bugün aldık oğluşumun beşiğini. İlk 8ay'a kadar bunda yatabiliyormuş bebiş nitekim de öyle kullananlar da söylüyor daha sonra oda yapıcaz.8Ay'a kadar yanımız da durmasını istedim.Elimizde bambu sepet vardı ama süsletmesiyle uğraşmaktansa hazır alalım dedik çokta beğenerek aldım. Teşhirden resimlerini çektim bu kırık beyaz ben bembeyazını istedim 1ay sonra teslim edecekler allah izin verirse.Sallanabilir özelliiği var,tekerlekli ve kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor.
ahh birde içinde yattığı günleri görsem yüce rabbimden baska da birsey istemiyorum
bakalım sizler beğenecek misiniz ? :)

oyy bayıldımmmm:) cok süslü püslü MAaşallah canım yaaaa:)

nerden baktınız güzel odalar besiklerde varmı canım fiyatlar nasıl?

Canım modoko'ya baktık orada hep standart beşikler güzellerdi ama bizim ki daha güzel kaydirigubbakcemile3
fiyatlar valla 500'den baslıyor 750'ye kadar var. ay birtane begendimmmm resmen prens yatagı gibiydi 750tlydi tepesinde cibindiri felan vardı

ayy modoko'da cok güzel birtane oda takımı begendim cok güzeller vardı ama sormadım fiyatını beşik baktııgım icin hiç aklıma gelmedi.

gidip bakın canım mutlaka :)))))))
ay insan nasıl heyecanlanıyor :))))))

dark cok guzel tatlım ben ahsap aldım besıgı 6 aya kadar yatabılıyor sallanıyor aynı zamandada sabıt duruyor tekerleklı baska odalarada goturebılmek ıcın ....resmını odayla bırlıkte gelınce cekerım

dark maşallah pek bi süslü güle güle kullansın
yatak odası için bende alıcam böle bişe

demetcim beşiginiz çok tatlı gerçi ben beşik almıyıcam bikaç aya içine sıgmıyolar hem yerimde yok onu koymaya saglıkla kullan bebek odasıda çok güzel seninkide mi beyaz tamamı saglıkla kulan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…