Crazy sepetiniz ve park yatağınız çok şeker sağlıcakla uyusun içinde kuzun..Sepetin alt kısmına bittim özellikle gelinlik gibi kabarık çok hoş duruyor :))
crazy hayırlı olsun cnaım güle güle kullanın
crazy sağlık güzel günlerde uyusun kuzu inş:=)
İşte oğluşumun karyolası
felicity harika olmuş karyolanız bayıldım kuzumm sağlıkla uyusun içinde minik bebişinn
Çok güzel olmuş canım bu uyku setleri çok şeker duruyor güle güle sağlıkla içinde büyüsün oğluşun..
İşte oğluşumun karyolası
Park yatakmı beşikmi derken annem ben alacağım deyince sepet beşikte karar kıldık, kılıfı farklıydı ama eve gelince beğenmedim bu örtüleri ellerimle diktim :)) annemlerde prova ettirirken çektim fotoları daha ütü falan olmamış hali bakalım beğenecekmisiniz kızlar eleştiriye ve fikirlere açığım guclubacismile
nevyascım ne hamaratsın yahu ne kadar güzel olmuş öyle üstündeki örtüler falan, ellerine sağlık. sağlıkla uyusun içinde Affan kuzusu harika olmuş bencee
Teşekkür ederim frogalacım, senin kuzun da melekler gibi uyusun inşallah... :Saruboceq:
Teşekkür ederim Nevyas, vallahi sen de ne hamarat hatunmuşsun, nasıl yaptın o kıvrımları falan nasıl oturttun hayretler içinde kaldım, helal olsun vallahi..çocukların çok şanslı böyle yetenekli bir anneleri olduğu için.. yerimseniben
senin beşiğinde çok tatli cnm güle güle yatir oglunu içinde..
nevyas ve felicity güle güle kullanın kızlar
nevyas bu arada maşallah hamarat hatunnn seniiii aklinialirimsmile
felıcıyt cok gusell bebmmm ıyı gunlerde kullann
newyas cokk hamaratsın kızz masllahh cokk gusell olmus emegıne saglık
İşte oğluşumun karyolası
Park yatakmı beşikmi derken annem ben alacağım deyince sepet beşikte karar kıldık, kılıfı farklıydı ama eve gelince beğenmedim bu örtüleri ellerimle diktim :)) annemlerde prova ettirirken çektim fotoları daha ütü falan olmamış hali bakalım beğenecekmisiniz kızlar eleştiriye ve fikirlere açığım guclubacismile
bizim beşiğimiz de bu içini yıkayıp sermek için acele etmiyordum ama son durumla birlikde yıkayıp serdim bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?