• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

İşte oğluşumun karyolası

Eklentiler

• $Derin 027.jpg
    $Derin 027.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $Derin 026.jpg
    $Derin 026.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 50
Park yatakmı beşikmi derken annem ben alacağım deyince sepet beşikte karar kıldık, kılıfı farklıydı ama eve gelince beğenmedim bu örtüleri ellerimle diktim :)) annemlerde prova ettirirken çektim fotoları daha ütü falan olmamış hali bakalım beğenecekmisiniz kızlar eleştiriye ve fikirlere açığım guclubacismile

1679.jpg

1684.jpg

Beşik orda kumaşlar bende olunca boydan biraz uzun oldu ama kısaltacağım onu öyle yerleri süpürmeyecek yani :))

nevyascım ne hamaratsın yahu ne kadar güzel olmuş öyle üstündeki örtüler falan, ellerine sağlık. sağlıkla uyusun içinde Affan kuzusu harika olmuş bencee :nazar:

felicity harika olmuş karyolanız bayıldım kuzumm sağlıkla uyusun içinde minik bebişinn :nazar:

Teşekkür ederim frogalacım, senin kuzun da melekler gibi uyusun inşallah... :Saruboceq:

Çok güzel olmuş canım bu uyku setleri çok şeker duruyor güle güle sağlıkla içinde büyüsün oğluşun..

Teşekkür ederim Nevyas, vallahi sen de ne hamarat hatunmuşsun, nasıl yaptın o kıvrımları falan nasıl oturttun hayretler içinde kaldım, helal olsun vallahi..çocukların çok şanslı böyle yetenekli bir anneleri olduğu için.. yerimseniben

Park yatakmı beşikmi derken annem ben alacağım deyince sepet beşikte karar kıldık, kılıfı farklıydı ama eve gelince beğenmedim bu örtüleri ellerimle diktim :)) annemlerde prova ettirirken çektim fotoları daha ütü falan olmamış hali bakalım beğenecekmisiniz kızlar eleştiriye ve fikirlere açığım guclubacismile

1679.jpg

1684.jpg

senin beşiğinde çok tatli cnm güle güle yatir oglunu içinde..

nevyas ve felicity güle güle kullanın kızlar
nevyas bu arada maşallah hamarat hatunnn seniiii aklinialirimsmile

felıcıyt cok gusell bebmmm ıyı gunlerde kullann

newyas cokk hamaratsın kızz masllahh cokk gusell olmus emegıne saglık

nevyascım ne hamaratsın yahu ne kadar güzel olmuş öyle üstündeki örtüler falan, ellerine sağlık. sağlıkla uyusun içinde Affan kuzusu harika olmuş bencee :nazar:

Teşekkür ederim frogalacım, senin kuzun da melekler gibi uyusun inşallah... :Saruboceq:

Teşekkür ederim Nevyas, vallahi sen de ne hamarat hatunmuşsun, nasıl yaptın o kıvrımları falan nasıl oturttun hayretler içinde kaldım, helal olsun vallahi..çocukların çok şanslı böyle yetenekli bir anneleri olduğu için.. yerimseniben

senin beşiğinde çok tatli cnm güle güle yatir oglunu içinde..

nevyas ve felicity güle güle kullanın kızlar
nevyas bu arada maşallah hamarat hatunnn seniiii aklinialirimsmile

felıcıyt cok gusell bebmmm ıyı gunlerde kullann

newyas cokk hamaratsın kızz masllahh cokk gusell olmus emegıne saglık

Sağolun kızlar :)) makinam olmadığı için elde diktim 5 günümü aldı bide beşik annemdeydi o yüzden çok oyalandım ama deneyince bende beğendim sempatiksalakcinni

İşte oğluşumun karyolası

1679.jpg

1684.jpg

nevyas ve felıcıty besık ve kqaryolalarınız cok seker felıcıty uyku setının rengı cok hosuma gıttı bende ondan alacaktım aM PEMBE ADIM ODAYA RENK KATSIN DIYE SAGLIKLLI GUNLEDE MISIL MISIL YAVRUN

NEVYASCIM MASLLAH TATLIM ON PARMAGINDA N MARIFET MISIL MIISL UYUSUN MELEGIN

felicity maasallah güle güle kullansın bebeğin sağlıkla..

nevyasım cok güzel ellerine sağlık ama ben biraz daha süslemeni tüller vs kullanmanı öneriyorum nacizane fikrim canım.. hayırlı günlerde kullanın inş.:)

1679.jpg

1684.jpg

önce maşallahhhhhh diyimmmm on parmagında on marıfet gercekten çok güzel olmus hazırlardan hıc bır farkı yok guzel gunlerde kullanınnnn :ecrin_bebek:

bizim beşiğimiz de bu içini yıkayıp sermek için acele etmiyordum ama son durumla birlikde yıkayıp serdim bugün...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $Resim 310.jpg
    $Resim 310.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 124
  • $Resim 309.jpg
    $Resim 309.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 160
  • $Resim 308.jpg
    $Resim 308.jpg