• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri'nin beşik yada oda takımları.

harika bayıldım huzurla sağlıkla yatsın bebeğin çok güzel

crazy canım cok guzel olmus bebisin mobilyaları. ozellikle besigi uyku seti cookk tatlı bayıldım renklerinee :) guzel gunlerde kullansın sağlıkla uyusun icinde minik kuzuu :nazar:

çok saolun kızlar..hepimizinki iyi günlerde kullanır inşallah...

crazy peri odanız çok güzelmiş canım, iiii günlerde kullanın inşallah kuucuğunla.... bu arada eğer mahsuru yoksa uyku setini nereden aldığını öğrenebilirmiyim... gönlüme göre bir uyku seti bulamadım da ne nette nede kocaelinde... offfffff offfffffffffff...

crazy peri odanız çok güzelmiş canım, iiii günlerde kullanın inşallah kuucuğunla.... bu arada eğer mahsuru yoksa uyku setini nereden aldığını öğrenebilirmiyim... gönlüme göre bir uyku seti bulamadım da ne nette nede kocaelinde... offfffff offfffffffffff...

çok saol canım...

canım sanat sokağının köşesinde bir eşarpçı varya...ordan yukarı doğru çıkıyosun güvenal çantanın olduğu aradan,yukarda sağda bi bebek mağazası var...yeni açılmış...katalog da gösteriyolar...çeşit çeşit uyku setleri var...

bide şu siteye bak istersen...biraz pahalı ama...
Balkabağı-Butterfly Bebek Uyku Seti - Yorgancıoğlu Bebek Butik Çeyiz

Crazy canım karyolanız,dolabınız ve kirli sepetiniz çok şeker..Özellikle karyola ve uyku setine bayıldım güzel seçim yapmışsın..Minik prenses inşallah sağlıcakla uyusun içlerinde..

kızlar cok güzel hepinizinkiler güle güle kullanın. epeydir bakmıyordum bu sayfaya.:nazar:

crayz canım soruma cevap yazdığın için teşekkürler tatlım. şansıma bugün o mağazayı bende keşfettim ama ben fıstık yeşili uyku seti aradığım için beğenemedim bişi aramaya devam. yorgancıoğlunda güzel modeller var ama çooookkk pahalı yaaaaaaaa.

hepsi cok güzel iyi günlerde kullanın insallah. birsey sorcaktım özel perde model yaptıran varmı? bende suan kızımın odasını yapıyorum ve degisik bir perde arıyorum belki sizde yaptıran vardır degisik birsey.

Back