canım bu kafa büyüklüğü biraz genetik benim abimin oğlunada öyle dediler ama hem dayısının hemde büyük abimin kafa biraz büyük arkadaşımada aynı şeyi söylediler onunda eşinin kafası büyük bence korkma ailede vardır mutlaka koca kafalı :79:maşallah hepimizin kuzusuna
ya kızlar benim oğlanın baş çevresi 1,5 aylıkken 39 du 2,5 aylıkken 41,5 çıktı. büyük çıkmış kontrol altında tutcaz diyo normalde ayda 2 cm büyümeliymiş bizimki 2,5 cm büyümüş sizinkilerin ne durumda ölçümleri
ben internetten araştırdım boyuna kilosuna göre baş çevresi normal çıkıyor ama işte doktorun söylediği de kafamı karıştırdı(((
maşallah hepimizin kuzusuna
ya kızlar benim oğlanın baş çevresi 1,5 aylıkken 39 du 2,5 aylıkken 41,5 çıktı. büyük çıkmış kontrol altında tutcaz diyo normalde ayda 2 cm büyümeliymiş bizimki 2,5 cm büyümüş sizinkilerin ne durumda ölçümleri
ben internetten araştırdım boyuna kilosuna göre baş çevresi normal çıkıyor ama işte doktorun söylediği de kafamı karıştırdı(((
galiba canım bide ben kocamı koca kafalı diye severim:))))canım bu kafa büyüklüğü biraz genetik benim abimin oğlunada öyle dediler ama hem dayısının hemde büyük abimin kafa biraz büyük arkadaşımada aynı şeyi söylediler onunda eşinin kafası büyük bence korkma ailede vardır mutlaka koca kafalı :79:
canım sen söylentilere hiç takma ben hiç bi vitamin kulanmiyorum oğluşun kafası 2. ayda 39 du 3 ayda 42 valla maşalllah gayette sağlıklı doktorumuzda öle dedi bide hızlı kafa büyümeleri bınğıldağın erken kapanması ve su toplamısında tehlikeli oda zaten yavaş yavaş seyreden bi hastalık değil bi anda bebeğin başı çok hızlı büyüyorsa bi rahatsızlık belirtisi..
seninle benimki biraz koca bebek galiba amande ben onu yerim yesin yesin büyüsünler
maşallah hepimizin kuzusuna
canım ayda 2 cm büyümesi gerekiyormuş öyle dedi doktorbızede doktor kafası buyuk dıyor takıp edıcez dedi 39 nasıl buyuk oluyor anlamadım
canım çok normal moralini bozma.oluyo herkesin her uzvu aynı oranda mı diil.sorun yok hayatım.
biz 2. ay kontrolünde 1. aya göre 2200 gr almıştık(36 günde) dr.lar obez olacağından korkup daha az besle dedi. sonraki ay kilo alımını düşürmeye çalıştık ve normale çektik çok şükür
kızlar bebeklerimizin çok kilo alması da ileride kalp tansiyon hastalıklarına sebep olan metabolik sendroma yol açabileceğinden iyi değilmiş.
çok saol amın işllahhep öle devm edeizoha otur oturduğun yerde delü
fatmacım maşallah ya, allah bozmasın gelişimlerini :)
senın kuzuyada masallahbenimkide 6900
doğum: 2970 gr - 50 cm
1 aylık: 4020 gr - 52 cm
2 aylık: 4900 gr - 55 cm
2 ay 3 haftalık: 5380 gr - 57 cm
3 ay 3 haftalık: 5725 gr - 60.5 cm
bugün tartıldık, son ay sadece 345 gramcık almışız. niyeyse sütüm pek yaramıyor maalesef. buna karşılık doktor 1 hafta kampa al kendini dedi, bu bir haftada 150 gr alırsa sadece anne sütü ile devam edicez. inşallah toparlar.
kampa al derken yemem gerekenleri de söyledi:
bulgur pilavı
soğan yahnisi
tahin - pekmez
ayva kompostosu
boza
malt içeceği (vitamalt)
bira mayası kapsülü (GNC'den al dedi)
3.5 lt su
sütüm var aslında, çok şükür boş kalmıyor memelerim ama kaliteli besin yemiyorum diye yaramıyor sanırım. bundan sonra çok sıkı takip edicem, biraz toparlasın kuzum kendini.
maşallah canım....doğum:3720 53cm
1 ay:4930 59 cm
2 ay 9 günlük :6300 62 cm
3.ay:7300 64,5 cm olmuşuz 21 günde 1 kilo almışız masallah tomurcuguma
sana da kocaman maşallah duducum...tosun paşayı öp benim için...bizde 5 gün önce tartıldık 7200 grmız (maşaallah)65 cm den gb de boyumuz var.gb var diyorum çünkü bacaklarını tam gerşpte ölçmedi
maşallah canım...Boyumuz 61cm olmuus kg 6350 bi ayda 750 gr almisiz 3cmde uzamisiz masallah kuzuma
Bugün kuzumun 4 aylık kontrol randevusu vardı
kilosu 6395 gr boyu 62 cm baş cevresi de 40 cm olmuş. herşey iyi dedi sabahları 10:30 civarında meyve püresi verdi ek gıdaya başlattı valla hadi bakalım yarın deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?