2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

bizde 5 gün önce tartıldık 7200 grmız (maşaallah)65 cm den gb de boyumuz var.gb var diyorum çünkü bacaklarını tam gerşpte ölçmedi

tüm bebislere masallah bizde bugun dr a gitik
3 ay bir hatlaik oldu
2 aylikken 5300 dü
simdi 5900 gr
boy 62 cm
ek gidaya gerek yok cok iyi dedi ama benimkisi bana hala zayif geliyor

biz 2. ay kontrolünde 1. aya göre 2200 gr almıştık(36 günde) dr.lar obez olacağından korkup daha az besle dedi. sonraki ay kilo alımını düşürmeye çalıştık ve normale çektik çok şükür
kızlar bebeklerimizin çok kilo alması da ileride kalp tansiyon hastalıklarına sebep olan metabolik sendroma yol açabileceğinden iyi değilmiş.

maşallah hepimizin kuzusuna
ya kızlar benim oğlanın baş çevresi 1,5 aylıkken 39 du 2,5 aylıkken 41,5 çıktı. büyük çıkmış kontrol altında tutcaz diyo normalde ayda 2 cm büyümeliymiş bizimki 2,5 cm büyümüş sizinkilerin ne durumda ölçümleri

ben internetten araştırdım boyuna kilosuna göre baş çevresi normal çıkıyor ama işte doktorun söylediği de kafamı karıştırdı(((

canım bu kafa büyüklüğü biraz genetik benim abimin oğlunada öyle dediler ama hem dayısının hemde büyük abimin kafa biraz büyük arkadaşımada aynı şeyi söylediler onunda eşinin kafası büyük bence korkma ailede vardır mutlaka koca kafalı :79:

canım sen söylentilere hiç takma ben hiç bi vitamin kulanmiyorum oğluşun kafası 2. ayda 39 du 3 ayda 42 valla maşalllah gayette sağlıklı doktorumuzda öle dedi bide hızlı kafa büyümeleri bınğıldağın erken kapanması ve su toplamısında tehlikeli oda zaten yavaş yavaş seyreden bi hastalık değil bi anda bebeğin başı çok hızlı büyüyorsa bi rahatsızlık belirtisi..
seninle benimki biraz koca bebek galiba amande ben onu yerim yesin yesin büyüsünler

galiba canım bide ben kocamı koca kafalı diye severim:))))

saolun kızlar yaa iiki varsınız rahatlatıyorsunuz büyüsünler mallah

canım çok normal moralini bozma.oluyo herkesin her uzvu aynı oranda mı diil.sorun yok hayatım.

bızede doktor kafası buyuk dıyor takıp edıcez dedi 39 nasıl buyuk oluyor anlamadım
canım ayda 2 cm büyümesi gerekiyormuş öyle dedi doktor
canım çok normal moralini bozma.oluyo herkesin her uzvu aynı oranda mı diil.sorun yok hayatım.

sağol canım yaa işte bu doktorların biz lafları bile moral bozmaya yetiyo:)

cnm onun bir sınır cizelgesi var aklıma gelmiyor ismi o sınırlar içindeyse sorun yok bence.
Birde her bebek farklı bazısı iri oluyor minyon

Bugün kuzumun 4 aylık kontrol randevusu vardı

kilosu 6395 gr boyu 62 cm baş cevresi de 40 cm olmuş. herşey iyi dedi sabahları 10:30 civarında meyve püresi verdi ek gıdaya başlattı valla hadi bakalım yarın deneyeceğim

Son düzenleme:
masallah kuzulara
bir doktorun dedigi birine tutmuyor kizlar,morali bozmayin.iciniz rahat olmuyorsa da takip yaptirin.

bende şimdi okudum hemen bende alıyorum bu dediklerinden..gerçi malt içiyorum pilav yiyorum boza içiyorum:))))ancak bu kadar süt oluyor..
doğum:3720 53cm
1 ay:4930 59 cm
2 ay 9 günlük :6300 62 cm
3.ay:7300 64,5 cm olmuşuz 21 günde 1 kilo almışız masallah tomurcuguma
maşallah canım....
bizde 5 gün önce tartıldık 7200 grmız (maşaallah)65 cm den gb de boyumuz var.gb var diyorum çünkü bacaklarını tam gerşpte ölçmedi
sana da kocaman maşallah duducum...tosun paşayı öp benim için...
Boyumuz 61cm olmuus kg 6350 bi ayda 750 gr almisiz 3cmde uzamisiz masallah kuzuma
maşallah canım...

hadi bakalım...bende başlayım diyorum....demir ilacı verdi mi ülay size?

bu arada bizde geçen çarşamba tartıldık 7020 geldik....anne sütüne devam dedi...ek gıdaya başlama dedi ama annem burda durmuyo ki arkamı dönüyorum oğlumun ağzında bişey:)))kızıyorum ama ne diyim o da heves yapıyo işte:))meyve püresine bende başlıcam ama bu hafta da bitsin de....

maşallah ritacım anne sütüne devam ama meyveye bence de başla zaten 6 aya kadar tam vermiyoruz ama tadları bilecek ben öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…