• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 ekim bebeklerinin aylık kilo alımı

arkadaşlarrr kendinizi kilo konusunda üzmeyin...her bebeğin gelişimi farklıdır...biliyorum elde olmadan kıyaslama yapıyosunuz ama artık bebekleriniz 3 ayı bulmuş yani yavaş yavaş kilo alım hızları düşecek...üstelik artık 300-400 gr alsa yeter...merak etmeyin toparlıyo kuzular...küçücük olmalarına da aldırış etmeyin o küçücük vücutlarında öyle dirençli çıkıyolar ki büyüdükçe daha iyi anlarsınız bu sözlerimi..ayrıca ayda 1 kilonun üzerinde alıyo olması da ii değil aslında bebeklerin...bütün bebek dr ları bu durumdan şikayetçi obez yapmayalım diyolar...benim meleğimde diğerlerine göre ufaktı...o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama şimdi iyikii diyorum çok zorlamamışım...şimdi maşallah ne versem yiyo ve tam idealinde...üstelik kıpır kıpır olmasına rağmen :66:

benim kızda bugün tartıldı ve 6100gr olmuş boyuda 57.5cm olmuş geçen ay göre fazla almamış ama 400gr falan almış beslenmeside iyi niye böyle oldu anlamadım çok kusmasından olabilirmiki

dün dr. kontrolümüz vardı oğlum 6550 olmuş boy 63cm dr.maaşallh gelişimiz cok güzel dedi :nazar::nazar:

sağol mezimecim ben daha kim kimdir öğreniyorum orda fotoğraf ekliyim dedim beceremedim

bizde dün doktordaydık kızım mamayı hep ağlayarak içiyor bazen saatlerce aç kalmasına rağmen istemiyor mamayı başka mamaları denedim aynı neyse doktor amcamız bu aydaki bebeklerde olurmuş gelişimi çok güzel dedi kilosu 5.700 olmuş geçen aylara nazaran çok az almış bir ayda 700 garm almış ama doktorumuz çok iyi dedi boyu 61 olmuş doktor amcamız çok haraketli çok güzel dedi ....

bizde dün doktordaydık kızım mamayı hep ağlayarak içiyor bazen saatlerce aç kalmasına rağmen istemiyor mamayı başka mamaları denedim aynı neyse doktor amcamız bu aydaki bebeklerde olurmuş gelişimi çok güzel dedi kilosu 5.700 olmuş geçen aylara nazaran çok az almış bir ayda 700 garm almış ama doktorumuz çok iyi dedi boyu 61 olmuş doktor amcamız çok haraketli çok güzel dedi ....

maşallah bebişine cnm..doktor iyi demiş takma kafana..

canım ağlayarak zorla emiyorsa ağzının içine baksana pamukçuk olmasın
biz biraz geç farkettik yavrum nasıl ağlıyordu aç ama ememiyordu
meğer pamukçuk olmuş ağzının içi beyaz beyaz yanaklarının içi
bizde sade 300 gram almışız koca bir ayda
şimdi tekrar ağlamadan emmeye başladı

Selam bende nazar olur diye korkuom
Ama babada bende bölemişiz bebekken bize cekmiş ondan Maşallah

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
4000 dogdu 51 cm
5200 ilk ay 55 cm
6300 2. ay 60 cm
7400 3. ay ???
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Bizde bu akşam gittik dr amcamıza, bu ay 750 gr almışız genel olarak az almış ama 3. aya göre iyi dedi maşallah paşama..ve tüm kuzulara :nazar:

****** KG*** Boy **Baş
Doğum: 3.510 - 49 cm - 35
1. ay : 4.230 - 55 cm - 38,5
2. ay : 4.850 - 58 cm - 39.2
3. ay : 5.600 - 61 cm - 40.5

maşallah bütün kuzulara
nevyas bizimkiler aynı galiba

5600 61cm 39cm

3300doğdu
1.ay 4000
2.ay 5000
3ay 1hafta 5600

yani 1ay 1haftada sadece 600gr almış :(
evde bebek tartısı var hergün tartıyorum :((

maşallah bütün kuzulara
nevyas bizimkiler aynı galiba

5600 61cm 39cm

3300doğdu
1.ay 4000
2.ay 5000
3ay 1hafta 5600

yani 1ay 1haftada sadece 600gr almış :(
evde bebek tartısı var hergün tartıyorum :((

Maşallah canım evet aynı gidiyor bizim pıtırcıklar 2. ay güzel almış seninki ama bu ay düşüş olmuş dr bana 3. ayda 750 gr iyi dedi artık kg alımları yavaşlıyormuş çünkü 3 hafta sonra ek gıdaya geçiyoruz biz liste verdi bana..

Utanmasam ev tartısından bende alıcam :52: bu defa herhalde sabah akşam tartarım çocuğu eşimin pek yanaşacağını sanmıyorum bu yüzden.

doğum:3250
1.ay:4400
2.ay:5200
3.ay:6000 boy 59(rakamlar aklımda tam kalmamış,kartımıza da bakamadım:)

Son düzenleme:
Back