maşallah ritacım anne sütüne devam ama meyveye bence de başla zaten 6 aya kadar tam vermiyoruz ama tadları bilecek ben öyle yapıcam
maltana içiyorum ben groserilerde var
doğum: 2970 gr - 50 cm
1 aylık: 4020 gr - 52 cm
2 aylık: 4900 gr - 55 cm
2 ay 3 haftalık: 5380 gr - 57 cm
3 ay 3 haftalık: 5725 gr - 60.5 cm
bugün tartıldık, son ay sadece 345 gramcık almışız. niyeyse sütüm pek yaramıyor maalesef. buna karşılık doktor 1 hafta kampa al kendini dedi, bu bir haftada 150 gr alırsa sadece anne sütü ile devam edicez. inşallah toparlar.
kampa al derken yemem gerekenleri de söyledi:
bulgur pilavı
soğan yahnisi
tahin - pekmez
ayva kompostosu
boza
malt içeceği (vitamalt)
bira mayası kapsülü (GNC'den al dedi)
3.5 lt su
sütüm var aslında, çok şükür boş kalmıyor memelerim ama kaliteli besin yemiyorum diye yaramıyor sanırım. bundan sonra çok sıkı takip edicem, biraz toparlasın kuzum kendini.
benim kuzumda 5800 olmuş nihayet mama işe yaramaya başladı üstünde ince pijamaları var dı farketmez heralde
maşallah
zaten normal sınırlarda kiloları ama aylık alım önemli işte, inşallah toparlayacaklar :)
tartı alıcam dayanamıyorum
ya bana herkes normal bebek boyutlarında öle zayıf durmuyo diyolar ama ne bileyim
tartı valla on numara ya her mamadan sora kaka yaptıktan sora tartıom :))
20kiloya kadar tartıyo yani 2 3 yaşına kadar işe yarar
masallah canim gelisimi gayet güzelBenim kızım da 11 Ekim'de 3280 - 50 cm olarak dünyaya geldi. Bir hafta sonra sarılıktan 1 gün hastanede yattı, 2930 ayrıldık hastaneden. İlk ay 3800 - 53 cm, ikinci ay 5800 - 57 cm'di. Şimdi 3.5 aylık 6500 - 61 cm. Küçük olduğunu düşünüyordum ama buradan okuduğum mesajlara göre normalmiş. İyi ki böyle bir topik açılmış, sürekli takip ediyorum, sayenizde içim rahatlıyor. Bu arada anne sütü alıyor. (fazla yok ama idare ediyor)
masallah canim gelisimi gayet güzel
benim kii 3 aylikken 5900 gelmisti.kilomuzda seninkiyle yakin.3180 le hastaneden ciktik.boy 50 santimdi.masalallah kuzuna doktor bizimkinin kilosunu az gördü ek gidaya basladik
ritacım canım çok iyibu arada bizde geçen çarşamba tartıldık 7020 geldik....anne sütüne devam dedi...ek gıdaya başlama dedi ama annem burda durmuyo ki arkamı dönüyorum oğlumun ağzında bişey:)))kızıyorum ama ne diyim o da heves yapıyo işte:))meyve püresine bende başlıcam ama bu hafta da bitsin de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?