Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sizin bebişin kilosu gayet normal bence benimki de o civarda ama bu aralar az kilo alıyo benim kızımda . ben doğumda aldığım tüm kiloları verdim acaba depolanmış besinler bitti de mi yavaşladı diyorum sanırım öyle oldu yaa. iyi beslenmiyorum galiba üffff
bizim de 19 ekim. yok başlamadık. ama diyorum ya daha yavaş kilo almaya başladı ben kendimden kaynaklanıyo diye düşünüyorum. vücut deposu bitti beslenmeye dikkat etmek lazım. ama ben normal diye düşünüyorum kilosu. zayıf durmuyo çok toplu da değil.
ya aslında baştan çok toplu olan bebeklerde sonradan da kilo problemi olabiliyo sanki benim eşim 4700 doğmuş mesela iştahlıymış hep. şimdi azıcık fazla yesin kocaman göbek :)))
doğum: 2970 gr - 50 cm
1 aylık: 4020 gr - 52 cm
2 aylık: 4900 gr - 55 cm
2 ay 3 haftalık: 5380 gr - 57 cm
3 ay 3 haftalık: 5725 gr - 60.5 cm
bugün tartıldık, son ay sadece 345 gramcık almışız. niyeyse sütüm pek yaramıyor maalesef. buna karşılık doktor 1 hafta kampa al kendini dedi, bu bir haftada 150 gr alırsa sadece anne sütü ile devam edicez. inşallah toparlar.
kampa al derken yemem gerekenleri de söyledi:
bulgur pilavı
soğan yahnisi
tahin - pekmez
ayva kompostosu
boza
malt içeceği (vitamalt)
bira mayası kapsülü (GNC'den al dedi)
3.5 lt su
sütüm var aslında, çok şükür boş kalmıyor memelerim ama kaliteli besin yemiyorum diye yaramıyor sanırım. bundan sonra çok sıkı takip edicem, biraz toparlasın kuzum kendini.
1 hafta kamp bi b.ka yaramadı maalesef. yavaş yavaş ek gıdaya başlıcaz ama bir hafta daha verdi doktor. elma suyu ile başladık bugün.
4. aylık: 5790 gr
yukarıdaki listeye fındık, kefir, falan da ekliyorum. çizelge hazırlıcam ascam dolaba. yedikçe işaretlicem hergün düzenli yemem lazım bunları. alacağım kilolar da umrumda değil, biraz daha besleyeyim kuzumu.