OFF bu hastanaler nıye bu kadar pahalılar bıde istediğin hizmetı göremıyorusn....
iyice sınır oldum ne yapacağım ya hala hastane bulamadım...
merhabalar ben siteye yeni üye oldum bende hastane arayışı içindeyim buradaki yorumları okurken dikkatimi çekti bir hastane bulabildinizmi merak ettim birde tahliller için (bundan bir kaç ya önce tabiki ) okmeydanı ssk da yaptırdım demişsiniz ben cuma günü gittim bir kaç tahlil istemişti dr. ama ne fayda beni dinlemediler bile 2 dk. içinde muayene oldum bitti gitti :)
Öncelikle tüm anne adaylarına sağlık ve sıhhatle bebeklerini kucaklarına almalarını temenni ediyorum.Önce sağlık tabiki ama bir diğer sorunda maddi olanaklarımızın elverişliliği... Malum SGK da yapılan son değişikliklerde her şey allak bullak oldu... Özel hastanelerin katkı payı , eczanelere ödenen katkı payı ,doktorun ayrıca parası vs... Keşke zamanında Sağlık sigortası yaptırsaydım diye düşünmüyor değilim. (Şu an hamile olduğum için hiçbir sıgorta benı karşılamayacak) ..
Her neyse çok uzattım, sizlerden ricam,2010 yılına girdikten sonra, Doğum ,kontrol,tahlil ve tabiki kalite olarak araştırma yapan ,öğrenen tüm arkadaşlarımızın bu bilgileri bizimle paylaşması , henüz bende bir araştırma yapmadım ama en kısa zamanda bilgileri toplamaya başlayacağım.
Sağlıcakla kalın....:
kızlar aranızda bahçelievler civarında hastanelere giden yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?