- 27 Temmuz 2014
- 23
- 8
sana şöyle sıralayabilirim,
rapor sürecinde heyet için 200 TL ödedim. rahim filmin vs varsa zaten gerisini devlette yaptırıyosun.
sonra ilaçlarını yazıyorlar %80'inini devlet karşılıyor. 800 TL hemen hemen ilaçlara ödedim. ama kişiye göre değişiyor.
birde yumurta toplanacaği gün 900 TL veriyorsun bu kadar. 1. denemede 900 TL 2. denemede 700 TL diye biliyorum. bana Menopur ve cetrodite vermişti iğne olarak elimde kalan ilaçlarım var eczaneye bırakacaktım ihtiyacı olan biri alsın diye. Sana doktor aynı ilacı verirse belki sana şifa olur benim doktorum muhtemelen başka ilaçlar kullanacak çünkü. Sen bir başla Allahın izni ile olur birşeyler. devlette bu süreç için 1900 ödemiş oldum.
hemen senin için özel ile kıyaslayayım. Özelde ortalama 7500 TL ile 10,000 TL arası. daha azını bulmak zor, ama üst seviyeler mümkün 50.000 TL verende vardır heralde.
çok teşekkür ederim suseyse bilgilendirdiğin için tabi devlette baya uyguna geliyormuş bu durumda. her yerde o kadar kirli bilgi var ki. Ben süleymaniyede Gülşah hanıma gitmiştim sen de ona mı gidiyorsun?