- 18 Nisan 2011
- 149
- 151
Yaseminnn haberini bekliyorum arkadaşım..bilmiyorum ki 4 günlük mü oluyor pazartesi günü kan vereceğim daha çok var ama bekliyim sonra hüsran olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaseminnn haberini bekliyorum arkadaşım..bilmiyorum ki 4 günlük mü oluyor pazartesi günü kan vereceğim daha çok var ama bekliyim sonra hüsran olmasın
C anim olumsuz oldu maalesef cuma adet oldum gidip doktora kan verdim ultrasonda da baktı bisey görmedi maalesefYaseminnn haberini bekliyorum arkadaşım..
C anim sana bisey sorcam süleymaniye de doktorlar kaç gün de ilaç raporu çıkartıyor kaç kere gidip geliyorsun yoksa 1. Tup bebek denemesinde evraklr var onun üzerinden devam ediyor muİyi haberler duymak istiyorum artık... 2. denemede inşallah Sakın üzülme.
bende kan verdim muayene oldum tüm hormonlarım normal. şimdi bir daha dahiliye randevusu alıcam o onay verecek raporu onaylatıcam sonra özele diğer doktora gidicem tedavi görüşmesi için. Yani çocuk istemediğimden değilde insanın mide bulanıyor artık o doktor bu doktor. tahlil muayene.
Evet canım eşimle gidip brüksel ve bahçeci ile konuşmak istiyoruz bakalım hangisi bize daha uygun gelirse ve içimize yatan bir yer istiyoruzsüleymaniyede 1,5 ayı bulur ama sık sık gitmen gerekiyor. adetli gideceksin adetsiz gideceksin bir gün eşin kan ve tahlil vermeye gidecek. ve sorun şu tahlillerin bazıları 1 hafta 10 günde çıkıyor. haliyle süreç uzuyor. + diğer hastanalerde yokmuş rapor sürecinde 200 TL de para yatırman gerekiyor. git gel yol paran cabası :) bana ters araçla gittim geldim park sorunu var otoparka bırak her seferinde bıktım artık gitmekten. :)
dışarda mı denemek istiyorsun 2. seferde?
Evet bende üsküdarda gittiğimde aynı durumdaydım sürekli git gel yapıyordum 1.5 ayı buluyor dediğin gibi o zmn gene bildiğim yerde yaptıracağım ya ilaç raporu çıkartırsak daha iyi olur fiyat konusunda 2 bin veya 3 bin cebimizde kalır diye düşünüyorum canım birde genetik testini yaptıracağım devlette eşimle birlikte onda bakalım ne çıkacak özellerde bu tarz şeyleri devlette halledersek daha iyi olur fiyat konusunda ..süleymaniyede 1,5 ayı bulur ama sık sık gitmen gerekiyor. adetli gideceksin adetsiz gideceksin bir gün eşin kan ve tahlil vermeye gidecek. ve sorun şu tahlillerin bazıları 1 hafta 10 günde çıkıyor. haliyle süreç uzuyor. + diğer hastanalerde yokmuş rapor sürecinde 200 TL de para yatırman gerekiyor. git gel yol paran cabası :) bana ters araçla gittim geldim park sorunu var otoparka bırak her seferinde bıktım artık gitmekten. :)
dışarda mı denemek istiyorsun 2. seferde?
bak taksimde İstanbul Tüp bebek merkezi ile görüşeceğim. DR. Aret Kamar bir araştır. fiyatlar bahçeciye göre daha uygun. ve lütfen sıcağı sıcağını raporunu al hastaneden 3-4 ay ara verince tahlillerinin süresi doluyor. ve sil baştan başlıyorsun git gele.Evet canım eşimle gidip brüksel ve bahçeci ile konuşmak istiyoruz bakalım hangisi bize daha uygun gelirse ve içimize yatan bir yer istiyoruz
Evet bende bu ay gitmeyi düşünüyorum canım aret kamarda görümcem yaptırdı memnun kalmamış ya ama herkesin kendi bünyesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum tabiki herkesin sorunu farklı ..bak taksimde İstanbul Tüp bebek merkezi ile görüşeceğim. DR. Aret Kamar bir araştır. fiyatlar bahçeciye göre daha uygun. ve lütfen sıcağı sıcağını raporunu al hastaneden 3-4 ay ara verince tahlillerinin süresi doluyor. ve sil baştan başlıyorsun git gele.
Allah kolaylık versin inşallah bu kadar çabaladığımıza değsin bir an önce bebişlerimizi sevelimbir rapor çıkartmak bu kadar zor olmamalı. hadi ilk seferde anlarım, ama olması 2. tedavi için süresi uzayacak raporumun bu 5. gidişim perşembe yine gitmem lazım. git muayene ol , kan ver bekle, sonuca git, başka gün dahiliyeye git onaylasın başka bir gün raporun onayına git para yatır imzalatmaya git.. Allahım aratma yarabbim
yarın sanırım raporumu alıcam. 25'inde Aret bey ile randevum var. bakalım hayırlısı ile başlayacağız inşallah bu sefer doğru zamandır sonuç olarak hem emek veriyoruz ama bizi zorlayan bir maddi boyutuda var. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.Allah kolaylık versin inşallah bu kadar çabaladığımıza değsin bir an önce bebişlerimizi sevelim
bence de doğal yolla olanlar çok şanslı sayıyorum artık ben onlarıyarın sanırım raporumu alıcam. 25'inde Aret bey ile randevum var. bakalım hayırlısı ile başlayacağız inşallah bu sefer doğru zamandır sonuç olarak hem emek veriyoruz ama bizi zorlayan bir maddi boyutuda var. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.
doğal yolla çocuğu olan şükretsin bol bol..
sen şimdi karar verdin mi ne yapacaksın?bence de doğal yolla olanlar çok şanslı sayıyorum artık ben onları
Canım ilk önce ilaç raporu çıkartacağım haftaya doktora gideceğim ve eşimi de alıp tercih edeceğim iki yer var aklımda konuşacağım hangisi olumlu olursa bana ona göre karar verip başlayacağımsen şimdi karar verdin mi ne yapacaksın?
Canım çok sevindim senin adına ❤Herkese selamlar :)
iyi haberlerle geldim inşallah Allah tamamını erdirir.
ilk kan testim 11. günde 334 çıktı. 3 gün sonra tekrar test istediler 1213 çıktı.
değeler gayet güzel şuan. Allah nasip ederse ayın 30'unda keseyi görmek için muayenede olacağız.
ama neden bilmiyorum sanırım o kalp atışını duymadan işte tamam oldu diye içime sindiremeyeceğim. olayı daha idrak edebilmiş değilim.
Allah herkese güzel sonuçları ve emek verip çabaladığı yavrusunun yüzünü görmeyi nasip etsin.
İğneler ve ilaçlar tamamı devam ediyor. ne zamana kadar devam edecek o konuyu bir an önce öğrenmek istiyorum açıkçası çünkü artık kalçalarımda iğneye yer kalmadı ciddi cürükler var. Ödem oluşuyor masaj ve buz koyarak az da olsa gidermeye çalışıyoruz.
beklenen gün gelecekse Çekilen çile kutsaldır diyorum dualarınızı bekliyorum, sizde benim dualarımdasınız.
hadi artık senden de haber bekliyoruz.Canım çok sevindim senin adına ❤
Canım benim daha tüp bebek olayı biraz duracak gibi çünkü eşimde ileri hareketli bulunamadığı için genetik testlere vs baktırıyoruz şimdi bir kaç ay sonra düşüneceğiz sanırım bakalım doktor genetik çıksın ne diyecek duruma göre hareket edeceğiz..hadi artık senden de haber bekliyoruz.
şuan ne durumdasın?
anladım canım, genetik yapılsın zaten bizden de istedi doktor aklında bulunsun bizde İstanbul tüp bebekte yaptırdım şuan artmışmıdır bilmiyorum eşimle ikimiz 700 TL ödemiştik 3 haftada falan çıkıyor sonucu yanlış hatırlamıyorsam.Canım benim daha tüp bebek olayı biraz duracak gibi çünkü eşimde ileri hareketli bulunamadığı için genetik testlere vs baktırıyoruz şimdi bir kaç ay sonra düşüneceğiz sanırım bakalım doktor genetik çıksın ne diyecek duruma göre hareket edeceğiz..