Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hizmet hastanesi 40 +12(ssk katkı payı) toplam 52 tl muayene... Normal doğum 1000+%8 KDV sezeryan 1700+%8 kdv....
Medicana 100 tl mayene... normal 2000tl... sezeryan 3000tl
Medical park Fatih ve Bahçelievler aynı fyatlar 42 tl muaene.... normal 1250.. sezeryan 2000 (epidural sezeryan için +300tl)
Balat Or-ahayim 25 tl muayene... zam gelmiş fiyat belirlememişler daha doktorunuzla konuşun dediler...
Kararsız kaldım çok...
herman işçi'ye gidiyorum cok memnunum. evet ssklı fiyatları bunlar.
:ecrin_bebek:
heroine cim. ben halıcıoğlundayım.. Ama benim bu civarlarda mecidiyeköy taraflarında hastane fiyatarı çok uçuk....
Özel sağlık sigortası araştırırken hamile kaldım, dolayısıyla faydalanamıyorum...
O yüzden ben de Medikal park fatih ve balat or-ahayim arasında gdip geliyorum.. Teyzem doğumunu hizmet hastanesinde yaptığı için hizmeti de düşünüyorum o çok memnun kalmıştı...
Ama normal-sezeryan kararını vermedim daha emin değilim...
Ama mümkün olduunca yakın bir hastane olsun istiyorum....
Medical parklarla ilgili ne aıdan para tuzağı diyorlar???
Haklısın canım ya sadece koç alianz 5 hamile kalmadan 5 ay önce yapıldığı takdirde hamileleik sürecindeki tüm muayene ve test vs leri karşılıyor ama senede 3000tl istiyor,diğer sigortalar ise 1 yılı doldurmuş olma şartı sunuyor. Hiç bilemedim ne yapsam:sm_confused:
ben allianz optimum sigortaliyim ilk sene 2500 tl odedim..5 ay yaziyorda 6 ay sakin hamile kalma yoksa bisey cikartip 5 ay dolmamis falan gibi biseyler diyorlarmis...ikinci senede 3500 tl odedim... muayenelerin ve testlerin %80 nini dogumun ise %100 unu karsiliyor...acibademe gidiyorum memnunum simdilik.. ama bana toplamda maliyet simdilik 6 milyara geldi..
fiyatlari uygun sigortalar var ama onlari iyice arastir derim cunku limitli yada dogumu karsilamiyor olabiliyorlar.. sonra sinirlerin bozulmasin canim
arkadaşlar, ben 19 haftalık hamileyim. şu ana kadar medical park göztepe'de gökmen bey'e gittim. bilgisine gerçekten güveniyorum. gereksiz herhangi bir test istemedi. ama gerçekten medical park pahalı. doğum için başka hastane araştırıyorum. ama bir yandan da doktoruma çok güveniyorum. arada kaldımbu arada ben de kartal ve pendik bölgesi ile ilgili tavsiyede bulunursanız memnun olurum.
canım merhaba.bende acıbadem hastanesine gidiyorum,şuan 26. haftamızdayız.doktorumu çok seviyorum ama doğum fiyatları 8 milyardan başlıyor.özel sigortamda yok,bende doğumu göztepe medical parkda düşünüyorum.daha o hastaneyi hiç görmedim.doğum fiyatları hakkında da bir bilgim yok.eğer bana bilgi verebilirsen çok sevinirm.
Ben Balat Orahayim e gidiorum muayene ücreti ssklıya 32 TL Normal Doğum da 1500 TL imiş sezeryan hakkında bilgim yok şaunda ,,ama hastaneden memnunum
Epidural normal doğum hakkında konuştunmu hiç o hastanede uygulanıyormu veya doktorun tavsıye edıyormu?