Kizlar 1 ay once basak groupoma sigortali oldum, ama kara verene kadar canim cikti, bir kac arkadasta uygulamali gorunce kesin kararimi verdim, suanda dogumu limitli yaptik biz, 1 yil cocuk dusunmememiz gerektigi icin ilk policeni dusukten ayarlaya biliyorsun, esim ve benim icin 2 milar odedik.. ama 2. yil eger cocuk dusunursek policemiz yukselicek ve dogumuda %100 karsilicak, o zaman fiyat yine esim ve benim toplamim 3.900 gibi bir rakam cikardi sigortacimiz tabi bu ilk yil sigortadan ne kadar kullandin ne kadar kullanmadiginada baglii, eger ilk yil hic kullanmadiysan 3.900 'luk rakam dusebiliyor..
cok mantikli geldi bana kesinlikle groupoma derim benn, her hastanede geciyor, istersen git dogumu amerikanda yap istersen florancede, istersen memorialda, istersen git amerikada yapp.. gercekten cok avantajlii, benim aklima cok yattii, sigorta dusunen herkese oneririmm.. sigortaciniz herseyi acik acik sizle konusuyo eger ona samimiyetle yanit verip yalan yanlis konusmazsaniz ve dedigi zamanlamalari iyi yaparsaniz kesinlikle madur olmuyosunuzz, cevremde bir cok kisi varr ve kimsedenn bir tane kotu birsey duymadimm..
cok mantikli geldi bana kesinlikle groupoma derim benn, her hastanede geciyor, istersen git dogumu amerikanda yap istersen florancede, istersen memorialda, istersen git amerikada yapp.. gercekten cok avantajlii, benim aklima cok yattii, sigorta dusunen herkese oneririmm.. sigortaciniz herseyi acik acik sizle konusuyo eger ona samimiyetle yanit verip yalan yanlis konusmazsaniz ve dedigi zamanlamalari iyi yaparsaniz kesinlikle madur olmuyosunuzz, cevremde bir cok kisi varr ve kimsedenn bir tane kotu birsey duymadimm..