Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sendende fazlayım 70 ama boyum 174 allahtan birs kurtarıyorum 10kilo kesin alcaz cnm yaa offf korkuyorum valla sonra nasıl vercez..
valla ben 10 kg dan fazla almak istemiyorum ama bakalım ne olcak.. :) benimde boy 1.70 e yakın şimdilik bişey yokta son aylar yürüyen bir top olmak istemem:)))
gittim cnm ağrım çoktu yatıyodum ultrasona girdim düşük riskim var ama değerlerim ii iki günde 2060tan 2996ya çıkmış tam 5,5 haftalık keseyi gördüüüüüüüükkkkkkkkkkkk zemuszemus
merhabalar herkese tüm gün boyunca dışardaydım
şimdi eve geldik
hemen size kan testi sonucumu açıklıyorum
2791 çıktı değerim
henüz dr göstermedim
hamile olduğum artık tam anlamıyla kanıtlandı:):)
SÜPER... tebrikler canım. ne kadarlık? Doktora ne zaman gideceksin
kızlarrr ben bügün keseyi gördüm 5 haftalıkmış 10 gün sonra kalp atışlarına bakılcak darısı sizeee
merhaba kızlaaar, bugün doktora gittim de biras cnm sıkıldı Son adet tarihim 2 Aralıktı ve buna göre tam 5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Ultrasonda baktı "bi oluşum var ama kese demek için çok erken, 8mm" dedi. Ama internetten araştırdım 5. haftada zaten 8-10 mm arasında oluyomuş. Yani bu 8 mm normal mi 5. haftaya göre yoksa doktorun dediği gibi küçük mü? Yani geç döllenme falan mı??
Pembe patik senin kese boyu ne kadar çıktı acaba???????
ne güzel canım. ben uyuyamadım.
ilk muayenede ac karnı mı gidiliyor. 10.30 da randevum. aclıktan ölürüm :) midem kazınıyor hemen.
kızlarrr ben bügün keseyi gördüm 5 haftalıkmış 10 gün sonra kalp atışlarına bakılcak darısı sizeee
aay canım benim çok sevindim
peki ilk muanede başka neler yapılıyo
dr başka şeyler istiyomu
yoksa sadece ultrasonamı giriyorsun
bende salı günü gidecem dr