2010 da anne oldugunu ögrenenler

tmm cnm yat uyu dinlen bende yatıcam sabah okula götürüyorum kızı benimde ağrım var zaten ii bak kendine tatlı rüyalar....

ben sendende fazlayım 70 ama boyum 174 allahtan birs kurtarıyorum 10kilo kesin alcaz cnm yaa offf korkuyorum valla sonra nasıl vercez..

valla ben 10 kg dan fazla almak istemiyorum ama bakalım ne olcak.. :) benimde boy 1.70 e yakın şimdilik bişey yokta son aylar yürüyen bir top olmak istemem:)))

tamam canımmmmmmmm hadi sana ii uykular kendine ii bak emiiiiii :) tatlı rüyalar!!

gittim cnm ağrım çoktu yatıyodum ultrasona girdim düşük riskim var ama değerlerim ii iki günde 2060tan 2996ya çıkmış tam 5,5 haftalık keseyi gördüüüüüüüükkkkkkkkkkkk zemuszemus

canım ilk keseyi gören sensin aramızda cok sevindim. düşük riski ilk 3 ay cogumuzda var malesef dikkat edecez canım. insallah 9 ayın sonunda burda bebişlerimizin resimlerini paylasıyor olacaz opuyorumnanaktan

ooo bütün muhabbeti kacırmısımmm.
AsoKa insallah degerlerin 600 civarındadır.
nergis dikkat et canım kendine...

bende gece uyandım girdim nete :))))))))

merhabalar herkese tüm gün boyunca dışardaydım
şimdi eve geldik
hemen size kan testi sonucumu açıklıyorum
2791 çıktı değerim
henüz dr göstermedim
hamile olduğum artık tam anlamıyla kanıtlandı:):)

merhabalar herkese tüm gün boyunca dışardaydım
şimdi eve geldik
hemen size kan testi sonucumu açıklıyorum
2791 çıktı değerim
henüz dr göstermedim
hamile olduğum artık tam anlamıyla kanıtlandı:):)

SÜPER... tebrikler canım. ne kadarlık? Doktora ne zaman gideceksin

SÜPER... tebrikler canım. ne kadarlık? Doktora ne zaman gideceksin

tatlım laboratuvardaki hemşireler
4 haftalık olmuş dedi
dr salı günü gidecem
çünkü hala araştırma içindeyim
bi dr bulamadım daha yaaaa
eşimde çok pimpirikli davranıyoo:)

canım ben cuma gidecektim ama dün bi arkadasmla konsutum kendi doktorunu cok övdü yarın sabah onun doktoruna gidecem. Mesa hastanesinden dr. burcu karamürsel. ismini duyanınız var mı? cok heycanlıyım bebegin durumu nasıl merak ediyorum. birde benim BHCG degerim cok yüksekdi. oda korkutuyor :KK43:

kızlarrr ben bügün keseyi gördüm 5 haftalıkmış 10 gün sonra kalp atışlarına bakılcak darısı sizeee

merhaba kızlaaar, bugün doktora gittim de biras cnm sıkıldı:KK43: Son adet tarihim 2 Aralıktı ve buna göre tam 5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Ultrasonda baktı "bi oluşum var ama kese demek için çok erken, 8mm" dedi. Ama internetten araştırdım 5. haftada zaten 8-10 mm arasında oluyomuş. Yani bu 8 mm normal mi 5. haftaya göre yoksa doktorun dediği gibi küçük mü? Yani geç döllenme falan mı??

Pembe patik senin kese boyu ne kadar çıktı acaba???????

merhaba kızlaaar, bugün doktora gittim de biras cnm sıkıldı:KK43: Son adet tarihim 2 Aralıktı ve buna göre tam 5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Ultrasonda baktı "bi oluşum var ama kese demek için çok erken, 8mm" dedi. Ama internetten araştırdım 5. haftada zaten 8-10 mm arasında oluyomuş. Yani bu 8 mm normal mi 5. haftaya göre yoksa doktorun dediği gibi küçük mü? Yani geç döllenme falan mı??

Pembe patik senin kese boyu ne kadar çıktı acaba???????

ay bilmıomki şekerim doktor bana iii dedii bu zamana göre görünmesi herşey normalmişş nerde yazıyo o

ne güzel canım. ben uyuyamadım.

ilk muayenede ac karnı mı gidiliyor. 10.30 da randevum. aclıktan ölürüm :) midem kazınıyor hemen.

yok cnmm yaa açlıkla alakası yok ben atıştırıp gitmiştim inş iii haberlerini alırız senindee benm çok bulantım var iştahım yok hiç

kızlarrr ben bügün keseyi gördüm 5 haftalıkmış 10 gün sonra kalp atışlarına bakılcak darısı sizeee

aay canım benim çok sevindim
peki ilk muanede başka neler yapılıyo
dr başka şeyler istiyomu
yoksa sadece ultrasonamı giriyorsun
bende salı günü gidecem dr

aay canım benim çok sevindim
peki ilk muanede başka neler yapılıyo
dr başka şeyler istiyomu
yoksa sadece ultrasonamı giriyorsun
bende salı günü gidecem dr

sağol cnm benimm sadece vajinal muayne yapılıyo keseye bakılıyoo ben 31 aralıkta gitmiştim ilk kan testimle o zaman folbiol ve bebe aspirini vermişti 1 hafta sonra keseye bakmaya çağırdıı dün gititm işte keseyı gördükk 10 gün sonrada kalp atışlarına bakıcaz sordum tahlil yapılcakmı diye daha şimdi değil dedi galiba diğer gidişimde istiycek tansıyon ölçtü bide bi kitapçık verdii hamilelik annelik hakkında bilgiler var iki tanede ultroson resmi keseyın olduğu sende inş hayırlı haberler alırsın

senin değerin baya yüksekmiş cnm geçmişe baktımda ikiz olmasın kız benim en son adet tarihim 28 kasımdı 31 aralıkta test yaptırdım 439 çıkmıştı

X