2010 bebişlerinin boy ve kilo gelişimi

sweetbaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.896
8
41
arkadaşlar bebişlerimizin boy ve kilolarıyla ilgili bi listeleeme yapabiliriz burda. mesela ben kaçıcı haftada kaç gr olmalı b,ilmiyorum en azından bize bi fikir vermiş olur. ama benimki niya zayıf niye şişman diye kendimizi kötü hisstemiyelim ha.:umursamaz:lmaz:lmaz: sonuçta biz nasıl aynı değilsek onlar da aynı olamaz. öenmli olan bebişlerimizin sağlığı.

benim bebişim en son 21+4 te 26 cm 434 grdı. sanırım bunlar ortalama rakamlar dimi???

maşallaahhh yavrulara yerim onların minicik bedenlerini ben.... inşallah kucağınıza alıpta kilo boylarını hesaplamak nasip olur bir an önce....

benım 19+5 te kızım 370gr dı. Ama boy söylemedı yanı sadece bas popo mesafesını soyluyoruz o 14 cm bununn ustune bacak boyunuda eklemek lazım dedı

ama ben bı sıteden oğrendım ultrasondakı fl uzunlugunu 7 ile carparsak bebeğin o an için boyunun kac olduğu tam olarak cıkıyomus

kızlar biz dün gittik 21+4 itibri ile boyumuz 29 cm kilomuz 636 gr ben 7,5 kg almışımnazar:

Son düzenleme:
maşallah bebişinede sanada hayatım
bizimde bebeklerimizinde en hızlı kilo alacağı dönemdeyiz artık
sağlıklı olsunlr yeter valla

kizim 22+6 da 408 gramdi
bana biraz dusuk geldi
ama doktor normal dedi
hala hamile kaldigim kilomdayim
buyuzden kizceme kocaman bir masallah dimi..

selam kızlar benım kızımda 24 haftada ıken 720 gr 31 cm boy.dr cok ıyı dedı doktor.sızın bebıslerınde masallah var yanıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…