2010 Aralık Anneleri

ewet ya her geçen gün hızla büyüyorlar bidahaki muayeneye 2 katı kadar olucaklar,sonra tamamen bebek şeklini alcaklar ne güzel ozamanda koyarız bebişlerimizi

teyzesi şuan ben 6+3 günlük olmuş 3hafta sonra el ayak çıkar dimi kızlar kaç aylık oluo 2 aylığa girmiş olcam sanırım

ah ah bende gizem öyle neye kime benzice merak ediorumm kızmı erkekmi olcak
evet şimdikiler tatlı telaşlar ben anladım ki çocuk işi ömür boyu süren bir merakmış rahme düştüğü zaman başlar ve mezara gidene kadar sürermiş
meraba kızlar. biz de geldik bebişimle.
ya benim resmim yok bu gidişimde verir inşallah vermezse de isticem
ay iste tabi cibelin dediği gibi onun vermesi lazım zaten
teyzesi şuan ben 6+3 günlük olmuş 3hafta sonra el ayak çıkar dimi kızlar kaç aylık oluo 2 aylığa girmiş olcam sanırım

çıkmazmı annesi şimdi bile onun altyapısını hazırlıyo mevlam

tabi cnm 2.ayın içindeyiz artık 1.5 hafta sonra 2 ay bitçek 3.ayın içinde olucaz ben zaten haftadan anlamayanlara 2 aylık diyorum yani,zaten varya 3-4cm bile olmadan elleri ayakları herşeyi beliriyo,minicik bebek şeklini alıyorlar

kız varya hesaplyamıorum yaa bi türlü kafam almıo:kedi::kedi: saol canım benim ay ben şimdi 2 aylıkmı olucam 1 ,delikafadulden5 hfta sonra

2 aylığı bitiricez bile 1.5 hafta sonra,şuan 2 aylık diyebiliriz. bir buçuğu geçmiş durumdayız,kritik dönemlerimizi atlatmamızada 5 hafta kaldıı,3aydan sonrası daha az stresli geçer artık,allahın izniyle

ayy canım inşş nasıl günler çabuk geçiyor her ay ayrı ayrı heyecan dolu yaa allhımm

niye vermediki ya. bak sinir oldum şimdi.
bidahakine bincem tepesine.
böyle istetince sinir oluyorum vaalla.

hayret neden öle yaptıki,ben hiç demedim bile,size resimlerinide vereyim dedi 3 tane resim verdi dr,çok sevindik,biri bebek biri kesesi diğeride yine bebek var ve altında kalp atışları var,bidaha ne zaman gitçen cnm zaten 4. haftada bişey gözükmüyo pek ondan vermemiştir,6 haftada ultrason istiyo dr lar genelde

hımmmmm sanırım ondan sinemcim ya.
keseyi gördük zar zor zaten 4+1de.
11 mayısta gidicem ozman 6+2olucam
ozman verir herlade.
vermezse de vurcam lafı
bu ne ya.
biriktircem ben o resimleri.

ondan ondan bende 6+3te gittim ilk tam net gözüktü herşeyi,ozaman kesin verir sanada,zaten ilk öğrendiğimde dr kendisi dedi şimdi bişey gözükmez 2 hafta sonra gel diye,busfer gittiğinde sölemene bile gerk kalmaz bence

ya çok heyecanlıyım ben.
daha kaç gün var 12 gün varr.
offfff zaman geçmiyoooo.
nasıl dayanıcam bilmem.

deniz benimde erkek çıkıyo ona göre :))) bende öyle hissediyorum ama farketmez,çok çabuk geçiyo cnm ya düşünsene sizle hep konuşuyoduk benim öğreneli 21 gün oldu baksana

takvime gore benim kiz cikiyoboshayallersmile
ya ben bu takvimi anlamsiz bulmustum ama herkesinki tutuyomus yahu??

kızlar benimde erkek olduğu çıktı eşime söledim neden kadıın yaşına bakılıyoda babanın yaşına bakılmıyo dedi kendi hamile sanıyo şu an hamile ve cinsiyt bilenlerle sağlama yap dedi dur deniim yazıcam şimdi

kızlar sağlama yaptım doğru değil hahahahaha

hayırlısını verisn rabbim ama olsun yinede eğlence paylaşım için sapş deniz

kizlar siz hamile oldugunuzu herkese soyluyormusunuz?
annemler cok kucuk daha soyleme kimseye nazar deger diyolarfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…