ewet ya her geçen gün hızla büyüyorlar bidahaki muayeneye 2 katı kadar olucaklar,sonra tamamen bebek şeklini alcaklar ne güzel ozamanda koyarız bebişlerimizi
meraba kızlar. biz de geldik bebişimle.
ya benim resmim yok bu gidişimde verir inşallah vermezse de isticem
evet şimdikiler tatlı telaşlar ben anladım ki çocuk işi ömür boyu süren bir merakmış rahme düştüğü zaman başlar ve mezara gidene kadar sürermişah ah bende gizem öyle neye kime benzice merak ediorumm kızmı erkekmi olcak
ay iste tabi cibelin dediği gibi onun vermesi lazım zatenmeraba kızlar. biz de geldik bebişimle.
ya benim resmim yok bu gidişimde verir inşallah vermezse de isticem
teyzesi şuan ben 6+3 günlük olmuş 3hafta sonra el ayak çıkar dimi kızlar kaç aylık oluo 2 aylığa girmiş olcam sanırım
teyzesi şuan ben 6+3 günlük olmuş 3hafta sonra el ayak çıkar dimi kızlar kaç aylık oluo 2 aylığa girmiş olcam sanırım
tabi cnm 2.ayın içindeyiz artık 1.5 hafta sonra 2 ay bitçek 3.ayın içinde olucaz ben zaten haftadan anlamayanlara 2 aylık diyorum yani,zaten varya 3-4cm bile olmadan elleri ayakları herşeyi beliriyo,minicik bebek şeklini alıyorlar
2 aylığı bitiricez bile 1.5 hafta sonra,şuan 2 aylık diyebiliriz. bir buçuğu geçmiş durumdayız,kritik dönemlerimizi atlatmamızada 5 hafta kaldıı,3aydan sonrası daha az stresli geçer artık,allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?