• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

kızlar ben de ticker yaptım, masaüstüne kopyaladım ama buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum.(gülmeyin, yeni üyeyim:)))
Bana yardımcı olur musunuz?

Image URL canım bu yazıya tıkla sonra çıkan kopyala profiline yapıştır en altta tıcker yazan yere

Orays pardon canım, ben aşağıda senin adını göremeyince çıktın sandım. Ondan ben yapayım dedim arkadaşa. Herşeye maydanos gibi olmayayım :asigim:

estağfurlah canım ne demek
ben hem aralık hemde kasım annelerinde gezdiğim için yok zannedebilirsin sende yapabilirsin tıcker önemli değil benim için farketmez

tamam canım yaptım çok tşk ederim ellerine sağlık

rica ederim canım ne demek ama sen 6+3 demiştin demi
6+4 olmuşda gerçi
senin
satın neyse onu yapmamız lazım çünki dr un dediğini zamanla geçiyor muş bebişlerimiz sata göre düzeliyormuş istersen dursun değişirse değiştiririz

estağfurlah canım ne demek
ben hem aralık hemde kasım annelerinde gezdiğim için yok zannedebilirsin sende yapabilirsin tıcker önemli değil benim için farketmez

Ben işte bu sayfada en çok bunu seviyorum.:lepi: Herkes birbirinin yardımına koşuyor inşallah hep böyle devam ederiz kızlara.s.

bilmiyom gizemli seninle hemen hemen ayni satlarimiz ben sizi hep okuyom ama yazamiyom cünkü düsük hikayesi cok bende cekindim yazmaya
sat 17 mart bgecen hafta dra gittim cuma kanda deger500 cikti bu gün gittim ultrasonda bisey gözükmedi kan aldilar yarin ögleden sonra sonuclari alcam ona göre ne diyecek dr bilmiyom ne güzel hayallar kurmusplanlar yapmistim allahim affetsin isyan edercesine söylemlerim mi oldu simdide tövbe lerle oturuyorum

Back
X