• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Canım senin embryo kesen kaç mm.... normalde embriyo kese çapına 30 ekleyip 7 ye bölünce gebelik haftasını veriyormuş.. 2 hafta önce benim 13 mm idi .. 6 haftalık olmasına rağmen daha 4 haftalıksın demişti... umarım doktorum yanlış hesaplamıştır... esra37 vardı ama artık yazmıyor sanırım... o da merak ediyordu...

ben de bugün gittim doktora. 6+4 hesapladım ben. kalp atışlarını duymayı umuyorduk. ama doktor keseyi 12.6 mm gördü ve 5+1 dedi. inşallah ya hesapta hata vardır ya da geç yumurtlama gerçekleşmiştir. diğer seçenekleri düşünmek bile istemiyorum. Allahım nolur sağlıkla kavuşmayı nasip et hepimize:Saruboceq:

Bence endişelenmeyin, onlar çok güzel gelişecekler inşallah. Bazılarımızın tüpleri daha uzun, geç yerleşmiştir. Üzülmeyelim bebeklerimiz de üzülmesinler.

inşallah:Saruboceq: içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yine de aklımın bi kenarında hep bu takılı duruyor.inşallah miniklerimiz bize sıkı tutunurlar ve sağlıkla büyürler:Saruboceq:

Canım senin embryo kesen kaç mm.... normalde embriyo kese çapına 30 ekleyip 7 ye bölünce gebelik haftasını veriyormuş.. 2 hafta önce benim 13 mm idi .. 6 haftalık olmasına rağmen daha 4 haftalıksın demişti... umarım doktorum yanlış hesaplamıştır... esra37 vardı ama artık yazmıyor sanırım... o da merak ediyordu...
cnm benim kese 0,64 mm di ve 4 hafta 3 gün çıkıodu hemen sağlama yapalım
0,64+30=30,64 30,64\7=4,37 çıkıyo yani doğru benimde 4 hafta 3 günlüktü zaten süppermiş bu ya ilk defa böle bi hesaplama duyuyorum saol canım paylaştığın için
Teşekkürler gizemli, sporstar, hapsuruk :) Benim özeline gittiğim doktorum devlet hastanesinde baktırırsa böyle bir imkan olmaz herhalde. Özel hastanede var sanırım böyle bir imkan. Olmazsa ben de özele gideyim, bir fotoğraf olsun elimizde di mi :)
ay bencede sakla bebişinin fotosunu nede olsa bi daha bu kadar minik olmicak allah nasip ederse büyicek hep

cnm benim kese 0,64 mm di ve 4 hafta 3 gün çıkıodu hemen sağlama yapalım
0,64+30=30,64 30,64\7=4,37 çıkıyo yani doğru benimde 4 hafta 3 günlüktü zaten süppermiş bu ya ilk defa böle bi hesaplama duyuyorum saol canım paylaştığın için

ne demek canım ya... ama bu hesap 12.haftaya kadar doğru çıkıyormuş... yani bizler 3 aylık olunca zaten bebişlerimizin büyümüş hallerini göreceğiz ve hesaplamalara da ihtiyaç kalmayacak inşallah..... ve benim 13 mm iken doktorumun 4 haftalık demesi onun yanlış hesapladığını gösterir.kaydirigubbakcemile2 ... embriyo kesesi 25 mm olsun tam hafta söylerim demişti.. cuma doktora gideceğim... umarım haftası haftasına mutlu mutlu büyüyordur bebişlerimiz... daha kalp atışlarını bile duyamadım ... inanabiliyor musunuz...

Son düzenleme:
ya kzıalr amşallah keseleri falan hesaplamışsınız.
ya ben 4+1 de keseyi gördüm
ama benimkide sanırım erken döllenem çünkü
değerimde yükssek çıkmıştı
hiç çap falan sölemedi bizim doktor amca
bend e akıl edip sormadım
2 hafta sonra 11 mayısta yine gidicem
ama çok merak ediyorum

ya kzıalr amşallah keseleri falan hesaplamışsınız.
ya ben 4+1 de keseyi gördüm
ama benimkide sanırım erken döllenem çünkü
değerimde yükssek çıkmıştı
hiç çap falan sölemedi bizim doktor amca
bend e akıl edip sormadım
2 hafta sonra 11 mayısta yine gidicem
ama çok merak ediyorum

eğer resmi varsa bebişinin; orada da yazıyor kesenin kaç mm olduğu.. bana da geç döllenmem mümkün değil gibi geliyor... belki de bu kadar düşünmemek gerekir... ama elimizde değil ki :emir_bebek: her şeyi bilmek, hemen yaşamak istiyoruz sanırım... sağlıklı olsunlar da ...

iyi geceler....
kizlar siz kese capindan bahsediyosunuz bende biran endiselendim benim bebis cok kucuk diye...
benim doktorum embriyonun 2.4/2.5 civari oldugunu soyledi ama kesesi daha buyuk tabii ;))
cok komik gelebilir ama ben elimdeki resime bakip bebisi tek tas yuzuge benzettim, yuzuk=kese, tek tas= bebis....

[/QUOTE]
ne demek canım ya... ama bu hesap 12.haftaya kadar doğru çıkıyormuş... yani bizler 3 aylık olunca zaten bebişlerimizin büyümüş hallerini göreceğiz ve hesaplamalara da ihtiyaç kalmayacak inşallah..... ve benim 13 mm iken doktorumun 4 haftalık demesi onun yanlış hesapladığını gösterir.kaydirigubbakcemile2 ... embriyo kesesi 25 mm olsun tam hafta söylerim demişti.. cuma doktora gideceğim... umarım haftası haftasına mutlu mutlu büyüyordur bebişlerimiz... daha kalp atışlarını bile duyamadım ... inanabiliyor musunuz...[/QUOTE]

evet canım onu bende duydum bu yapılan hesaplamalar 3 aydan sonra doğruyu vermezmiş

aman o kadar kurcalamamak lazım doktor sağlıklı dedim mi tamam 3 hafta 5 hafta hiç önemli değil walla

ben 27 yaşındayım yumurtalık kanseri olduğum için tekrarlar diye ve yanlış ameliyat nedeniyşe bir an önce tüp bebek yaptık ilk hamileliğim inşallah son olmaz

Günaydın çiçeği burnunda anneler.
Şu anda bi çoğunuz bebişlerinin varlığını yeni yeni öğrendiniz.
En güzel en heyecanlı günler.
ınşallah en yakın zamanda onların pıt pıtlarıyla dünyanın en güzel sesini duymuş olacaksınız.
Hepinize güzel,sorunsuz,herşeyin yolunda gideceği bir hamilelik süreci ve sonunda bebeklerinizin kucaklarınızda olduğu mutlu günler diliyorum.
Ben de inşallah Temmuz annesi olacağım.Biraz daha kıdemli sayılırız işte.
Sizlere şunu söylemek istiyorum özellikle ilk hamileliğini yaşayanlaraa.
Hamileliğin ilk 3 ayı zorlu bir dönem hem psikolojik açıdan hem de fiziksel açılardan.
Kimi çok bulantı yaşıyor kimi benim gibi kanamalar.
Bunlardan sakın korkmayın illk aylarımda iki kez hastanede yatmak zorunda kaldım.O günler çok korkmuştum çok üzülmüştüm.ama Rabbim kaderinize yazdıysa hepsi gelip geçiyor.Bizde öyle oldu Allaha şükür.O günlerden sonra da çopk güzel bir hamilelik dönemi geçirmeye başladım.
Yani korkmayın yaşdıklarınızdan ve yaşayacaklarınızdan,bebişlerinize tutunun ki onlarda size tutunsun.
Ve hep hayırlısını isteyin.

Bu topicte benim can dostum da var.Onun sevinci bize de öyle büyük bir sevinç oldu ki.Hem ona hem sizlere dualarımda yer vericem.Sizlerde bol bol dua etmeyi tüm hamişlerin kolay doğumlar yapmaları için yaradana yalvarmayı unutmayın.

Mutlu,huzurlu,güzel günler sizlerin ve küçük meleklerinizin olsun.

Günaydın çiçeği burnunda anneler.
Şu anda bi çoğunuz bebişlerinin varlığını yeni yeni öğrendiniz.
En güzel en heyecanlı günler.
İnşallah en yakın zamanda onların pıt pıtlarıyla dünyanın en güzel sesini duymuş olacaksınız.
size tutunsun.
Ve hep hayırlısını isteyin.

Bu topicte benim can dostum da var.Onun sevinci bize de öyle büyük bir sevinç oldu ki.Hem ona hem sizlere dualarımda yer vericem.Sizlerde bol bol dua etmeyi tüm hamişlerin kolay doğumlar yapmaları için yaradana yalvarmayı unutmayın.

Mutlu,huzurlu,güzel günler sizlerin ve küçük meleklerinizin olsun.
ii dileklerin için çook saol canım çok teşekkür ederiz allah yardımcımız olsun sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve hayırlı doğumun olur inşallah

merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrr. sabah doktor teyzeyle randevumuz vardı gittik bebişimle. ve kalp atışlarını gördükkkkkk çok şükür dr teyze herşey yolunda 1,5 ay sonra gelin dedi ayyy bana çok uzun geldi 1,5 ayyyy.

günaydın arkadaşlar,
bugün yine çok bulantım var hiç bişey istemiyorum herşeyden midem bulanıyor..
karnım ağrıyor kasıklarım ağrıyor..bir de bağırsaklarım çok çalışmaya başladı herkes kabız olur bende tam tersi..

saçmalamaaaaaa :oklava:

bebeiş yer yapıo kendine rahim genişliyo hastalanma falan yok çıkar aklından böle şeyleri

ne biliiim azıcık bi yerim agrısa hemen korkuyorumm yaa :a015: belimde hep agrı var az da olsa normalmi yorgunluktan mı yoksa akşama kadar işte sandalye tepesindeyim ama yarın son günüm allahın izniyle bu sefer bebişimi riske atmıcam :çok üzgünüm:

Back
X