Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bulantılarım 6 . haftadan itibaren başladı, halende devam etmekte.Ağzımdaki metalik tat hiç gitmiyor.Yediklerimden hiç zevk almıyorum.Ama bişey yemezsemde daha çok midem bulanıyor.Yedikten sonra yarım saat rahatım sonra o metalik tat geri geliyor, içim tekrar kıyım kıyım oluyor.Buna br çözüm bulan var mı arkadaşlar.Birde su bile midemi bulandırıyor.Çok su içemiyorum.Görünce bile tadı aklıma geliyo midem kalkıyor.Allahtan çok çıkarmıyorum.bulanıp duruyor öyle.
sagol canim, cok guzel bi duygu bu....
utrogestan iste turkiyede progestan diyolar galiba..yerlesmesini saglamlastirmak için...
yalniz benim bebise 2.5mm dedi bana biraz kucuk geldi ama doktorum hersey cok guzel dedi....
kızlar bende yarın duyacam allahın izniyle kalp atışlarını çok heyecanlıyım sizce dr nler sormalıyım oraya gidince unutuyorumda yazıcamm
cnm benimki hiç sormama gerek kalamdan herşeyi açıklamıştı ama ben yürüyüşü sordum oda bana evet yürüyüş yapabilirsin pasif sporda yapabilsin dedi,kozmetik sordum makyaj yapabilirsin krem kullanbilirsin dedi yüz için,diş bakımı cilt bakımı yicek yenmicek herşeyi anlattı,sende sor cnm aklında kalır iyice,bitkisel saçlarını boyayabilirsin ama röfle yok dedi,boyamıcam ama :)))
canım genelde 3 ay makyaj yapmamanız iyi olur diyorlar...sonrasında çok önemli olmuyormuş.. hep en önemlisi bu 3 ay :CüvCüv:
ayyy benimde bugün başladı aramıza hoşgeldin cnm demekki senin mucizen sana sürpriz yaptı maaşalllahSelam kızlar bende Aralık annesi olacağım nasipse.2008 Kasım annesiyim 17 aylık bir kızım var bu 2. sürpriz geldi :) Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah.Muhtemel doğum 17 Aralık ama önceki sezeryan olduğu için Aralık ilk haftası olur diye düşünüyorum.Midem çok bulanıyor......
Merhaba kızlar. Kesesini görenlere birşey sormak istiyorum. Size ultrason fotoğrafı verdiler mi? yani öyle bir uygulama var mı?
Bir de hiç ultrasona hastanede gireniniz var mı yoksa herkes muayenehanede mi gırdiniz? Hastanede girdiyseniz eşiniz de yanınızda girebildi mi?
Merhaba kızlar. Kesesini görenlere birşey sormak istiyorum. Size ultrason fotoğrafı verdiler mi? yani öyle bir uygulama var mı?
Bir de hiç ultrasona hastanede gireniniz var mı yoksa herkes muayenehanede mi gırdiniz? Hastanede girdiyseniz eşiniz de yanınızda girebildi mi?
ben hastanede muayene oldum ve esimde benimle birlikte doktorun odasina girdi
4 hafta 4 gunluk hamileyim pzt gittim ama cok erken oldugu icin keseyi bizde goremedik
bizede bebisimizin fotografini vermediler yoksa hemen babanneye gidip mujdeyi vercektik fotografli olarakkaydirigubbakcemile3
hatta benim şu an kullanıcı resmim doktorun verdiği usg resmim o resimdeki minik nokta bizzat şahsen benim meleğimin ta kendisi maşallah