• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bugun belim ve karnım agrıo sanki hasta olcam gibi korkuyorum yaaa eyvahedigeldismile

Çok yeni hamileliklerde implantasyon (yerleşme) sırasında ve sonrasında ağrı ve hafif krampların olması normalmiş.
Bi de vucut ilk bir kaç ay şaşırıp adet tarihine yakın ,adet belirtileri verebiliyormuş diye duymuştum.Endişelenme ama sıklığı artarsa doktoruna bir sor derim.

Bu arada ben de ctesi kalıp atışlarını duymaya gidicem inşallah duyarım, en son 2 hafta önce gittiğimde kese görünmüştü sadece (sat 2 mart) kızlar dua edin benim için.

Herkese günaydın, güzel anne adayları! Hepinizi öpüyoruuumm. İnşallah anne olduğumuz da da buradan konuşmaya devam ederiz.

Korkunun ecele faydası yok dedim ve dün doktora gittim. 10,25mm kesenin içinde minicik bebişimizi gördük. Dün 5+1 çıktı, zaten ben regl tarihimi tam hatırlamıyordum, doktorumla konuştum ve değiştirdik. 10 gün sonra da kalp atışını duymak için çağırdı. Birde hafif kanama olmuş rahim içinde onun içinde progestan verdi. Ağır kaldırmak, ilişki yasak.

Allah tan herşeyin hayırlısını diliyorum.

ya kızlar benim ultrasyon resminin altında 2,8 mm yazıyor yani benim bebişim 2,8 mm oluyor senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ya kızlar benim ultrasyon resminin altında 2,8 mm yazıyor yani benim bebişim 2,8 mm oluyor senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

bilmem ki, benimkinde kesenin boyu var, bebeğin boyu yazmıyor:uhm: hem sen niye ağlıyosun bakiimm kaç haftalık ki bebişin :1hug:

bilmem ki, benimkinde kesenin boyu var, bebeğin boyu yazmıyor:uhm: hem sen niye ağlıyosun bakiimm kaç haftalık ki bebişin :1hug:

6+4 canım kalp atışını gördüm bugün dr sordum boyu ne kadar 2,8 mm dedi artık bu kesenin mi bebğin mi boyu bilmiyorum kesenin olamaz değil mi çok küçük çünkü

Kızlar neden tıcker larınız yok
bebişlerin ne kadarlık olduklarını görüyorduk
isterseniz ben yapabilirim size

6+4 canım kalp atışını gördüm bugün dr sordum boyu ne kadar 2,8 mm dedi artık bu kesenin mi bebğin mi boyu bilmiyorum kesenin olamaz değil mi çok küçük çünkü

Tabi canım kesenin olamaz, bebişin boyudur. ayy maşallah bak kalp atışını da duymuşsun canım ne güzel işte:lepi: ay o minicik şeyler büyüyüp kocaman mı olacaklar, oyy kıyamam ben yaa:asigim:

kızlar günaydınnn hihoyyyt dün doktoruma gittim bebeğim büyümüş teyzleriii:D kalp atışlarını gördüm pıt pıt atıodu allhım dedim bu ne böylee ağladım çok güzel duygu kızlarr 3 hafta sonra eli ayağı çıkar dedi 3 hafta sonra giidicem doktora yeniden o günler geçermii şekerler:kedi:

Bence de herkesin ticker ı olsa çok iyi olur. bende yardım ederim yapmasını bilmeyenlere. olmayınca karıştırıyorum kim neydi, daha tam öğrenemedimkafamçokkarıştı

kızlar günaydınnn hihoyyyt dün doktoruma gittim bebeğim büyümüş teyzleriii:D kalp atışlarını gördüm pıt pıt atıodu allhım dedim bu ne böylee ağladım çok güzel duygu kızlarr 3 hafta sonra eli ayağı çıkar dedi 3 hafta sonra giidicem doktora yeniden o günler geçermii şekerler:kedi:

Maşallah canım:nazar: ne mutlu sana, darısı da bize olsun. zaman geçmiyor valla.

Tabi canım kesenin olamaz, bebişin boyudur. ayy maşallah bak kalp atışını da duymuşsun canım ne güzel işte:lepi: ay o minicik şeyler büyüyüp kocaman mı olacaklar, oyy kıyamam ben yaa:asigim:

evet duydum canım darısı sizlerin başına hayırlısıyla kavuşun bebişlerinize

canım ya liler pie da ticker yapıorum ama hangi kodu kopyalicaaz yardımcı olurmusun bana
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: işte buuu sonunda pıt pıt lar geldi of ya cibel ben yarını nası beklicem naptınız eşinle mi gittin ağladın mı nasıl geçti

canım ya liler pie da ticker yapıorum ama hangi kodu kopyalicaaz yardımcı olurmusun bana

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: işte buuu sonunda pıt pıt lar geldi of ya cibel ben yarını nası beklicem naptınız eşinle mi gittin ağladın mı nasıl geçti

For Websites: Image URL BU YAZIYA TIKLIYCAN ÇIKANIDA KOPYALAYIP YAPIŞTIRICAN CANIM

Son adet tarihini yazarsan ben yapayım, bir de yazmamı istediğin özel bişey var mı?

son ader tarihim 7 mart ama geç döllenme 1 hafta geriden geliyo sen 14 mart olarak yaz son adet tarihini o zaman tam çıkar. bebişim babanla seni bekliyoruz yazarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

kızlar ben de ticker yaptım, masaüstüne kopyaladım ama buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum.(gülmeyin, yeni üyeyim:)))
Bana yardımcı olur musunuz?

son ader tarihim 7 mart ama geç döllenme 1 hafta geriden geliyo sen 14 mart olarak yaz son adet tarihini o zaman tam çıkar. Bebişim babanla seni bekliyoruz yazarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

doğum tarihini bilmiyormusun canım onuda yazarsan yapıyım hemen

Back
X