• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

28.04.2010 15:15

Bilmezdim…….
Senin için,seni kucağımıza alabilmek için bu kadar şeye katlanmak gerektiğini.

Önce hastasın dediler,hiç anne olamayabilirsin dediler…İsyan etmedim ama parçalandım yıkıldım sonra sadece senin için,sadece senin özlemin için toparlandım..

Dünyada en tatlı şey insanın kendi canıymış. Zormuş,nasıl olsa bir gün öleceğini bilerek yaşadığın halde ölümün yaklaşacağı ihtimalini kabul etmek.

Yaşadığımız zor anlardan sonra artık sana olan özlemimiz daha da arttı.Nasıl olsa nasıl yapsak derken tedeviye başladık.

Şimdi içimdesin meleğim..Seni merak ederek geçiyor artık günler,babacıkta merak ediyormuş seni,gün içinde hep aklına geliyormuş anneciğin hamile olduğu.

Meleğim annen sana kavuşmak için ne kadar çok yastık ıslattı ne göz yaşları döktü bir bilsen,o kadar özlemle istedik ki seni her ay yaşadığımız hayal kırıklıkları katlan katlandı kocaman bir dağ oldu.

Şimdi senin gelişinle yıktık tüm engelleri.Artık anne babanın tek dileği var oda senin minik yüreğinin çırpınışlarını görmek.Sanki sana kavuşmak için o kadar bekleyen biz değilmişiz gibi şimdi sana kavuştuk ama sendeki her gelişmeyi görmek için beklemeye sabrımız kalmadı

Yavrummm canım annesinin-babasının kuzusu cennet kokulum minik meleğim bizi daha fazla bekletme biraz daha biraz daha çabala ve tüm gücünle çırpın,çırpın ki atsın minik kalbin.

Annecik ve Babacık senin minik yüreğini görmek için özlemle bekliyor.

m.s.

kizlarrr 2 gündür acayip bas agrisi cekiyorum..özellikle aksam saatlerinde basliyor...
dün erkenden kendimi karanlik odaya kapatip uyudum gecsin diye ama sabah yine devam ediyordu hafif,simdi iyice artti yine...
bi cözümü yada önerisi olan var mi?

canım sende migren varmı bide diğer topiclerde okuduğum kadaıryla bulantı sebeiyle su içemeyen anneler baş ağrısı çekiyomuş

ne yap et bol su iç canımın içi

canımsınnn saol cnm miniğimi hep yanımda hissediiim dedim ay ben o günleri görürüm inşallah ya sizler anlatınca içim bi hoş oluyo

görürsün fistigim az kaldi insallah...sen onu hala minik nokta gibi düsünüyorsun ama cok sasiracaksinnnn ohaoldumsmile :1rolleyes:
esimde KKdaki arkadaslarinla paylasirsin,resimleri bilgisayara atalim diyor,ay benden merakli hee kaydirigubbakcemile3
firsat bulunca gecirelimde albüm yapariz melegime,meleklerimizee :nazar: yerimseniben

Bilmezdim…….

Önce hastasın dediler,hiç anne olamayabilirsin dediler…İsyan etmedim ama parçalandım yıkıldım sonra sadece senin için,sadece senin özlemin için toparlandım..

Dünyada en tatlı şey insanın kendi canıymış. Zormuş,nasıl olsa bir gün öleceğini bilerek yaşadığın halde ölümün yaklaşacağı ihtimalini kabul etmek.

Yaşadığımız zor anlardan sonra artık sana olan özlemimiz daha da arttı.Nasıl olsa nasıl yapsak derken tedeviye başladık.

Şimdi içimdesin meleğim..Seni merak ederek geçiyor artık günler,babacıkta merak ediyormuş seni,gün içinde hep aklına geliyormuş anneciğin hamile olduğu.

Meleğim annen sana kavuşmak için ne kadar çok yastık ıslattı ne göz yaşları döktü bir bilsen,o kadar özlemle istedik ki seni her ay yaşadığımız hayal kırıklıkları katlan katlandı kocaman bir dağ oldu.

Şimdi senin gelişinle yıktık tüm engelleri.Artık anne babanın tek dileği var oda senin minik yüreğinin çırpınışlarını görmek.Sanki sana kavuşmak için o kadar bekleyen biz değilmişiz gibi şimdi sana kavuştuk ama sendeki her gelişmeyi görmek için beklemeye sabrımız kalmadı

Yavrummm canım annesinin-babasının kuzusu cennet kokulum minik meleğim bizi daha fazla bekletme biraz daha biraz daha çabala ve tüm gücünle çırpın,çırpın ki atsın minik kalbin.

m.s.
sen mi yazdin canim??
tercüman olmussun duygularima mafoldumben
ne günler gecirdik,neler yasadik...
Rabbim kimseyi aratmasin,cok zor...

canım sende migren varmı bide diğer topiclerde okuduğum kadaıryla bulantı sebeiyle su içemeyen anneler baş ağrısı çekiyomuş

ne yap et bol su iç canımın içi

migren var evet,ama aksine cok su iciyorum ben..masaj yapiyorum,karanlikta yatiyorum,ilik kompres yapiyorum..olmiiiii -tatlicadiarzu-

görürsün fistigim az kaldi insallah...sen onu hala minik nokta gibi düsünüyorsun ama cok sasiracaksinnnn ohaoldumsmile :1rolleyes:
esimde KKdaki arkadaslarinla paylasirsin,resimleri bilgisayara atalim diyor,ay benden merakli hee kaydirigubbakcemile3
firsat bulunca gecirelimde albüm yapariz melegime,meleklerimizee :nazar: yerimseniben

evet cnm bu arada tecrubeli arkadaşlar dediki hani okulda jelatinler vardı defterlerimizi kapladığımız şeffaf onla kaplayın ilerde sararıyor ve siliniyor böle yapınca korunuyormuş

sen mi yazdin canim??
tercüman olmussun duygularima mafoldumben
ne günler gecirdik,neler yasadik...
Rabbim kimseyi aratmasin,cok zor...

migren var evet,ama aksine cok su iciyorum ben..masaj yapiyorum,karanlikta yatiyorum,ilik kompres yapiyorum..olmiiiii -tatlicadiarzu-

evet ben yazdım canım böle duygularım doldukça yazıcam hep mektuplarımı bilgisayara kaydedip mail attım kendime ki blg çökerse falan kaybolmasın bebeğim okusun diye

Bilmezdim…….

m.s.

ayyyy canım benimmm Allahımm bebeğini sana bağışlasınnn ...Rabbim korusunnn meleklerimizii...ayyy cok duygulandımm kızz bak ağlıycamm simdiii canım yaaa:((

kılzar dünden beri hafif kanamam vardı bugün de oldu gece doktorumu aradım kontorle gel dedi bugün gittim şükür bişe yokmuş yerleşmeye çalışıomuş bebişim bi de bugün kendini ilk defa gösterdi bebeğim kalp atışlarını da gördük anneye süpriz yaptı anlıcanız:emir_bebek: küçük yumurcak

canım geçmiş olsun. ciddi bişey olmadığına çok sevindim.
dikkat et kendine lütfen.
dinlen bol bol.

kızlar merabalar bende geldim, sat 27 mart... 4 hafta 4 günlük hamileyim, çok zor oldu,bebişim aşılamayla geldi bana.Bende 27 yaşındayım ve iki düşükten sonra ilk bebişim olucak innnnnşallah. Rabbim nasibederse aralık sonu gibi doğum var galiba...
ilk kez sabah feci halde midem bulandı,hoşuma gitti resmen.Burdaki herkes bebişini hayırlısıyla kucağına alır innnnşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım.
demek mide bulantıları erkenden başladı ha.
inşllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.

canimmm hosgeldin dedim mi bilmiyorumm :kedi:
hosgeldin aramizaa :lepi:
saglicakla gelsin melegin insallahh :Saruboceq:

bende hatırlıyamadım ama çok teşekkür ediyorum canım.
uamrım bu güzel dilekler hepimizin bebeişleri için.

Bilmezdim…….

m.s.

canım nekadar güzel dile getirmişsin hislerini.
böyle yazıcaksın heralde bi sürür.
ilerde bebişin büyüyünce okuyacak bunalrı ve
onu nekadar sevdiğinizi bi kez daha görücek.

ahh cnm ya migren bende de var bilirsin karanlık ve uyumak geçmez başka türlü bende auralı migren var acille son bulan ağrılarım meşhurdur ilaçta alamıyoruz şimdi yapacak bişey yok
ya uyu yada uyu allah yardımcın olsun

ya bende kalp atışını göreceğimiz günü iple çekiyorum.
çok heyecanlıyım.
ama günelr nasıl geçicek.

ayyyy canım benimmm Allahımm bebeğini sana bağışlasınnn ...Rabbim korusunnn meleklerimizii...ayyy cok duygulandımm kızz bak ağlıycamm simdiii canım yaaa:((
yaa ağlama bitanem nolur üzülürüz ağlarsan
canım nekadar güzel dile getirmişsin hislerini.
böyle yazıcaksın heralde bi sürür.
ilerde bebişin büyüyünce okuyacak bunalrı ve
onu nekadar sevdiğinizi bi kez daha görücek.

saol canım benim evet bebeğime mektuplar diye bi klasör yaptım böle duygularım taştığı zaman yazıcam ona hep ilerde okutucam bebeğime erkek olursa anne bu ne ya dicektir ama kız olursa duygulanıcaktır o yüzden erken ölürsem ben ölünc okutsunlar ama torunumu görürsen eğer çocuğum çocuğuna sahip olursa vereceğim çünkü bi insan anca bu duyguyu yaşayınca anlayabilir

evet cnm bu arada tecrubeli arkadaşlar dediki hani okulda jelatinler vardı defterlerimizi kapladığımız şeffaf onla kaplayın ilerde sararıyor ve siliniyor böle yapınca korunuyormuş
evet tatlim bende söylemistim..mutlaka isiktan saklayin..ben albüm yaptim.. :1rolleyes:
evet ben yazdım canım böle duygularım doldukça yazıcam hep mektuplarımı bilgisayara kaydedip mail attım kendime ki blg çökerse falan kaybolmasın bebeğim okusun diye
canim benim cok güzel yazmissin...ilerde melegine okutursun..bende 3.günlügüme basladim...2 tanesi tedavilerime ve hislerime ait,bu 3.olanda sadece bebegime ait :asigim:
insallah bebislerimiz hayirli evlatlar olurlar,bizden önce kendi varliklarinin degerini bilirler:Saruboceq:

Bilmezdim…….

m.s.

canım çok güzel yazmışın ellerine sağlık yaşadıklarımıza tercüme etmişin duygulandım şimdi ağlıycam yaa çok güzel :gitme: :gitme:
zamanında çok şeyler yaşadık inş bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alınca hepsini unutucaz inş :emir_bebek:

ahh cnm ya migren bende de var bilirsin karanlık ve uyumak geçmez başka türlü bende auralı migren var acille son bulan ağrılarım meşhurdur ilaçta alamıyoruz şimdi yapacak bişey yok
ya uyu yada uyu allah yardımcın olsun
ay yaa sendede mi var,ne olcak halimiz?
zaten melegim cani sagolsun uyutuyor sürekli,birde migren eklenince dedigin gibi 24 saat uyu :sinifsinif:
aynen ilac aldigim halde gecmezdi agrilarim,aglardim resmen...son noktaya gelmesinden korkuyorum...uyumasamda hani uyku maskeleri varya,onu takip dinleniyorum..
insallah yasamayiz böyle zorlu agrilar :Saruboceq:

ya bende kalp atışını göreceğimiz günü iple çekiyorum.
çok heyecanlıyım.
ama günelr nasıl geçicek.
canimm en zor gecen günlerdeyiz..
insallah bebisinin pit pitlarini sag salim duyarsin canim :Saruboceq:
11 mayis demistin sanirim...benim randevumda o tarihte..gecmiyooooo boshayallersmile

canım çok güzel yazmışın ellerine sağlık yaşadıklarımıza tercüme etmişin duygulandım şimdi ağlıycam yaa çok güzel :gitme: :gitme:
zamanında çok şeyler yaşadık inş bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alınca hepsini unutucaz inş :emir_bebek:

saol cnm bnm evet inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

ayrıca daha şimdiden unuttuk sıkıtıları yok midem fena uf ya puf ya demeler göğüslerim acıyo diye yakınmalar vs...rabbim onların gelişiyle bambaşka bir dünya verecek hepimize hayırlısıyla

kizlar ben kalkip evi havalandirip az daha uzanicam..
kafami kaldiramiyorum bile agridan benneyaptımki
neyse,meleklerimiz saglikli olsunda,bi sekilde her türlü aciya katlaniyoruz cici anneler olarak :1rolleyes:
iyi aksamlarrr,görüsürüz sonra

Back
X