28.04.2010 15:15
Bilmezdim…….
Senin için,seni kucağımıza alabilmek için bu kadar şeye katlanmak gerektiğini.
Önce hastasın dediler,hiç anne olamayabilirsin dediler…İsyan etmedim ama parçalandım yıkıldım sonra sadece senin için,sadece senin özlemin için toparlandım..
Dünyada en tatlı şey insanın kendi canıymış. Zormuş,nasıl olsa bir gün öleceğini bilerek yaşadığın halde ölümün yaklaşacağı ihtimalini kabul etmek.
Yaşadığımız zor anlardan sonra artık sana olan özlemimiz daha da arttı.Nasıl olsa nasıl yapsak derken tedeviye başladık.
Şimdi içimdesin meleğim..Seni merak ederek geçiyor artık günler,babacıkta merak ediyormuş seni,gün içinde hep aklına geliyormuş anneciğin hamile olduğu.
Meleğim annen sana kavuşmak için ne kadar çok yastık ıslattı ne göz yaşları döktü bir bilsen,o kadar özlemle istedik ki seni her ay yaşadığımız hayal kırıklıkları katlan katlandı kocaman bir dağ oldu.
Şimdi senin gelişinle yıktık tüm engelleri.Artık anne babanın tek dileği var oda senin minik yüreğinin çırpınışlarını görmek.Sanki sana kavuşmak için o kadar bekleyen biz değilmişiz gibi şimdi sana kavuştuk ama sendeki her gelişmeyi görmek için beklemeye sabrımız kalmadı
Yavrummm canım annesinin-babasının kuzusu cennet kokulum minik meleğim bizi daha fazla bekletme biraz daha biraz daha çabala ve tüm gücünle çırpın,çırpın ki atsın minik kalbin.
Annecik ve Babacık senin minik yüreğini görmek için özlemle bekliyor.
m.s.