kizlarr bisey sormak istiyorum...
eskiden bir dakika yerimde duramazdim,esim eve gelince disari cikmazsak duramazdim..
simdi esim beni sürükleye sürükleye cikariyor,oda mecbur kalirsam cikiyorum...
yani canim hic bisey yapmak istemiyor...
sizdede böyle mi?
cucu canımcım ben de çook yorgunum ve isteksizim, öğleden sonra dersim var, okul 5 dakka nasıl gitcem diyom şimdiden!
Hoşbuldum çiçek anneler. Evet tam ümitlerimizi yitirmiştik biraz ara vermiştik ki mevlam yüzümüzü güldürdü.:Saruboceq:
Ayyy ben öyleyim evde olayım yatayım uzanayım iş yapmayayım :lepi: bide dışardan arada yemek sölerdik bayılırdım fasdfooda ama şimdi ağzıma süresim gelmiyor aklıma bile getrmiyorum. Kaynanamın yaptıkları daha cazip geliyor.hihoyyyt
tebrikler canım,geç döllenme mi olmuş sen de? ben de de geç döllenme dedi doktor 1-1,5 hafta farkediyo.
saol canımmm inşallah hayır haberler veririm bi cuma olsagizemcim hadi hayırlısı dualarımız seninle bize haberlerini ver..gerçekten dayanılacak gibi değil insan ne kadar heyecanlanıyor..ben düğünümde bile bu kadar heyecanlanmadım
kizlarr bisey sormak istiyorum...
eskiden bir dakika yerimde duramazdim,esim eve gelince disari cikmazsak duramazdim..
simdi esim beni sürükleye sürükleye cikariyor,oda mecbur kalirsam cikiyorum...
yani canim hic bisey yapmak istemiyor...
sizdede böyle mi?
saol canımmm inşallah hayır haberler veririm bi cuma olsa
al bende de o kadar hiç bişey yapmak istemiyorum yemek bile zor yiyorum saçımı taramak bile gelmio içimden kendimi güzel hissetmiyorum insan bi rimel sürer dimi ama yok o bile içimden gelmio bide işe gidiyorum düşün her gün aynı şeyi giysem farketmez walla ben her gün farklı giyinir bi giydiğimi üst üste diğer gün giymezdim ama şimdi bi hafta aynı gitmek ayıp olmasa aynı şeyleri gicem ama karar verdim bundan sonra düzelicem hastaneye gittiğimde bile muayeneye gelen kadınlar nası şık gelio özel bi bölüm bizim ki tüp bebek bölümü ya yerler halıfleks falan hoş bi yer bende süsülencem zaten ordan kayınvaldemlere geçicez ya hyaırlı haberleri alırsak süslenipte gidicem
tişört konusuna gelince bende tish-o diye bi yer var orda tişört yaptırıcaktım arkasına ikizler gelio önünede dünaynın en güzel annesi eşimede dünyanın en yakışıklı babası yazdırcaktım yalovaya giderken onları gicektik ama kalp atışından bi sorun olursa diye yaptırmadım kısmetse bi daha ki haftaya
ayy kızlar cuma günü işten ayrılıorum ve doktor kontrolüm var bu cuma benim için çok önemli inşallah sorun çıkmazda allahım çifte mutluluk yaşatır bana :Saruboceq:
aynen canimm...istahim kapandi son günlerde,yemek ismi duyunca bile bulaniyorum :sinifsinif:
uzanmaktanda patliyorum..ay ne olcak bu halimiz valla kaydirigubbakcemile3
bu arada canim hosgeldin aramiza :lepi:
ayy kızlar cuma günü işten ayrılıorum ve doktor kontrolüm var bu cuma benim için çok önemli inşallah sorun çıkmazda allahım çifte mutluluk yaşatır bana :Saruboceq:
aynen canim yaa kaydirigubbakcemile3
ama simdi Allah var doktora yada disari giderken süslenip püsleniyorum,ama is onu yapana kadar yani kaydirigubbakcemile3
evde bile uyaninca makyajim,giysim,takilarim tam olurdu,sanki hemen cikicakmisim gibi..
esim öglenleri eve gelmeyecek olsa aksam o gelmeden 5 dakika önce giyinirim o derece fenayim kaydirigubbakcemile3
birde ben ne ergenligimde nede adet dönemlerimde SIVILCE problemi yasamadim..
ama 2-3 haftadir yüzümde,alnimda minik minik sivilceler var..cok üzülüyorum,cok rahatsiz oluyorum...
Allahim bebisime saglik versin yeter ki,raziyim herseye ama cok erken deforme olmaya basladim sanirim eyvahedigeldismile
ahhh ahhh benimde cildim çok güzeldir normal ne yağlı ne kuru sivice bende bilmem ömrümde belki 10 tane sivilcem çıkmıştır oda öss zamanında şimdi bende de sivri sinek ısırığı gibi minik minik var benimde canım sıkılıyo bide bnm saçlarımda kurudu cildimde
yok canım belli değil 10 mayısta gideceğiz o zaman söyler sanırımkızlar bebişlerinin kalbini dinleyenler çoğalmış, 3 ayda resmen bi bebek görünümünde olacaklar, inanamıyo insan öyle görünce.
sezen canım senin 2'li test tarihi belli mi?
Belli olan var mııı?
yok canım belli değil 10 mayısta gideceğiz o zaman söyler sanırım
minik minik degil mi :sinifsinif:
benim saclarimda sorun yok simdilik ama dudaklarim ve ellerim cok kuruyor...
birde tüylerim cok kisa zamanda cikmaya basladi,sinirrrr oluyorum sinirrrrrklava:
aman aman gizemlicim,bende üstüne para verdim,onca zaman ugrastim...ay walla hiç şikayet etmeyelim biz istedik ben üstüne para bile verdim ama insan hemen şimdiki durmuna alışıp şikayet etmeye başlio
kızlar bu arada yok yok dediğim mide bulantılarım başlio galiba hayırlı olsun
canimm demekki artik yeni belirtilerimiz bunlar kaydirigubbakcemile3ya kızlar benimde cildim çok kötü oldu ve aynı dağınıklık bendede başladı ne giyinmek ne süslenmek ne bişe yapmak istiyorum cuma işten ayrılıorum ev temizlencek komple ona bile nası üşeniyorum anlatamam kadıın tutmayı düşünüyorum bakalımm fiyatları araştırıyorum
sen yorma kendini dikkat et boşver yavaş yavaş yap yada kadın tut ben hiç almadım ama istanbulda 80 e geliolarya kızlar benimde cildim çok kötü oldu ve aynı dağınıklık bendede başladı ne giyinmek ne süslenmek ne bişe yapmak istiyorum cuma işten ayrılıorum ev temizlencek komple ona bile nası üşeniyorum anlatamam kadıın tutmayı düşünüyorum bakalımm fiyatları araştırıyorum
tabi tabi yavaş yavaş yap boşver ya hiç uğraşmaaman aman gizemlicim,bende üstüne para verdim,onca zaman ugrastim...
aslaaaa sikayet etmiyorum...sükürler olsun Rabbime...
gülü seven dikenine katlanirmis,ama böyle dikenede can kurban yani..
bebislerimiz saglikli olsunda,inan o ignelerden cok daha sancisiz bu degisimler a.s
oyy mide bulantilari basladi demek...
kendini iyi tani,tam ne zamanlar bulaniyorsun iyi ögren,ona göre davran canim..
Allah yardimcin olsun
amin canım açken başladı yedim bişiler şimdi yine var bakalım nası olcak
canimm demekki artik yeni belirtilerimiz bunlar kaydirigubbakcemile3
benim evi bi görsen kacarsin :kedi:
kadin bende istiyorum ama burdakiler hem cok pahali hemde yüzeyden yapip gidiyorlar..pesinden kosturdugunla kaliyorsun :1no2:
hergün bi odayi yaparim bende yavas yavas artik boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?