Kızlar nefret etmeye başladığınız yemekler var mı? Benim var TAVUK söylerken yazarken bile midem bulanıyo. Dün servisten inip eve giderken aklıma geldi midem kalktı allahımm bu kötülüğü kendime yapmamalıyım düşünmemeliyim dedim ama eve gelene kadar öğürdüm offf yaaa
benimde BALIK dün birinin evinin önünden geçiyodum mis gibi koktu canım çekti die eve balık söledim aman yemek ne mümkün kusmamak için zor tuttum kendimi ette pek yiyemiyorum
yani et ve balıkla sorunum var bende zaten migren rahatsızlığımdan dolayı kokulara hassasiyet fazlasıyla vardı şimdi daha da arttı otobüste kadın bişey sıktı
yani olucak iş mi ya toplu taşımada olurmu hamile olmasam bile etkilenirdim herhalde şimdilik vaziyet bu canım sen yemeklerini kendin mi yapıosun
canım sen ihmal etme artık ne rahatına geliyosa onu ye kendine dikkat etKoku hassasiyeti tavan yapıyor bizde herşey kokuyor, yemeklerimi kendim yapıyorum onda sorunum yok kaynanam yan binada ona gidiyorum arada ama onlar geç yiyolar ben 6da evde oluyorum hemen bişiler yemem gerek yoksa bulantı oluyor. :teytey:
ayy kızlar ya yapmayıncada olmuyo zaten bebişi ögrendiğimden beri eve elimi sürmedim çalıtığım için uzun zamandır bekleyen işlerim varr walla sıkıntı oldu içime akannehir
ayy kızlar ya yapmayıncada olmuyo zaten bebişi ögrendiğimden beri eve elimi sürmedim çalıtığım için uzun zamandır bekleyen işlerim varr walla sıkıntı oldu içime akannehir
Bende şu 3 ayı bitirseydim sonra yaz temizliğine başlıycam annemle yavaş yavaş yaparım artık
herkes genlede kalp taışlarıı falan duymuş .
ya benim 2 haftnasıl geçicek.
bnde çok heyecanlıyım.
bi görsem duysam rahat edicem biraz.
telaş hiç bitmiyo ya
slm kızlar nasılsınız
benimde midem kötü yaa erken başladı hemde
allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin sağlık versin onlara
vaal benim annemde yardım ediyo
anneler başka herzaman inş. hepimiz yaşarız o duyguyu
sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin mevlam
benimde enaz 2 haftam var kalp atışlarını duymaya
ay su içsem midem bulanıyo kızlar
benimde enaz 2 haftam var kalp atışlarını duymaya
ay su içsem midem bulanıyo kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?