2010 Aralık Anneleri

Kızlar nefret etmeye başladığınız yemekler var mı? Benim var TAVUK söylerken yazarken bile midem bulanıyo. Dün servisten inip eve giderken aklıma geldi midem kalktı allahımm bu kötülüğü kendime yapmamalıyım düşünmemeliyim dedim ama eve gelene kadar öğürdüm offf yaaa

benimde BALIK dün birinin evinin önünden geçiyodum mis gibi koktu canım çekti die eve balık söledim aman yemek ne mümkün kusmamak için zor tuttum kendimi ette pek yiyemiyorum

yani et ve balıkla sorunum var bende zaten migren rahatsızlığımdan dolayı kokulara hassasiyet fazlasıyla vardı şimdi daha da arttı otobüste kadın bişey sıktı
yani olucak iş mi ya toplu taşımada olurmu hamile olmasam bile etkilenirdim herhalde şimdilik vaziyet bu canım sen yemeklerini kendin mi yapıosun

Koku hassasiyeti tavan yapıyor bizde herşey kokuyor, yemeklerimi kendim yapıyorum onda sorunum yok kaynanam yan binada ona gidiyorum arada ama onlar geç yiyolar ben 6da evde oluyorum hemen bişiler yemem gerek yoksa bulantı oluyor. :teytey:

ayy kızlar ya yapmayıncada olmuyo zaten bebişi ögrendiğimden beri eve elimi sürmedim çalıtığım için uzun zamandır bekleyen işlerim varr walla sıkıntı oldu içime akannehir

canım sen ihmal etme artık ne rahatına geliyosa onu ye kendine dikkat et
ayy kızlar ya yapmayıncada olmuyo zaten bebişi ögrendiğimden beri eve elimi sürmedim çalıtığım için uzun zamandır bekleyen işlerim varr walla sıkıntı oldu içime akannehir

hişşttt sıkıtı yok rahatla biraz yavaş yavaş olcak işlerini cuma mesai sonunda kadar hallet
yada kontrol için çıkana kadar ev temizliğinide tavaş yavaş aman sakın bi anda girişme

bende kendimde hata arıyodum demek ki genel bir tembellikmiş bu hihoyyyt üstten oturduğum odayı şarjlı ile süpürüyom :dance: aamannn anneyiz bizz allahın izniylede bebişimiz olunca bol bol yaparız bizim işimizi bizden başkası yapmıyo zaten. yumun gözlerinizi kızlar birazz

Bende şu 3 ayı bitirseydim sonra yaz temizliğine başlıycam annemle yavaş yavaş yaparım artık

Bende şu 3 ayı bitirseydim sonra yaz temizliğine başlıycam annemle yavaş yavaş yaparım artık

walla annem sağolsun tedavimin başından beri bende şimdi ara ara evine geçio ara ara gelip yardım ediyo bende bir halsizlikki sormayın o kadar fenayım ki azcık merdvien çıksak eşşek tepmiş gibi oluyorumkafamçokkarıştı

aman ne yapalım temizliğimize bakıcaklarına içimizdekilere baksınlar

istanbulda oturan arkadaşlar için facebook dan bana msj gelmiş doktorsitesine üyeyim ordan gelmiş msj szie göndermek istedim ilgilenen olursa diye

Erden Asena 28 Nisan, 13:07
Anne adayı veya anne misiniz? Istanbul'da mi yaşıyorsunuz? O zaman size harika bir haberimiz var! 24-25 Mayis tarihlerinde Doktorsitesi.com uzmanlarının katılımıyla "Anne-Bebek" günleri düzenliyoruz!

Mediamarkt Pendik'te düzenlenecek bu etkinlik ile uzman hekimler sizleri "Anne-Bebek Sağlığı" konusunda bilgilendiriyor olacaklar. Gün boyu sürecek etkinlikte uzman hekimlerle birebir tanışma ve merak ettiklerinizi danışma fırsatına sahip olacaksınız.

Detaylı bilgi için: http://www.facebook.com/event.php?eid=114913618539897

24-25 Mayıs tarihlerinde görüşmek üzere!

Not: Etkinlik tamamen ücretsizdir. Katılım 150 kişi ile sınırlıdır. Kadiköy İskele'den Mediamarkt Pendik'e saat başı servis kalkacaktır

herkes genlede kalp taışlarıı falan duymuş .
ya benim 2 haftnasıl geçicek.
bnde çok heyecanlıyım.
bi görsem duysam rahat edicem biraz.
telaş hiç bitmiyo ya

slm kızlar nasılsınız
benimde midem kötü yaa erken başladı hemde
allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin sağlık versin onlara
vaal benim annemde yardım ediyo
anneler başka herzaman inş. hepimiz yaşarız o duyguyu
sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin mevlam

amin cnm inşallah öle olur

daha durun mide bulantıları için erken.
şu 8. haftlrdan sonra i artıyoki.
gerçi herkesin bir olucak diye bişey yok.
belki kimimiz hiç mide bulntısı yaşamıyacak.
daha benim bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…