canım benim ki Allahtan 11 45:)))) ya biraz olsun erkennn:) ben aslında kesesini gördüm kalp atısınıda gördüm ama duymadımmm tabi babamızz hiç birşey görmedi ben ondan dolayı biraz heyecanlanıyorumm onlarında görmesi lazımmm bizim duygularımızı daha iyi anlamaları için..yerimseniben
ayyy millet hep cumayı bekliooo ben sirius gizemli ve daha kimler var bilemiyorumm ama cuma güzel bir gün olacakkk inşallahh...bir mucizeye tanık olacağızz annelerr..bu gercekten mucizeee....
cumaya duyarsınız canlarım güzel haberlerle gelin dr.dan
evet bencede görmeleri kesinlikle lazım benim eşim rutin muayenelere bile gelir hep benimle ama ben sigarayı bırakmadı diye kalp atışı muayenesine seni almicam dedim
benimkide sigayarı bırkakmadı yaaaa
ama kalp atışını göremedn gidecek sanırım yurt dışına
allahım hayırlısını versin eşimde bebişte sağlıklı osunda
görmesede olur mail atacam artık
kızlar çok heyecan yaptım yaa ben içim tuhaf böylee ne bilim heyecandanmıdır anlamadım bide duymamam var dahaeyvahedigeldismile bugün bebişim 6 hafta 3 günlük oldu duytarım sanırım sizce kızlarrr ben çok tuhafım yaa
kızlar çok heyecan yaptım yaa ben içim tuhaf böylee ne bilim heyecandanmıdır anlamadım bide duymamam var dahaeyvahedigeldismile bugün bebişim 6 hafta 3 günlük oldu duytarım sanırım sizce kızlarrr ben çok tuhafım yaa
:))) iyi yapmıssın canımm bu sayede bıraktırırsın belkiisigarayı..benim esimde benle e hep gelir ama gecen bir kaza yapmıstımm bahsetmiştimm o yüzden acilden aldılarr alttan baktılar esimi almadılarr tabii..ama onların görmesi gerekkk baba olduklarını idrak etsinler de mii..
canım ben 6 + 1 ken gördüm kalp atısını eminim sende görür ve duyarsın..bunlar tatlı heyecanlarr:dance: artık bize ballandıra ballandıra anatırsınn:)) bizde cumayı bekleye kalalımm:))
ay sibel sen böle yapınca bende bi tuaf oluyorum bende dün gece gidicektim nöbetçi bi doktora walla cumayı bekleyemicem diodum
seni çok ii anlıyorum ama sakinleş ve randevuya girince o anın tadını çıkar
slm kızlar bende kasım sonu aralık annesiyim :)) benim durumum biraz karışık gibi ben en son 26 ocakta adet oldum dahada görmedim ultrasona göre 8 haftalık dün gittim kontrole, ama adet tarihime göre 12 hafta oluyor drhanım yanlış hatırlıyosun dedi kaybetme bu ultrasonlarını dedi. Arkadaşlar benim adet düzensizliğim vardı ha gidicem dr ha gidicem dr derken 15 mart rahatsılandım serum taktılar işlerinde verdiği olumsuzluk diye düşündüm kan testide yaptırdım sonuç yok. toparlanınca bi gideyim dedim kdh polikistik overin var dedi bana ilaç verdi önce adetini düzenleyelim dedi ben kullandım 15 gün sonra 5nisanda dr gittim ama kasığımda acayip ağrılar vardı batma şeklinde adet olacakmışım gibi geliyodu ama bi türlü kanama olmuyordu saflık ilaç yapıyor dedim hep,gittim dr alttan muayene etti keseyi gördü şaşırdık çok ne beklerken ne buldukduk halsizliğim vardı mide bulantım yoktu sabahları hafif oluyodu ama ben stresten diye geçiyodum.Kan testi tekrar yaptırdık 2274 çıktı ama haftaya gel tekrar bakalım dedi. Gittim kalbi atıyor dedi ama kalp atışlarını dinleyelim haftaya gel dedi yine dinleyemedik şimdilik kalsın dedik hem daha küçük ultrasondan belli oldu o yetti bize. Başınızı ağrıttım kızlar allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım
canim gözün aydin,cok sevindimmm :lepi:arkadaşlar
biz doktordan geldik
bebişimizi ve kalp atışlarını gördük o anda ağladım çok duyguluydu
herşey yolunda bebiş 1 cm olmuş kese çapı 27 mm rabbime binlerce şükür darısı bütün arkadaşların başına amin
canimm gözün aydin seninde:lepi:bende keseyi gördüm ama 15 gün sonra yeniden görmeey gidicez .
sanırım kalp atışını duyarız ozman .
gerçi 6+2 oluyorum ozman ama
inşş canım hepimiz görelim yaşayalım o duyguları nası bişeymişş gizem bunlar böyle 3 5 sene az beklemedim bugünleri ama işte içimde hep tedirginlik hep tedirginlikk iyiki varsınız kızlarr yaa saolun canlarımm benimm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?