2010 Aralık Anneleri

arkadaslar ya yataga yatinca benim ayaklarim cok yaniyo
nereye koyacagimi sasiriyom kac kez kalkip yikiyorum
sizdede boyle bisey varmi?

Benim bulantılarım 6 . haftadan itibaren başladı, halende devam etmekte.Ağzımdaki metalik tat hiç gitmiyor.Yediklerimden hiç zevk almıyorum.Ama bişey yemezsemde daha çok midem bulanıyor.Yedikten sonra yarım saat rahatım sonra o metalik tat geri geliyor, içim tekrar kıyım kıyım oluyor.Buna br çözüm bulan var mı arkadaşlar.Birde su bile midemi bulandırıyor.Çok su içemiyorum.Görünce bile tadı aklıma geliyo midem kalkıyor.Allahtan çok çıkarmıyorum.bulanıp duruyor öyle.

canım çok normal hamilelik dolayısıyla vucut ısında artış var buda ayaklara vuruyo sıkma sen canını ayaklarınıda devamlı ıslatıp üşütme
aynen cnm ya napıcam bilmiyorum benimde ilk defa şiddetli olarak bugün başladı bi çorba içtim geçer dedim ama nafile geçicei yok olucak halimiz

kizlar merhaba,
ben cok kotu gunler geciriyorum.
isimi kaybetmemek icin, henuz patronuma soylemedim, cok panik atak birisi kendisi. soylersem, 9 ay onceden yerime birini hemen bulur.
ishe de zorla geliyorum, sabahtan aksama uykum geliyor, miydem bulaniyor, hicbirsey yemek istemiyorum, amma yemezsem de, daha kotu. idrara da fazlasiyla cok sayda cikiyorum. bebegim su an 1 aylik olmali. daha gidip kalp atishini da goremedim, bu cumartesi, kismet. ish gunlerinden isten her zaman cikamiyorum.
amma raziyim, bebisim sag salim dunyaya gelsin de, baska bisey istemem.
hepinizin allah yardimcisi olsun, calisanlari anliyorum

slm arkadaslar, nasilsiniz?

ben cok heyecanliyim 2 bucuk saat sonra randevum var ama sanki vakit gecmiyo....
bebegini goren ve kalp atislarini duyan arkadaslarinin msjlarini okuyunca bile cok duygulandim aglamamak için kendimi zor tutuyorum bu ne guzel bi duygu allahim isteyenb herkese nasip olur insallah....

cucum bende biraz senin gibi oldum yani içimden bisey yapmak gelmiyo, dun hava cok guzeldi esime aksam yuruyuse gidelim dedim sonra aman bosver ben uzanacam diyerek vazgectim, ama bugun guzelce giyindim suslendim bebisimle bulusmam var :CüvCüv:

gurbet gelini benimde ayaklarim felaket yaniyo, herhalde hormonlardandir....

benim sukur fazla bulantim yok, ama agzimdaki metal tadi hala var gerci sanki biraz azaldi sanki..
bide kasiklardaki hassasiyet gecse iyice rahatlicem, en cok onlar tedirgin ediyo beni....

napalim anne olmak kolay degil
tek bebisler iyi olsunlarda katlanacagiz herseye

Son düzenleme:
slm canlar
3 mayısta kesenin gelişimine bakacak dr. belki minicik
nokta halinde görürdem bebeişi şanslıyım diyecem
inş. hepimizin bebeği sağlıkla büyür kucağımıza alırız
zamanlıca sağlıkla
allahım olmayanlarada nasip etsin evlat sahibi olmayı

Sorma canım ya benimde aynı kızımda da aynı olmuştu hastanede yattım. Su içmen gerekiyor diyorlar ama içemiyorum maden suyu gibi şeyler içiyorum ama yeterli gelmiyor. Doktorum çok kötü olursan hastaneye alırım dedi. Kızım küçük olduğu için hastaneye yatmak isemiyorum. Zor sabrediyorum artık. 2 ay daha böyle gider gibi geliyor. İnşallah en kısa zamanda geçer. :Saruboceq:

kılzar dünden beri hafif kanamam vardı bugün de oldu gece doktorumu aradım kontorle gel dedi bugün gittim şükür bişe yokmuş yerleşmeye çalışıomuş bebişim bi de bugün kendini ilk defa gösterdi bebeğim kalp atışlarını da gördük anneye süpriz yaptı anlıcanız küçük yumurcak

kızlar merabalar bende geldim, sat 27 mart... 4 hafta 4 günlük hamileyim, çok zor oldu,bebişim aşılamayla geldi bana.Bende 27 yaşındayım ve iki düşükten sonra ilk bebişim olucak innnnnşallah. Rabbim nasibederse aralık sonu gibi doğum var galiba...
ilk kez sabah feci halde midem bulandı,hoşuma gitti resmen.Burdaki herkes bebişini hayırlısıyla kucağına alır innnnşallah...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy ne güzzel,
inşallah bende 10 mayısta bebişimin kesesini görücem

ayy canım cok sükürr bişey değilmişş yaramaz bulmuss yerini herhalde artıkk:)

canimm benimde aksine donuyor..isitmak icin kac kat corapla yataga giriyorum bi bilsenkaydirigubbakcemile3
ama normal diye okumustum bu ani yanip donma hisleri..

geçmez be cucumm geçmez..hayatımızın en keyifli geçmeyen zamanları
aynen canimm..gecmiyorrr boshayallersmile
bu arada bebiskom yok kac gündür,haberin var mi nerelerde?
insallah bisey yoktur,evde keyif yapiyordur ama merak ettim,profiline baktim 23 nisanda gelmis en son :uhm:

ay canim yaa kiyamam...insallah rahatlarsin bu aralar biraz olumunekankayizsmile
o cok bekledigim bulantidan nefret ediyorum artik :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

canimm Allah yardimcin olsun,insallah isyerinde sorun yasamazsin..bebisinin kalp atislarini duyarsin bu hafta :Saruboceq:
canimm hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruzzz delikafadulden
burdada süperdi,esim sürüyerek cikardi beni...

canimm gecmis olsun,kanamalar gitsin gelmesin kimseye insallah :Saruboceq:
bebisin sirf seni cok özledigi icin numara yapmis bence yerimseniben
benimkide cumartesi yapmisti hatirlarsan kaydirigubbakcemile3
ama sükür kalp atislarinida dinletmis annesine burdayim diye

GIZEMLIMMM massallah canimm resminizee
o nokta bikac hafta sonra seni öyle bi sasirtacak ki ayaklariyla elleriyle :asigim:

kizlarrr 2 gündür acayip bas agrisi cekiyorum..özellikle aksam saatlerinde basliyor...
dün erkenden kendimi karanlik odaya kapatip uyudum gecsin diye ama sabah yine devam ediyordu hafif,simdi iyice artti yine...
bi cözümü yada önerisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…