- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 40
canım çok normal hamilelik dolayısıyla vucut ısında artış var buda ayaklara vuruyo sıkma sen canını ayaklarınıda devamlı ıslatıp üşütmearkadaslar ya yataga yatinca benim ayaklarim cok yaniyo
nereye koyacagimi sasiriyom kac kez kalkip yikiyorum
sizdede boyle bisey varmi?
aynen cnm ya napıcam bilmiyorum benimde ilk defa şiddetli olarak bugün başladı bi çorba içtim geçer dedim ama nafile geçicei yok olucak halimizBenim bulantılarım 6 . haftadan itibaren başladı, halende devam etmekte.Ağzımdaki metalik tat hiç gitmiyor.Yediklerimden hiç zevk almıyorum.Ama bişey yemezsemde daha çok midem bulanıyor.Yedikten sonra yarım saat rahatım sonra o metalik tat geri geliyor, içim tekrar kıyım kıyım oluyor.Buna br çözüm bulan var mı arkadaşlar.Birde su bile midemi bulandırıyor.Çok su içemiyorum.Görünce bile tadı aklıma geliyo midem kalkıyor.Allahtan çok çıkarmıyorum.bulanıp duruyor öyle.
canım çok normal hamilelik dolayısıyla vucut ısında artış var buda ayaklara vuruyo sıkma sen canını ayaklarınıda devamlı ıslatıp üşütme
aynen cnm ya napıcam bilmiyorum benimde ilk defa şiddetli olarak bugün başladı bi çorba içtim geçer dedim ama nafile geçicei yok olucak halimiz
slm arkadaslar, nasilsiniz?
ben cok heyecanliyim 2 bucuk saat sonra randevum var ama sanki vakit gecmiyo....
bebegini goren ve kalp atislarini duyan arkadaslarinin msjlarini okuyunca bile cok duygulandim aglamamak için kendimi zor tutuyorum bu ne guzel bi duygu allahim isteyenb herkese nasip olur insallah....
cucum bende biraz senin gibi oldum yani içimden bisey yapmak gelmiyo, dun hava cok guzeldi esime aksam yuruyuse gidelim dedim sonra aman bosver ben uzanacam diyerek vazgectim, ama bugun guzelce giyindim suslendim bebisimle bulusmam var :CüvCüv:
gurbet gelini benimde ayaklarim felaket yaniyo, herhalde hormonlardandir....
benim sukur fazla bulantim yok, ama agzimdaki metal tadi hala var gerci sanki biraz azaldi sanki..
bide kasiklardaki hassasiyet gecse iyice rahatlicem, en cok onlar tedirgin ediyo beni....
Benim bulantılarım 6 . haftadan itibaren başladı, halende devam etmekte.Ağzımdaki metalik tat hiç gitmiyor.Yediklerimden hiç zevk almıyorum.Ama bişey yemezsemde daha çok midem bulanıyor.Yedikten sonra yarım saat rahatım sonra o metalik tat geri geliyor, içim tekrar kıyım kıyım oluyor.Buna br çözüm bulan var mı arkadaşlar.Birde su bile midemi bulandırıyor.Çok su içemiyorum.Görünce bile tadı aklıma geliyo midem kalkıyor.Allahtan çok çıkarmıyorum.bulanıp duruyor öyle.
kılzar dünden beri hafif kanamam vardı bugün de oldu gece doktorumu aradım kontorle gel dedi bugün gittim şükür bişe yokmuş yerleşmeye çalışıomuş bebişim bi de bugün kendini ilk defa gösterdi bebeğim kalp atışlarını da gördük anneye süpriz yaptı anlıcanızküçük yumurcak
ayyy ne güzzel,
inşallah bende 10 mayısta bebişimin kesesini görücem
yeni avatarım nasıl kızlar teyzeleri görsün diye bebeğimin resmini koydum size
kılzar dünden beri hafif kanamam vardı bugün de oldu gece doktorumu aradım kontorle gel dedi bugün gittim şükür bişe yokmuş yerleşmeye çalışıomuş bebişim bi de bugün kendini ilk defa gösterdi bebeğim kalp atışlarını da gördük anneye süpriz yaptı anlıcanızküçük yumurcak
canimm benimde aksine donuyor..isitmak icin kac kat corapla yataga giriyorum bi bilsenkaydirigubbakcemile3arkadaslar ya yataga yatinca benim ayaklarim cok yaniyo
nereye koyacagimi sasiriyom kac kez kalkip yikiyorum
sizdede boyle bisey varmi?
aynen canimm..gecmiyorrr boshayallersmilegeçmez be cucumm geçmez..hayatımızın en keyifli geçmeyen zamanları
ay canim yaa kiyamam...insallah rahatlarsin bu aralar biraz olumunekankayizsmileBenim bulantılarım 6 . haftadan itibaren başladı, halende devam etmekte.Ağzımdaki metalik tat hiç gitmiyor.Yediklerimden hiç zevk almıyorum.Ama bişey yemezsemde daha çok midem bulanıyor.Yedikten sonra yarım saat rahatım sonra o metalik tat geri geliyor, içim tekrar kıyım kıyım oluyor.Buna br çözüm bulan var mı arkadaşlar.Birde su bile midemi bulandırıyor.Çok su içemiyorum.Görünce bile tadı aklıma geliyo midem kalkıyor.Allahtan çok çıkarmıyorum.bulanıp duruyor öyle.
canimm Allah yardimcin olsun,insallah isyerinde sorun yasamazsin..bebisinin kalp atislarini duyarsin bu hafta :Saruboceq:kizlar merhaba,
ben cok kotu gunler geciriyorum.
isimi kaybetmemek icin, henuz patronuma soylemedim, cok panik atak birisi kendisi. soylersem, 9 ay onceden yerime birini hemen bulur.
ishe de zorla geliyorum, sabahtan aksama uykum geliyor, miydem bulaniyor, hicbirsey yemek istemiyorum, amma yemezsem de, daha kotu. idrara da fazlasiyla cok sayda cikiyorum. bebegim su an 1 aylik olmali. daha gidip kalp atishini da goremedim, bu cumartesi, kismet. ish gunlerinden isten her zaman cikamiyorum.
amma raziyim, bebisim sag salim dunyaya gelsin de, baska bisey istemem.
hepinizin allah yardimcisi olsun, calisanlari anliyorum
canimm hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruzzz delikafaduldenslm arkadaslar, nasilsiniz?
ben cok heyecanliyim 2 bucuk saat sonra randevum var ama sanki vakit gecmiyo....
bebegini goren ve kalp atislarini duyan arkadaslarinin msjlarini okuyunca bile cok duygulandim aglamamak için kendimi zor tutuyorum bu ne guzel bi duygu allahim isteyenb herkese nasip olur insallah....
cucum bende biraz senin gibi oldum yani içimden bisey yapmak gelmiyo, dun hava cok guzeldi esime aksam yuruyuse gidelim dedim sonra aman bosver ben uzanacam diyerek vazgectim, ama bugun guzelce giyindim suslendim bebisimle bulusmam var :CüvCüv:
gurbet gelini benimde ayaklarim felaket yaniyo, herhalde hormonlardandir....
benim sukur fazla bulantim yok, ama agzimdaki metal tadi hala var gerci sanki biraz azaldi sanki..
bide kasiklardaki hassasiyet gecse iyice rahatlicem, en cok onlar tedirgin ediyo beni....
canım sen nezman gideceksin.
benim 11 mayısta randevum.
offf geçmez bu zaman.
cok datluuu anammm:)) bende koycammm ama canım bak kıskandım:))) Allah bağışlasınkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?