• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

günaydın cucuuuuuuuuuuuuuuu

nasılsın bakalımalkisalkisalkis

günaydin canimmmm opuyorumnanaktan
sükür,iyi diyelim iyi olalim..
dün aksam bas agrim tuttu,erkenden uyudum..yine bas agrisiylada uyandim...
ah ahhh ne olcak bu halimiz bilmiyorum ama hayirlisii,bebisler iyi olsundaa :Saruboceq:

sen nasilsin bakalim??bebis nasil :1rolleyes:

gizemli görürsün gibi geliyor canımmm cünkü dediğimm gibii ben 6+1 ken gördüm kalp atısını..hem göremesen bile üsülmee onlar sağlıklı olsunda...
cibel canım cok üsüldümm durumunaa hiçç canını sıkma tatşlımm bugünnn onu görünce eminim herseyi unutuppp cok mutlu olacaksınnn insanı nasıl motive ediyo yaramzlarr... hemm bak simdii diodur ki bebiş annecimm üsülme ben seni bırakmıycamm diodurr...bugün yaz bize olur mu o güsel duygularını..

ya ben inşallah görürüz diyorum çünkü akşam yalovaya eşimin ailesinin yanına geçicez onlara kalp atışını duyunca sölemek istiyoruz nası dayanıcam ben inşallah gösterir bebeğim pıt pıt larını :Saruboceq:

canim gözün aydin,cok sevindimmm :lepi:
massallah bebisimizee :nazar:
doktorun bebisin ayaklarini gösterdimi sana?
minnacik cikintilari vardi,ayaklariymis :asigim:
gördün mü sende canim?
ay yaaa mucize degil mii,bende cok aglamistim :1rolleyes:

canimm gözün aydin seninde:lepi:
insallah duyarsin canimm o zaman..:Saruboceq:
canım sorma çok iyi anlattı ne neresi ama ben gözyaşlarımdan pek göremedim heyecandan öldüm..Rabbime binlerce şükür olsun darısı diğer arkadaşlarımızın başına..gözümün önünden gitmiyor hiç bebişim

ya ben inşallah görürüz diyorum çünkü akşam yalovaya eşimin ailesinin yanına geçicez onlara kalp atışını duyunca sölemek istiyoruz nası dayanıcam ben inşallah gösterir bebeğim pıt pıt larını :Saruboceq:
gizemcim hadi hayırlısı dualarımız seninle bize haberlerini ver..gerçekten dayanılacak gibi değil insan ne kadar heyecanlanıyor..ben düğünümde bile bu kadar heyecanlanmadım

slm kızlar bende kasım sonu aralık annesiyim :)) benim durumum biraz karışık gibi ben en son 26 ocakta adet oldum dahada görmedim ultrasona göre 8 haftalık dün gittim kontrole, ama adet tarihime göre 12 hafta oluyor drhanım yanlış hatırlıyosun dedi kaybetme bu ultrasonlarını dedi. Arkadaşlar benim adet düzensizliğim vardı ha gidicem dr ha gidicem dr derken 15 mart rahatsılandım serum taktılar işlerinde verdiği olumsuzluk diye düşündüm kan testide yaptırdım sonuç yok. toparlanınca bi gideyim dedim kdh polikistik overin var dedi bana ilaç verdi önce adetini düzenleyelim dedi ben kullandım 15 gün sonra 5nisanda dr gittim ama kasığımda acayip ağrılar vardı batma şeklinde adet olacakmışım gibi geliyodu ama bi türlü kanama olmuyordu saflık ilaç yapıyor dedim hep,gittim dr alttan muayene etti keseyi gördü şaşırdık çok ne beklerken ne buldukduk halsizliğim vardı mide bulantım yoktu sabahları hafif oluyodu ama ben stresten diye geçiyodum.Kan testi tekrar yaptırdık 2274 çıktı ama haftaya gel tekrar bakalım dedi. Gittim kalbi atıyor dedi ama kalp atışlarını dinleyelim haftaya gel dedi yine dinleyemedik şimdilik kalsın dedik hem daha küçük ultrasondan belli oldu o yetti bize. Başınızı ağrıttım kızlar allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım
canım ya şaşkınlıkla okudum yazıklarını hem ne demek başınızı ağrıttım burda paylaşmak için varız..
demek ki Rabbim o derse herşey oluyor görüyorsun..hadi hayırlısı dikkat et kendine bize gelişmeleri yaz

esracığım beni nasıl ağlattın sevinçten çok saol canım o güzel dugualrın dileklerin için canımm benim hemen yazıcam merak etmeyinn kaydirigubbakcemile5

kızlar doktora aç tok gitmek farkediyormu daha kahvaltı yapmadım heyecandan
canim farketmiyor..gördükten sonra bebisini rahatlicaksin insallah zemuszemus
canım sorma çok iyi anlattı ne neresi ama ben gözyaşlarımdan pek göremedim heyecandan öldüm..Rabbime binlerce şükür olsun darısı diğer arkadaşlarımızın başına..gözümün önünden gitmiyor hiç bebişim
ayy canim yaa,minnacik fasülye taneleri bizi ne hallere soktular simdiden degil mi kaydirigubbakcemile3
bende yarin insallah 8 haftalik olcam,8 haftadan sonra artik kipir kipir hareketleniyormus meleklerimiz..biz hissetmesekte :1rolleyes:
ay yaaa bazen diyorum ki sag salim bir an önce gecsin su aylar,aralik olsun hemen :1rolleyes:
Allah tüm arkadaslarada nasip etsin meleklerini görmeyi,saglikla gelsin canlarimizz :Saruboceq:

yok canım farketmiyor ama sen yine de ye bişeyler aç kalmaman lazım.hem karından bakacaksa idrara sıkışık olman lazım

sezen gerçkten çok farklıymış allahım sana binlerce şükür olsun isteyenlerin hepsnin karnını bebişlerle süslee rabbim bizede sağlıklı saatli bebek nasip etsin:Saruboceq:

kızlar eşim bana süpriz olarak gülben ergenin tshrt vardı DİKKAT BEBEK VAR DİE çok güzel bişi banada aynısını yaptırmışş eşlerinize söyleyin sizlerde yaptırsın google yazın çıkıo hemen çok güzel teyzelerii çocuğumun tşhrt:CüvCüv:

kizlarr bisey sormak istiyorum...
eskiden bir dakika yerimde duramazdim,esim eve gelince disari cikmazsak duramazdim..
simdi esim beni sürükleye sürükleye cikariyor,oda mecbur kalirsam cikiyorum...
yani canim hic bisey yapmak istemiyor...
sizdede böyle mi?

cucu canımcım ben de çook yorgunum ve isteksizim, öğleden sonra dersim var, okul 5 dakka nasıl gitcem diyom şimdiden!

kızlar bebişlerinin kalbini dinleyenler çoğalmış, 3 ayda resmen bi bebek görünümünde olacaklar, inanamıyo insan öyle görünce.

sezen canım senin 2'li test tarihi belli mi?
Belli olan var mııı?

Hoşbuldum çiçek anneler. Evet tam ümitlerimizi yitirmiştik biraz ara vermiştik ki mevlam yüzümüzü güldürdü.:Saruboceq:

kızlar eşim bana süpriz olarak gülben ergenin tshrt vardı DİKKAT BEBEK VAR DİE çok güzel bişi banada aynısını yaptırmışş eşlerinize söyleyin sizlerde yaptırsın google yazın çıkıo hemen çok güzel teyzelerii çocuğumun tşhrt:CüvCüv:

canim güle güle giy..güzel sürpriz olmus..
cok sirin seyler var..
bendede var bikac tane,ama annem sagolsun türkiyede depolamis, beni ariyor 7.aya kadar kac kilo alirsin acaba,kac beden aliyim diye kaydirigubbakcemile3
lcwaikikide cok seker seyler bulmus,aklinda bulunsun almak istersen yerimseniben
sana tavsiye esine söyle minnacik bebek t-shirtleride yapiyorlar,üzerine ne dilersen yazdiriyorsun...onlar cok sirinn yerimseniben

Back
X