2010 Aralık Anneleri

Gözlerin aydın, çok sevindim. Maşallah! Ayrıca alttan muayene den hiç korkma, gayet normal. için rahat olsun.

yok arkadaşım erken dönemde alttan muayenenin zararı yok diyor doktorlar. yarın biz de gidicez. bebişimizi görücez inşallah bi de kalp atışını duysak çok iyi olacak. çok merak ediyor ve sabırsızlanıyorum. inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

canım hayırlı olsunnn görürsün inşallah bebişini belki duyarsın bile kalp atısını hadi bakalım bende cuma gidicemm...

slm,
2haftayi gecirdim ama artik saatler gecmiyo yarin, tr saatiyle 17.15'te bebisimi gorucem insallah, bende tedirginim, yerli yerindemi sagliklimi, cok endiseleniyorum insallah hersey cok guzel olucak,...
bende 29yasindayim ve ilk bebegim, 6snenin hastreti bu bebis...allahim sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin

arkadaşlar
biz doktordan geldik
bebişimizi ve kalp atışlarını gördük o anda ağladım çok duyguluydu
herşey yolunda bebiş 1 cm olmuş kese çapı 27 mm rabbime binlerce şükür darısı bütün arkadaşların başına amin

LaBianca
seni mi gördüm ne
nerdesin canım ya
aklım hep sende her gün seni düşünüyorum özelden mesaj yazıyorum gitmiyor
iyimisin?

sezen gozun aydin,
sweetbaby, hayirli olsun,
gurbet gelini cogu gitti azi kaldi gorucez insallah bebisleri.....

bende keseyi gördüm ama 15 gün sonra yeniden görmeey gidicez .
sanırım kalp atışını duyarız ozman .
gerçi 6+2 oluyorum ozman ama

günaydın kızlar kalp atışını duyan
arkadaşlar gözünüz aydın canlarım
sezen kuşum sende duymuşsun
rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı
nasip etsin hayırlı evlatlar versin rabbim
aralık anneleri nerdesiniz kimsecikler yok

bayanssulusmile
günyadın canım bende 12 gibi gidicem bakalım kalp atışı duyulcakmı çok heyecanlyım kızlarr eyvahedigeldismile allahım gönlüme göre versin

sezencim gözün aydın canım cok değişikbir duygu olsa gerek eminim bizde cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz...

bayanssulusmile

günyadın canım bende 12 gibi gidicem bakalım kalp atışı duyulcakmı çok heyecanlyım kızlarr eyvahedigeldismile allahım gönlüme göre versin
ayyyy bize mutlaka haber ver çok heycanlı bşr durum ............inşallah hayır haberler alırsın canım
amin canım bnm darısı başımıza inşallah bizde duyarız hayırlısyla
sezencim gözün aydın canım cok değişikbir duygu olsa gerek eminim bizde cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz...

al bende de o kadar esra hadi cuma günü geldide saat 3 nasıl olucak bide şimdiden onu düşünmeye başladım

canım benim ki Allahtan 11 45:)))) ya biraz olsun erkennn:) ben aslında kesesini gördüm kalp atısınıda gördüm ama duymadımmm tabi babamızz hiç birşey görmedi ben ondan dolayı biraz heyecanlanıyorumm onlarında görmesi lazımmm bizim duygularımızı daha iyi anlamaları için..yerimseniben

günaydınn kızlar sizlerin haberlerini aldıkça dahada heycanlanıyorumm allahım bi an önce cuma gelsee hayırlı sonuçlarla tabe inşallahhhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…