kızlar bende dün bebişimin kesesini ördüm ama ayrıntılı bakmadılar tabi özel bir duru oluncaaa ama kesesini ve bebişimi gördümmm kalp atıslarıda hissediliodu ama duyamadıkk cuma inşallah randevumda duyarım..yalnız alttan baktı bana ama bireşey olmaz inşallahhh tehlikeli diolar onun içinnn bende korktum.
kızlar bende dün bebişimin kesesini ördüm ama ayrıntılı bakmadılar tabi özel bir duru oluncaaa ama kesesini ve bebişimi gördümmm kalp atıslarıda hissediliodu ama duyamadıkk cuma inşallah randevumda duyarım..yalnız alttan baktı bana ama bireşey olmaz inşallahhh tehlikeli diolar onun içinnn bende korktum.
Gözlerin aydın, çok sevindim. Maşallah! Ayrıca alttan muayene den hiç korkma, gayet normal. için rahat olsun.
yok arkadaşım erken dönemde alttan muayenenin zararı yok diyor doktorlar. yarın biz de gidicez. bebişimizi görücez inşallah bi de kalp atışını duysak çok iyi olacak. çok merak ediyor ve sabırsızlanıyorum. inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:
günaydın kızlar kalp atışını duyan
arkadaşlar gözünüz aydın canlarım
sezen kuşum sende duymuşsun
rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı
nasip etsin hayırlı evlatlar versin rabbim
aralık anneleri nerdesiniz kimsecikler yok
arkadaşlar
biz doktordan geldik
bebişimizi ve kalp atışlarını gördük o anda ağladım çok duyguluydu
herşey yolunda bebiş 1 cm olmuş kese çapı 27 mm rabbime binlerce şükür darısı bütün arkadaşların başına amin
ayyyy bize mutlaka haber ver çok heycanlı bşr durum ............inşallah hayır haberler alırsın canımbayanssulusmile
günyadın canım bende 12 gibi gidicem bakalım kalp atışı duyulcakmı çok heyecanlyım kızlarr eyvahedigeldismile allahım gönlüme göre versin
amin canım bnm darısı başımıza inşallah bizde duyarız hayırlısylagünaydın kızlar kalp atışını duyan
arkadaşlar gözünüz aydın canlarım
sezen kuşum sende duymuşsun
rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı
nasip etsin hayırlı evlatlar versin rabbim
aralık anneleri nerdesiniz kimsecikler yok
sezencim gözün aydın canım cok değişikbir duygu olsa gerek eminim bizde cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz...
ayyyy bize mutlaka haber ver çok heycanlı bşr durum ............inşallah hayır haberler alırsın canım
amin canım bnm darısı başımıza inşallah bizde duyarız hayırlısyla
al bende de o kadar esra hadi cuma günü geldide saat 3 nasıl olucak bide şimdiden onu düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?