• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ayyy millet hep cumayı bekliooo ben sirius gizemli ve daha kimler var bilemiyorumm ama cuma güzel bir gün olacakkk inşallahh...bir mucizeye tanık olacağızz annelerr..bu gercekten mucizeee....

slm canlar nasılsınız
inş. bizlerde duyarız sağlıkla alırız bebişleri
kucağımıza ben haftaya pazartesi gidecem ama
5+2 oluyoruz o zaman ancak bebiş görünür nokta kadar
kesemiz büyümüş mü ona bakacak dr. amcası

canım benim ki Allahtan 11 45:)))) ya biraz olsun erkennn:) ben aslında kesesini gördüm kalp atısınıda gördüm ama duymadımmm tabi babamızz hiç birşey görmedi ben ondan dolayı biraz heyecanlanıyorumm onlarında görmesi lazımmm bizim duygularımızı daha iyi anlamaları için..yerimseniben

evet bencede görmeleri kesinlikle lazım benim eşim rutin muayenelere bile gelir hep benimle ama ben sigarayı bırakmadı diye kalp atışı muayenesine seni almicam dedim

ayyy millet hep cumayı bekliooo ben sirius gizemli ve daha kimler var bilemiyorumm ama cuma güzel bir gün olacakkk inşallahh...bir mucizeye tanık olacağızz annelerr..bu gercekten mucizeee....

evet canım ya cuma günü gerçekten patlama olucak mübarek günde hepimiz hayır haberlerle döneriz inşallah

benimkide sigayarı bırkakmadı yaaaa
ama kalp atışını göremedn gidecek sanırım yurt dışına
allahım hayırlısını versin eşimde bebişte sağlıklı osunda
görmesede olur mail atacam artık

evet bencede görmeleri kesinlikle lazım benim eşim rutin muayenelere bile gelir hep benimle ama ben sigarayı bırakmadı diye kalp atışı muayenesine seni almicam dedim

:))) iyi yapmıssın canımm bu sayede bıraktırırsın belkiisigarayı..benim esimde benle e hep gelir ama gecen bir kaza yapmıstımm bahsetmiştimm o yüzden acilden aldılarr alttan baktılar esimi almadılarr tabii..ama onların görmesi gerekkk baba olduklarını idrak etsinler de mii..

kızlar çok heyecan yaptım yaa ben içim tuhaf böylee ne bilim heyecandanmıdır anlamadım bide duymamam var dahaeyvahedigeldismile bugün bebişim 6 hafta 3 günlük oldu duytarım sanırım sizce kızlarrr ben çok tuhafım yaa

benimkide sigayarı bırkakmadı yaaaa
ama kalp atışını göremedn gidecek sanırım yurt dışına
allahım hayırlısını versin eşimde bebişte sağlıklı osunda
görmesede olur mail atacam artık

allahtan teknoloji geliştide cd ye falan çekiyolar ii oluyo çok güzel bir hatır işte inşallah yanında olur çünkü bu duyguyu birlikte yaşamak çok güzelmiş yaşayanlar öle diyo ya

kızlar çok heyecan yaptım yaa ben içim tuhaf böylee ne bilim heyecandanmıdır anlamadım bide duymamam var dahaeyvahedigeldismile bugün bebişim 6 hafta 3 günlük oldu duytarım sanırım sizce kızlarrr ben çok tuhafım yaa

canım ben 6 + 1 ken gördüm kalp atısını eminim sende görür ve duyarsın..bunlar tatlı heyecanlarr:dance: artık bize ballandıra ballandıra anatırsınn:)) bizde cumayı bekleye kalalımm:))

ay sibel sen böle yapınca bende bi tuaf oluyorum bende dün gece gidicektim nöbetçi bi doktora walla cumayı bekleyemicem diodum

seni çok ii anlıyorum ama sakinleş ve randevuya girince o anın tadını çıkar

slm kızlar bende kasım sonu aralık annesiyim :)) benim durumum biraz karışık gibi ben en son 26 ocakta adet oldum dahada görmedim ultrasona göre 8 haftalık dün gittim kontrole, ama adet tarihime göre 12 hafta oluyor drhanım yanlış hatırlıyosun dedi kaybetme bu ultrasonlarını dedi. Arkadaşlar benim adet düzensizliğim vardı ha gidicem dr ha gidicem dr derken 15 mart rahatsılandım serum taktılar işlerinde verdiği olumsuzluk diye düşündüm kan testide yaptırdım sonuç yok. toparlanınca bi gideyim dedim kdh polikistik overin var dedi bana ilaç verdi önce adetini düzenleyelim dedi ben kullandım 15 gün sonra 5nisanda dr gittim ama kasığımda acayip ağrılar vardı batma şeklinde adet olacakmışım gibi geliyodu ama bi türlü kanama olmuyordu saflık ilaç yapıyor dedim hep,gittim dr alttan muayene etti keseyi gördü şaşırdık çok ne beklerken ne buldukduk halsizliğim vardı mide bulantım yoktu sabahları hafif oluyodu ama ben stresten diye geçiyodum.Kan testi tekrar yaptırdık 2274 çıktı ama haftaya gel tekrar bakalım dedi. Gittim kalbi atıyor dedi ama kalp atışlarını dinleyelim haftaya gel dedi yine dinleyemedik şimdilik kalsın dedik hem daha küçük ultrasondan belli oldu o yetti bize. Başınızı ağrıttım kızlar allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım

:))) iyi yapmıssın canımm bu sayede bıraktırırsın belkiisigarayı..benim esimde benle e hep gelir ama gecen bir kaza yapmıstımm bahsetmiştimm o yüzden acilden aldılarr alttan baktılar esimi almadılarr tabii..ama onların görmesi gerekkk baba olduklarını idrak etsinler de mii..

orası öle cicim yanlış anlama sakın benim eşiminde işi olunca falan gelemiyo ben sigara mevzunu sölemek için dedim..

bencede yanımızda olmalılar onlarda ne kadar stres olsada bizim yaşadıklarımız tam olarak anlamıyorlar kalp atışı görme mevzusu çok farklı etkiliyormuş erkeği sence 6+2 de duyarmıyım kalp atışını

canım ben 6 + 1 ken gördüm kalp atısını eminim sende görür ve duyarsın..bunlar tatlı heyecanlarr:dance: artık bize ballandıra ballandıra anatırsınn:)) bizde cumayı bekleye kalalımm:))

ay canım inşş yaa vallahı 2 tane bebğimi düşürdüm teyzleri ben düşük yaptım bu 3 insanın içinde hep korku hep tedirginlik vallahi şuan gözyaşlaryla yazıorum sizee bunlar çok güzel duygularmıiş bunu ilk yaşıcam dier gebeliklerimde hemen düşürordum kese bile görmemiştimm o yüzden bu telaşlarım

ay sibel sen böle yapınca bende bi tuaf oluyorum bende dün gece gidicektim nöbetçi bi doktora walla cumayı bekleyemicem diodum

seni çok ii anlıyorum ama sakinleş ve randevuya girince o anın tadını çıkar

inşş canım hepimiz görelim yaşayalım o duyguları nası bişeymişş gizem bunlar böyle 3 5 sene az beklemedim bugünleri ama işte içimde hep tedirginlik hep tedirginlikk iyiki varsınız kızlarr yaa saolun canlarımm benimm:1hug:

slm kızlar bende kasım sonu aralık annesiyim :)) benim durumum biraz karışık gibi ben en son 26 ocakta adet oldum dahada görmedim ultrasona göre 8 haftalık dün gittim kontrole, ama adet tarihime göre 12 hafta oluyor drhanım yanlış hatırlıyosun dedi kaybetme bu ultrasonlarını dedi. Arkadaşlar benim adet düzensizliğim vardı ha gidicem dr ha gidicem dr derken 15 mart rahatsılandım serum taktılar işlerinde verdiği olumsuzluk diye düşündüm kan testide yaptırdım sonuç yok. toparlanınca bi gideyim dedim kdh polikistik overin var dedi bana ilaç verdi önce adetini düzenleyelim dedi ben kullandım 15 gün sonra 5nisanda dr gittim ama kasığımda acayip ağrılar vardı batma şeklinde adet olacakmışım gibi geliyodu ama bi türlü kanama olmuyordu saflık ilaç yapıyor dedim hep,gittim dr alttan muayene etti keseyi gördü şaşırdık çok ne beklerken ne buldukduk halsizliğim vardı mide bulantım yoktu sabahları hafif oluyodu ama ben stresten diye geçiyodum.Kan testi tekrar yaptırdık 2274 çıktı ama haftaya gel tekrar bakalım dedi. Gittim kalbi atıyor dedi ama kalp atışlarını dinleyelim haftaya gel dedi yine dinleyemedik şimdilik kalsın dedik hem daha küçük ultrasondan belli oldu o yetti bize. Başınızı ağrıttım kızlar allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım

amin canım bak zorluklara rağmen çaktırmadan yerleşmiş bebeğin içine aramıza hoş geldin canım sen boşver adet tarihini falan usg ne diyosa odur doğru olan

arkadaşlar
biz doktordan geldik
bebişimizi ve kalp atışlarını gördük o anda ağladım çok duyguluydu
herşey yolunda bebiş 1 cm olmuş kese çapı 27 mm rabbime binlerce şükür darısı bütün arkadaşların başına amin
canim gözün aydin,cok sevindimmm :lepi:
massallah bebisimizee :nazar:
doktorun bebisin ayaklarini gösterdimi sana?
minnacik cikintilari vardi,ayaklariymis :asigim:
gördün mü sende canim?
ay yaaa mucize degil mii,bende cok aglamistim :1rolleyes:

bende keseyi gördüm ama 15 gün sonra yeniden görmeey gidicez .
sanırım kalp atışını duyarız ozman .
gerçi 6+2 oluyorum ozman ama
canimm gözün aydin seninde:lepi:
insallah duyarsin canimm o zaman..:Saruboceq:

inşş canım hepimiz görelim yaşayalım o duyguları nası bişeymişş gizem bunlar böyle 3 5 sene az beklemedim bugünleri ama işte içimde hep tedirginlik hep tedirginlikk iyiki varsınız kızlarr yaa saolun canlarımm benimm:1hug:

walla sana bişey söliim mi biz elimize alsak bile rahat etmeyiz

hele hamilelikte 2 li test 3 lü test falan nereye kadar dayancaz bu strese sende benim gibi rahat olmayı başaramıyosun artık elimizden geldiği kadra rahatlatıcaz kendimizi yoksa bebişler kaçcak içimizden bu anneler çok sinirli diye

gizemli görürsün gibi geliyor canımmm cünkü dediğimm gibii ben 6+1 ken gördüm kalp atısını..hem göremesen bile üsülmee onlar sağlıklı olsunda...
cibel canım cok üsüldümm durumunaa hiçç canını sıkma tatşlımm bugünnn onu görünce eminim herseyi unutuppp cok mutlu olacaksınnn insanı nasıl motive ediyo yaramzlarr... hemm bak simdii diodur ki bebiş annecimm üsülme ben seni bırakmıycamm diodurr...bugün yaz bize olur mu o güsel duygularını..

Back
X