• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bende 27 yaşına yeni girdim daha bu ay.
benimde ilk bebeğim olucak
aslında ikinci bebeğim
çünkü 5 ay önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğumla
oyüzden tecrübeli sayılırım biraz
inşallah bu kez sağlıkla kavuşurum yavruma.

offf çok zor bi tecrube olmuş canım bide doğum mu yaptın o dahada zor allah yardımcın olmuş ki bak hemen hamile kalmışsın bak ne güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsın özel olmazsa neden olmuş böle peki araştırıldı mı

gizemli bende aynen senin gibi bazen dayanamıorum gdiim bi hast aciline bişeyi bahane ediim baktırıyım diorum cumaya kadar beklicek halim kalmadıı kesemi görmek istiyorum:( bendede ilaç bol günde 3 kez progestan bi tane bebek asprini bi tane folbiol bide hergün kendime göbekten cleaxene 0,4 lük vuruyorum arkadaşlar...

evet canım preklampsi ve bebeğin eşinden erken ayrılması sebep.
arştırılma yapıldı. tnsiyonun aniden yükselmesi neden olmuş olabilir dendi
kanda puhtılaşma varmı diye bakıldı
ama çok büyük bi problem olmasa da biraz pıhtılaşmaya eğilim var.
eksik testlerim varmış. onlarda bakıılıp ilç almam gerekirmi ona bakılacak.
şimdi günde 3 kez tansiyon takibi yapıyorum
evet erken geldiği ve acımı dindirdiği için çok mutluyum
ama aynı zamnda da çok korkuyorum.
uamrım sorunsuz geçirip bebeğime sağlıkla kavuşurum.

gizemli bende aynen senin gibi bazen dayanamıorum gdiim bi hast aciline bişeyi bahane ediim baktırıyım diorum cumaya kadar beklicek halim kalmadıı kesemi görmek istiyorum:( bendede ilaç bol günde 3 kez progestan bi tane bebek asprini bi tane folbiol bide hergün kendime göbekten cleaxene 0,4 lük vuruyorum arkadaşlar...

nolucak peki bizim bu halimiz of ya napiim sence gidiyim mi bi doktora acaba

çok geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın çıkıyosun galibaöptüm ii dinlenmeler

canım çok üzüldüm rabbim bu bebegini sana bağışlasın inşallahhh

walla cnım ne deyim bende kendimle aynı mücadeleyi eriyorum korkuyorumm ama bence günümüzü bekleyelim şimdi gideriz gittiğimize deymez bu sefer daha kötü oluruz

bende bi tek ondan korktuğum için gitmekte tereddüt ediyorum doğru haklısın başımıza iş açacağımıza sabredelim en iyisi

kızlar merhaba
bende 5.haftamın içindeyim benimde ctesi günü randevum var keseyi görmek için
iple çekiyorum zaman nasıl geçicek bilmiyorum

canım evet benimde cokhafif hafif bulantım oluyo ama onu bile sey diye düşünüyorum psikolojik mi acaba diye dedim ya takıntılıyım diye kaydirigubbakcemile3 ama güzel düşünmek lazım ki güzel olsun inşallah burda konuştuğumuz tüm arkadaşlarımız güzel bir hamilelik ve saglıklı bebişler dünyaya getircekler o günleride görücez inşallah rabbimin sayesinde a.s.
inşallah cnm yok psikolojik değil onlar durup dururken oluyomu her istediği olmuyo bu hamileliğe özel bişey,sen korkma o biraz hamileliğin garantisi gibi bişey,ya da ben öle rahatlatıyorum kendimi,benimkide okadar hafifki olsun o bile yetiyo bana sabahlar 1 saat işte oda rahatsız etmiyo bile,seninde herşey yolunda gitçek bak rahat ol
ay ne kötü ya yani şimdi bebişimizin kalbini duyunca bi sonraki kavuşmamız 1 ay sonra mı olcak bi sıkıtı yoksa peki son bişey daha soracağım sana cd ye çektilermi kalp atışını
cnm dr soruyo istiyosan alabiliyosun onu ama ben orda duydum ya rahatladım çıkarken aklıma bile gelmedi o sadece 3 tane ultrason resmini verdi biri kalp atımları ritmiydi işte biri kesesi biride bebeğin resmi :))) evet seninde dr un öyle der 1ay sonra gel artık diye,1aya çatlamazsak :))9
kalp atışalrı insana harik hisler veriyo dimi.
bende sabırsızlıkla bekliyorum 2 hafta sonrasını.
yok kız. fazla kalamıyorum nette.
sen bombaydın ya deniz okadar alıştırdınki bizi buay yok bende bişey diye çok sevindik valla,inşallah görürsün cnm
bide canım ilk zamanlar cok kasık ağrım karın ağrım oluyodu artık yok denecek kadar az diyebilirim sendede öylemi acababilmiyorumkismile
cnm benim ilk zamanda kasık ağrım yoktu sadece baskı gibi his vardı okadar şimdide yok pek cnm,bünyeden dolayı bişeydir o

ya kusura bakmayın tam size bu msjları yazarken misafi kaldı hepsi yarım kaldı geç kaldı pardon :)))

kızlar merhaba
bende 5.haftamın içindeyim benimde ctesi günü randevum var keseyi görmek için
iple çekiyorum zaman nasıl geçicek bilmiyorum

ayyyyyyyy sendemi canım beni bizde cumayı bekliyoruz bakalım nası geçicek diye seninde bi gün sonra of bakalım nasıl geçicek gerçekten bende kalp atışları için gidicem benimde 5+ 5 bakalım nasıl olcak

ayyyyyyyy sendemi canım beni bizde cumayı bekliyoruz bakalım nası geçicek diye seninde bi gün sonra of bakalım nasıl geçicek gerçekten bende kalp atışları için gidicem benimde 5+ 5 bakalım nasıl olcak
ne güzel bi heycan dimi uyku bile tutmamaya başladı beni
gece uyuyamıyorum sabah da erkenden dikiliyorum sonra da bütün gün sersem gibi uyukluyorum kaydirigubbakcemile3
bi şekilde geçiricez artık zamanı da ben endişeleniyorum kasıklarım çok ağrıyo
doktor normal dedi ama napiim korkuyorum

slm
bende bugün yine test yaptım deger yüksek cıktı
keseyi ve kalp atışını duymak için ultrasona gircem inş

kızlar bende dün bebişimin kesesini ördüm ama ayrıntılı bakmadılar tabi özel bir duru oluncaaa ama kesesini ve bebişimi gördümmm kalp atıslarıda hissediliodu ama duyamadıkk cuma inşallah randevumda duyarım..yalnız alttan baktı bana ama bireşey olmaz inşallahhh tehlikeli diolar onun içinnn bende korktum.

Back
X