2010 Aralık Anneleri

ben yol yürümekten iş yapmaktan korkmaktan ziyade boş gebelik mi düşüncesi hep beynimiyiyo hep aklıma o geliyo taktım ya bi kere bu takıntılarımdan nefret ediyorum simdi mayısın dördünü bekliyorum ama nasıl telaşlabekliyorum bide bana sor her gün doktora gidesim geliyo yani var ya utanmasam doktor doktor gezcem o derece sonra kendi kendime saçmalama diyorum herşey olucağına varır yarın hayatta olcağımzın garantisimi vardiyorum hayırlısını istiyorum kendimi bu şekilde telkin ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

canım şimdi sen kalp atışını duydun ya peki ne zamana tekrar randevu verdi

ayy bende geçen hafta dayanamadım senin dediğin gibi hastaneyi aradım özeldi ama meğersem 23 nisan diye kapalıymış acili açıkmış tek kaydirigubbakcemile3 sonra amannn bekliyim dedim,yok ya onu düşünme hiç bulantın falan varmı bende çok çokta az bulantı oluyodu sabahları eşime diyodum herşey yolunda heralde diye,o beni rahatladıyodu nedense,sende öle düşün cnm öle öle derken zaman geçiyo,az kalmış zaten

canım şimdi sen kalp atışını duydun ya peki ne zamana tekrar randevu verdi

cnm dr dediki herşey yolunda kalbide atıyo 1 ay sonraya randevu vereyim dedi sonlara doğru daha sıklaşırız dedi,tamam dedik ama benim okul durumuna göre 1ay sonrası uymuyodu 24 gün sonrasına alabildik 21 mayısa yani (22 mayısta da doğum günüm )

canım evet benimde cokhafif hafif bulantım oluyo ama onu bile sey diye düşünüyorum psikolojik mi acaba diye dedim ya takıntılıyım diye kaydirigubbakcemile3 ama güzel düşünmek lazım ki güzel olsun inşallah burda konuştuğumuz tüm arkadaşlarımız güzel bir hamilelik ve saglıklı bebişler dünyaya getircekler o günleride görücez inşallah rabbimin sayesinde a.s.

ay ne kötü ya yani şimdi bebişimizin kalbini duyunca bi sonraki kavuşmamız 1 ay sonra mı olcak bi sıkıtı yoksa peki son bişey daha soracağım sana cd ye çektilermi kalp atışını

kalp atışalrı insana harik hisler veriyo dimi.
bende sabırsızlıkla bekliyorum 2 hafta sonrasını.
yok kız. fazla kalamıyorum nette.

bide canım ilk zamanlar cok kasık ağrım karın ağrım oluyodu artık yok denecek kadar az diyebilirim sendede öylemi acababilmiyorumkismile

uyuyıcam dedim ama en iyisi yemek yapıyım dedim.
şimdide pişmesini bekliyorum.
ozmana kada sohbet ediyim sizle.

şimdi kalp atışlarını da hayırlısıyla duyalım .
sonra 12 . hafta geçsin diye beklicez.
sonra ikili test.
sonra cinsiyet öğrenm.
üçlü test.
hareketerini histsetmeye başlıcaz.
ayrıntılı ultrason derken sonra kocaman olucaklr.

uyuyıcam dedim ama en iyisi yemek yapıyım dedim.
şimdide pişmesini bekliyorum.
ozmana kada sohbet ediyim sizle.

sende benim gibimisin benimde 5+4 ama hiç bişey hissetmiyorum yani
sık idrara çıkma
halsizlik çabuk yorulma
kokulara karşı hassasiyet
göğüslerde hassasiyet
alınganlık
kendini bırakmışlık falan gibi durumlarım var ama ne bileyim kalp atışını görmedim ya daha sanki bi sorun mu var diye insan endişelenio

[COLOR="[I][B][/B][/I]RoyalBlue"]büyüsünler daha bi sürü topik açarız.
göbüşleirmizn fotolarını koyarız.
aldığımız cicilerin reimelrini koyrız.
yaparız ya.
yeterki sağlıklı olsunlar da[/COLOR]

evet aynen öle hep bi endişe hep bi telaş derken kucağımızda olcak miniklerimiz benim cumaya kadar durcak sabrım yok ya akşam iş çıkışı gitsem mi bi doktora sizce baksa bi doktor

eee tabi canım. kalp atışlarını duyunca insan rahatlıyo.
bende heyecanla bekliyorum.
şuan bende pek hissetmiyorum bişey.

canım bence cumayı bekle. sabret. şimdi gittiğinde erken olabilir görünmezse canın sıkılır. artık cumaya gözükür sanırım.

bende 27 yaşına yeni girdim daha bu ay.
benimde ilk bebeğim olucak
aslında ikinci bebeğim
çünkü 5 ay önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim erken doğumla
oyüzden tecrübeli sayılırım biraz
inşallah bu kez sağlıkla kavuşurum yavruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…