2010 Aralık Anneleri

ben 4+0 da gittim vajinal olarak göremedim,4+4 de de üstten baktık göremedik cuma günü randevum var 5+3 oluorum o gün inşallah görünürr:Saruboceq:

slm arkadslar, nasilsiniz?
bizden iyilik, tam karin agrilarim bitti diyodum ama gece yine hafiften agrilar vardi.....
su anda cok heyecanliyim, yarin bebisimi gorecem, 6haftayi devirdik ama ben onu daha gormedim yarin ilk randevumuz....
birazdan tupbebek merkezine gidecem genetik+pihtilasma testleri yapmistim onlari alip yarin jinekologuma gosterecem...
kizlar daha yeni hamile sayilirim ama benim guzel saclarim vardi uzun.. 1haftadir cok kotu oldular, parlaliklari gitti taranmiyo kurudu, sizdede boyle seyler oluyomu?
bu yuzden bugun saclarimi kestircem, vitaminini bebegim alsin sacim yine uzar

mrb kızlar nasılsınız. baya kalabalık olduk aralık anneleri olarak. sanırım biçok kişi keseleri gördü ama kalp atışlarına daha var dimi. ben daha 2 gün önce öğrendim. dün kanda bakıldı 1940 çıktı ve keseyi gördük. bi arkadşım sormuş alttanmı bakıldı diye. bana üstten bakıldı. 2 hafta sonra bir randevum var sanırım ozmand a kalp atışlarını duyarız inşallah.

tatlım ben de kalp atışlarını henüz duyamadım 10 gün oldu gideli doktora bugün aradım doktoru cuma gitcem duyarız kalp atışlarını inşallah dedikaydirigubbakcemile5

1940 la aynı günmü karından bakıp gördüü :ecrin_bebek:

deniz hayırlı olsun canım allahım bütün hamişlerin kucağına lamyı nasip etsin
sirus görürsün canım dr. gittiğinde bebişini

hımmmmmm. anladım daha bana var zaten canım.
sabredicez artık.
değerlerden bahsetmiş arakdaşlar.
ikiz olma ihtimali faaln.
benim d edeğerim 2 gün geçince 1940 çıktı ama tek kese gördük.

Maşallah maşallah darısı başımıza. Vajinal ultrasonla baktılar herhalde di mi?

hayır canım karından baktı.
1940 la aynı günmü karından bakıp gördüü :ecrin_bebek:

evet canım karından gördü. bende görünmez diye muayene olmak istemedm aslında ama göründü.

deniz hayırlı olsun canım allahım bütün hamişlerin kucağına lamyı nasip etsin
sirus görürsün canım dr. gittiğinde bebişini

çok teşekkür ederim. hepimzi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…