Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu listenin olduğu topikten neden yazışmaya devam etmediniz
inşallah cnm bende okadar sabırsızlıkla bekledimki anlatamam,kan değerini öğrendikten sonra 2 hafta habersiz bekledim sadece çok zor geçti :))) inşallah bekleyen herkes duyar
ayy evet aynen öle oldu banada :))) ve okadar temkinli konuşuyodumki birilerine bahsederken varsa bişey olmadıysa 6 haftalık şuan diye çünkü haberim yok ne durumda nasıl durumu diye,şimdi okadar rahatladımki,ilk karından baktı kesesi var bebeğide görüyoruz ama kalp atışınıda duycam dersen alttan bakalım dedi hiçbir zararıda yok dedi enazından için rahatlar dedi tamam dedim gerçekten rahatladım artık
maşallah canım gözün aydın, darısı da bize inşallah. ben de görsem nasıl rahatlayacağım bilemezsin!
ayy inşallah bende rahatlarım kimseye söleyemiom bile yane daha kesin degil falan die saçmalayıp duruyom
denizim bıraktın bizim topiği bakıyorum :))) senin adet günün bence 1-2 gün önceymiş sanırım değerin yüksek çünkü biraz hatta ikizmi dedim ama değilmiş,bende bugün hem kesesini hem kalp atışını duydum ilk karından baktı sonra vajinal baktı kalp atışınıda duyduk 6.1mm bebişim 6+3 günlük gözüktü ordada,pıt pıt kalp atışınıda duydum çook sevindim,daha mutluyum artık,allah inşallah isteyen herkese nasip etsin
sporstar canım senle aynı gün satlarımız ama sen ne güzel görmüşsün bebişinin kalp atışını felan ben 6 haftalıkken gittim karından bakıldı sadece kese görüldü benim randevum on gün sonra ben ozaman görücem artık inşallah görürüm cok sevindim senin adına inşallah sağlıklada kucağına alırsın canım
amin canım benimde cuma günü randevum bakalım neler olucak bende senin gibi temkinliyim kimseye sölemedim kalp atışını duyunca sölicezdenizim bıraktın bizim topiği bakıyorum :))) senin adet günün bence 1-2 gün önceymiş sanırım değerin yüksek çünkü biraz hatta ikizmi dedim ama değilmiş,bende bugün hem kesesini hem kalp atışını duydum ilk karından baktı sonra vajinal baktı kalp atışınıda duyduk 6.1mm bebişim 6+3 günlük gözüktü ordada,pıt pıt kalp atışınıda duydum çook sevindim,daha mutluyum artık,allah inşallah isteyen herkese nasip etsin
Ben kalp atışını ilk defa 5+5 günlükken gördüm..Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu...