• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

kese sadece ultrasonda 1500 ün üstünde görünüyo diye biliyorum karından mı
vajinal mı onu bilmiyorum

kızlar bu listenin olduğu topikten neden yazışmaya devam etmediniz

etmişler aslında ama kapatılmış. ya sorma başta çok karışık şeyler olmuş bende okuyunca öğrendim.

bu topiği başkaları açmış, sonra bizim kızlar diğer aylarda olduğu gibi yeni topik açıp listeyi başına eklemişler ama site yönetimi bir türlü anlamamış ve açılan bütün sayfaları kapatmışlar. bizim böyle iki sayfamız oldu, dağınık. kimsenin içine sinmedi, bizim kızlar istediklerini güzelce anlattıkları halde kabul ettirememişler.. :1no2::1no2:

denizim bıraktın bizim topiği bakıyorum :))) senin adet günün bence 1-2 gün önceymiş sanırım değerin yüksek çünkü biraz hatta ikizmi dedim ama değilmiş,bende bugün hem kesesini hem kalp atışını duydum ilk karından baktı sonra vajinal baktı kalp atışınıda duyduk 6.1mm bebişim 6+3 günlük gözüktü ordada,pıt pıt kalp atışınıda duydum çook sevindim,daha mutluyum artık,allah inşallah isteyen herkese nasip etsin

inşallah cnm bende okadar sabırsızlıkla bekledimki anlatamam,kan değerini öğrendikten sonra 2 hafta habersiz bekledim sadece çok zor geçti :))) inşallah bekleyen herkes duyar

inşallah cnm bende okadar sabırsızlıkla bekledimki anlatamam,kan değerini öğrendikten sonra 2 hafta habersiz bekledim sadece çok zor geçti :))) inşallah bekleyen herkes duyar

aynen bende öle ayın 17 sinde ögrendim ama hala bebişimi göremedim doktor kesin bişe demiyoo cuma tekrar gitcem 2 hafta bana oldu 2 ayy senağlama

ayy evet aynen öle oldu banada :))) ve okadar temkinli konuşuyodumki birilerine bahsederken varsa bişey olmadıysa 6 haftalık şuan diye çünkü haberim yok ne durumda nasıl durumu diye,şimdi okadar rahatladımki,ilk karından baktı kesesi var bebeğide görüyoruz ama kalp atışınıda duycam dersen alttan bakalım dedi hiçbir zararıda yok dedi enazından için rahatlar dedi tamam dedim gerçekten rahatladım artık

ayy evet aynen öle oldu banada :))) ve okadar temkinli konuşuyodumki birilerine bahsederken varsa bişey olmadıysa 6 haftalık şuan diye çünkü haberim yok ne durumda nasıl durumu diye,şimdi okadar rahatladımki,ilk karından baktı kesesi var bebeğide görüyoruz ama kalp atışınıda duycam dersen alttan bakalım dedi hiçbir zararıda yok dedi enazından için rahatlar dedi tamam dedim gerçekten rahatladım artık

:nazar: maşallah canım gözün aydın, darısı da bize inşallah. ben de görsem nasıl rahatlayacağım bilemezsin!

bende rahatlicam görürsem bebişimi inş. haftaya pztsi ye gün verdi kesenin gelişimine bakmak için
ilkini kürtaj olduğum için bunda temkinli yaklaşıyo dr. önce 10 gün sonra gel dedi sonra yok yok 1 hafta sonra gel dedi
allahım yaa zaman çabucak aksada meleklerimiz kucağımızda olsalar
hayırlısıyla

ayy inşallah bende rahatlarım kimseye söleyemiom bile yane daha kesin degil falan die saçmalayıp duruyom

Ben kalp atışını ilk defa 5+5 günlükken gördüm..Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu...

:nazar: maşallah canım gözün aydın, darısı da bize inşallah. ben de görsem nasıl rahatlayacağım bilemezsin!

inşallah cnm ya ama işte 12 hafta kritik dönem dikkat etçez yinede çok rahatladım ama yinede korkuda var işte ki dr herşey yolunda hayatından kısma hiç dedi bakalım anca alışcaz heralde :)))

ayy inşallah bende rahatlarım kimseye söleyemiom bile yane daha kesin degil falan die saçmalayıp duruyom

delikafadulden ayy bende öle daha çok minik bakalım yerindeyse falan diyodum :))) inşallah görürsünüz ya

zeytin1007 çok üzüldüm cnm inşallah bundan yüzün güler allah kucağına almayı nasip eder

denizim bıraktın bizim topiği bakıyorum :))) senin adet günün bence 1-2 gün önceymiş sanırım değerin yüksek çünkü biraz hatta ikizmi dedim ama değilmiş,bende bugün hem kesesini hem kalp atışını duydum ilk karından baktı sonra vajinal baktı kalp atışınıda duyduk 6.1mm bebişim 6+3 günlük gözüktü ordada,pıt pıt kalp atışınıda duydum çook sevindim,daha mutluyum artık,allah inşallah isteyen herkese nasip etsin

sporstar canım senle aynı gün satlarımız ama sen ne güzel görmüşsün bebişinin kalp atışını felan ben 6 haftalıkken gittim karından bakıldı sadece kese görüldü benim randevum on gün sonra ben ozaman görücem artık inşallah görürüm cok sevindim senin adına inşallah sağlıklada kucağına alırsın canım

sporstar canım senle aynı gün satlarımız ama sen ne güzel görmüşsün bebişinin kalp atışını felan ben 6 haftalıkken gittim karından bakıldı sadece kese görüldü benim randevum on gün sonra ben ozaman görücem artık inşallah görürüm cok sevindim senin adına inşallah sağlıklada kucağına alırsın canım

inşallah cnm sende duyarsın kalp atışını dr banada dedi istersen 2 hafta sonra gel ozaman kalbini karından da duyarsın dedi yada bugün bakalım alttan için rahatlasın dedi bende tamam dedim,yok bi 2 hafta daha bekleyemezdim bu 2 hafta bile çok zor geçti,iş yapıyorum yol yürüyorum sonra korkuyorum bişeymi oldu diye,dr da hiç öle düşünme dedi herşey yolunda dedi normal devam et hayatına dedi çok memnun oldum

amin canım benimde cuma günü randevum bakalım neler olucak bende senin gibi temkinliyim kimseye sölemedim kalp atışını duyunca sölicez
Ben kalp atışını ilk defa 5+5 günlükken gördüm..Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu...

amin canım inşallah en kısa zamanda bizde yaşarız bu duyguyu

diğer topiklerdeki gibi göbişlerimzin resimlerini en kısa zamanda koyarız hepimiz sorunsuz güsel hamişlik geçiririz inşallahhhhh

Back
X