ay saliha banada haber ver olur mu bende cuma gidicem 6+3 olcam görürmüyüm diye endişeleniyodum sen görüsen bende görürüm o zaman mutlaka haber ver bize olur mu..hayırlı haberler alırsın inşallah canım :saruboceq:
walla kızlar biz tüp bebek topiğinde kızlarla ya bi hamile kalalım herşey düzelicek saıyoduk tedaviyle çok uğraştığımız için ama nerdeee eline alsan bile sorunlar çözülmüyor artık büyük bir sorumluluğumuz var tatlı sorumluluk ama :))
canım tüp bebeğin masrafı ne kadar?
canım bizim hastanenin genel müdürü tanıdığımızdı ondan dolayı indirimmiz vardı baka arkadaşlarda yaptırdıysa burdan yazmam doğru olmaz ama 4500 kafan gidiyo diyebilrim bide benim kısa protokol olduğu ve yumurtalığım ilaca çabuk cvp verdiği için daha fazla ilaç kulansam daha fazla para demek...embriyo dondurma işlemide 500 tl ama benimkiler kalitesiz diye dondurulmadı ben medicalpark göztepede yaptırdım
cucumm iyiyim malum bulantılar canım hiç bişey istemiyor hiç sağlıklı beslenemiyorum üzülüyorum..
bu akşam doktora gideceğiz bugün tam 8 haftalık olduk kalp atışlarını duymaya inşallah duyarız çok heyecanlıyım...dua edin arkadaşlar herşey yolunda olsun hepimiz için
çok şükür canım iyi gidiyor. Sen nasılsın bebişin nasıl. Ben perşembe günü görmeye gidicem 6+2 olduk bizde normalde 7+2 olmam gerekliydi geç döllenme olmuş 6+2 yiz inşaallah perşembeye duyarız kalp atışlarını
Benimde yarın randevum var.8+5 oldum yarın ilk defa kalp atışlarını duyucaz kısmetse..
ersasu bizim daha belkememiz gerekecek kalp atışı için
Benimde yarın randevum var.8+5 oldum yarın ilk defa kalp atışlarını duyucaz kısmetse..
Biraz endişeliyim görmeden rahat edemicem.Allaha şükür hamilelik klasik bulantı halsizlik diye geçiyor.doktora sorucam soruları not edicem bugün yanına gidince unutuyorum.canimm büyük gün gelmis seninde :lepi:
hayirlarla duymak nasip olsun pitpitlari insallah :Saruboceq:
evet bende ilk gebeliğimde kalp atışları durduğu
için kürtaj olmuştum korkuyorum bunda da eyvahedigeldismile
allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
illet canım c. tesi gününden beri yemeği çok yersem fazlası çıkıyo günde 1 kere akşamları
kokulara karşı günüm geçmeden hassaslık başlamıştı
inş. hepimiz meleklerin mis kokularını duyacağız kucağımıza sağlıkla alacağız canlarım
ersa sen progestan kullanıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?