• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ay saliha banada haber ver olur mu bende cuma gidicem 6+3 olcam görürmüyüm diye endişeleniyodum sen görüsen bende görürüm o zaman mutlaka haber ver bize olur mu..hayırlı haberler alırsın inşallah canım :saruboceq:

tamam canım haber ederim inşaallah hayırlı haberlerle dönerim rabbim bizlere bağışlasın bebişlerimizi

walla kızlar biz tüp bebek topiğinde kızlarla ya bi hamile kalalım herşey düzelicek saıyoduk tedaviyle çok uğraştığımız için ama nerdeee eline alsan bile sorunlar çözülmüyor artık büyük bir sorumluluğumuz var tatlı sorumluluk ama :))

walla kızlar biz tüp bebek topiğinde kızlarla ya bi hamile kalalım herşey düzelicek saıyoduk tedaviyle çok uğraştığımız için ama nerdeee eline alsan bile sorunlar çözülmüyor artık büyük bir sorumluluğumuz var tatlı sorumluluk ama :))

canım tüp bebeğin masrafı ne kadar?

kızlar ben 4+2 de gördüm keseyi minnacık bişeydi sizinkiler eğer şanlıysanız kalp atışlarını bile duyarsınız

canım tüp bebeğin masrafı ne kadar?

canım bizim hastanenin genel müdürü tanıdığımızdı ondan dolayı indirimmiz vardı baka arkadaşlarda yaptırdıysa burdan yazmam doğru olmaz ama 4500 kafan gidiyo diyebilrim bide benim kısa protokol olduğu ve yumurtalığım ilaca çabuk cvp verdiği için daha fazla ilaç kulansam daha fazla para demek...embriyo dondurma işlemide 500 tl ama benimkiler kalitesiz diye dondurulmadı ben medicalpark göztepede yaptırdım

canım bizim hastanenin genel müdürü tanıdığımızdı ondan dolayı indirimmiz vardı baka arkadaşlarda yaptırdıysa burdan yazmam doğru olmaz ama 4500 kafan gidiyo diyebilrim bide benim kısa protokol olduğu ve yumurtalığım ilaca çabuk cvp verdiği için daha fazla ilaç kulansam daha fazla para demek...embriyo dondurma işlemide 500 tl ama benimkiler kalitesiz diye dondurulmadı ben medicalpark göztepede yaptırdım

anladım canım

sezwn nasılsın kuşum saat kaçta gideceksin bebişini görmeye neye aş eriyosun tatıyamı ekşiyemi

cucumm iyiyim malum bulantılar canım hiç bişey istemiyor hiç sağlıklı beslenemiyorum üzülüyorum..
bu akşam doktora gideceğiz bugün tam 8 haftalık olduk kalp atışlarını duymaya inşallah duyarız çok heyecanlıyım...dua edin arkadaşlar herşey yolunda olsun hepimiz için

Sezen hadi dualarımız seninle, güzel haberlerle gelirsin inşallah.

çok şükür canım iyi gidiyor. Sen nasılsın bebişin nasıl. Ben perşembe günü görmeye gidicem 6+2 olduk bizde normalde 7+2 olmam gerekliydi geç döllenme olmuş 6+2 yiz inşaallah perşembeye duyarız kalp atışlarını

inşallah!

Benimde yarın randevum var.8+5 oldum yarın ilk defa kalp atışlarını duyucaz kısmetse..

herkeste tatlı telaş, Allah ım sen hepimize bu güzel anları yaşat Ya Rabbim.

evet bende ilk gebeliğimde kalp atışları durduğu
için kürtaj olmuştum korkuyorum bunda da eyvahedigeldismile
allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

canimm büyük gün gelmis seninde :lepi:
hayirlarla duymak nasip olsun pitpitlari insallah :Saruboceq:
Biraz endişeliyim görmeden rahat edemicem.Allaha şükür hamilelik klasik bulantı halsizlik diye geçiyor.doktora sorucam soruları not edicem bugün yanına gidince unutuyorum.

evet bende ilk gebeliğimde kalp atışları durduğu
için kürtaj olmuştum korkuyorum bunda da eyvahedigeldismile
allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

aynen benimde öyle oldu, 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. hemde nasıl korkmak doktora gitmek istemiyorum. böyle başbaşa iyiyiz bebişimle.

zeytin sende aramıza hoşgeldin.Henüz rahatsızlıkların başlamamıştır.Benimde ilk 6 hafta öyleydi.sonrasında bulantı, çıkarma , ağzımda tatsızlık başladı.Arada karnımda ağryor.:Yemeklerden hiç tat almıyormusun birde, ama zamanla geçicekmiş bunlar.

illet canım c. tesi gününden beri yemeği çok yersem fazlası çıkıyo günde 1 kere akşamları
kokulara karşı günüm geçmeden hassaslık başlamıştı
inş. hepimiz meleklerin mis kokularını duyacağız kucağımıza sağlıkla alacağız canlarım
ersa sen progestan kullanıyomusun

illet canım c. tesi gününden beri yemeği çok yersem fazlası çıkıyo günde 1 kere akşamları
kokulara karşı günüm geçmeden hassaslık başlamıştı
inş. hepimiz meleklerin mis kokularını duyacağız kucağımıza sağlıkla alacağız canlarım
ersa sen progestan kullanıyomusun

yok ama günde bir tane aspirin alıyorum

Back
X