Çok geçmiş olsun canım, kimbilir ne kadar korkmuşsundur.:1hug:
esracım çok geçmiş olsun
aynen kızlar ya nolcak bizim halimiz daha şimdiden fenayız walla viledayla siliim dedim evi sanki elimle silmiim bastıra bastıra gibi öldüm yorgunlukta en ufak bi hareketi hızlı yapiim kalbim küt küt oluyo sizdede var mı bu
cucu sende bel ağrılarıı varmıı bendee bel ağrılarıdaa oluyooo
sirius06, AskMelegi, d.e.s.i.r.e, illet, esrasur, begümcükk, ersasu
slm kızlar nasılsınız bende aralık annesi olacağım inş.
allahım hepimizin kucapına almayı nasip etsin sağlıkla
öle düşünme cicim biz hasta değiliz ki sadece bebiş tüm enerjimizi aldığı için böle olduk sen sıkma canını yakında bomba gibi olucaz hem babacıklar kucağına alınca hoop değişicek bütün düşünceleriBende öyleyim canım.Evi süpürüyorum, kalbim güm güm , ara veriyorum biraz sonrasında siliyorum.Geçen ütü yapim dedim, yarıda kestim.4 parça zor ütüledim.Çok güçsüzüm bu ara..Eşimde bir daha çocukmu 100 kere daha düşünelim diyo, beni hasta görmeye dayanamıyor şu anda.Gerçi baba olduğunda bu düşünceleri değişebilir.Bende her bayan bu yoldan geçiyor, hepsi böle benim gibi hasta sonrasında düzeliyormuş dedim.
ya bide bende ateş sürekli yüksek sizde öle bi durum varmııı eyvahedigeldismile
geçmiş olsun esra cnm ya allah korumuş bebeğinle seni çok şükür iyisiniz tekrar büyük geçmiş olsun cnm ya
canimm cok gecmis olsun..:teselli:günaydın kızlar...dün cok kötü bir gündü benim için..tarfik kazası yaptım ben kullanıyordumm her neyse hafif bir kaza ama karsı taraff cok kaba cıkınca birbirimize girdikk sonra benim kasıklarda belde sancı basladı hemen doktora giitik cok sükür bebişimin birşeyi yokmuşşş ilk defa gördüm bebişimii cuma randevum vardı o zamn görürüm diyordum ama erken gördük böle tatsız birşey yasayınca...ama cuma tekrar gidicez kalp atıslarınıda duyarız inşallah..aman arkadaslar hamileyken araba kullanmayın derim birde cok sinirlenmeyin kesinlikle dün cok korktum onu kaybedicem die....mafoldumben
canimm cok asiri kacirirsam bende rahatsiz oluyorum ama bulantim olmuyor,daha cok acken fena bulaniyorum..bi gecseydi degil mi boshayallersmilecucu bende karnımm tokken çok rahatsız oluyorumm midem ağzımda geziyorum sankii
canim hemde nasil...bir gün hic bisey olmuyor,ertesi gün belim ve bacaklarim kopacak gibi aciyor..bugünde mesela sadece kasiklarim agriyor,geriliyor...cucu sende bel ağrılarıı varmıı bendee bel ağrılarıdaa oluyooo
:asigim: a.s.nekadar güzel yazmışsın
canimm acikcasi daha hic atesimi ölcmedim ama önceden vücudum buz gibi gezerdim,esimde farketmis ne kadar sicaksin diyor..banada öyle geliyor,bi oluyor donuyorum,bi oluyor fenalik basiyor :uhm:ya bide bende ateş sürekli yüksek sizde öle bi durum varmııı eyvahedigeldismile
mrb hanımlar
mrb tatlım hoşgeldin vereliniortak
canimm cok gecmis olsun..:teselli:
keske kullanmasaydin,en basindan bana yasak demisti doktorum...
sonucta stres..sen ne kadar iyi olursan ol karsindaki insanlarin neyi getirecegi hic belli olmuyor..
ama neyseki cok ucuz atlatmissiniz,fiziksel bi sorun yasamasanda ilk aylarda ruhsal bir gerilim bile kötü sonuclar dogurabilir Allah korusun...
Allah sende dahil kimseye yasatmasin böyle tatsiz durumlar,gecmis olsunnn :teselli:
sağol canımmmm aslında haklısınnn zaten hamile olduğyumu öğrendiğim zamandan beri bir stresle kullanıyorum arbayı aman birsey olursa die...dünde böle birşey yasayınca dedimkiii yok hamileykennn kullanma esra...stresden sinirden zaten kasıklarıma ağrı girdiii...cok korktummm...amin canım yasatmasın Allahım kimselere..
canimm cok gecmis olsun..:teselli:
keske kullanmasaydin,en basindan bana yasak demisti doktorum...
sonucta stres..sen ne kadar iyi olursan ol karsindaki insanlarin neyi getirecegi hic belli olmuyor..
ama neyseki cok ucuz atlatmissiniz,fiziksel bi sorun yasamasanda ilk aylarda ruhsal bir gerilim bile kötü sonuclar dogurabilir Allah korusun...
Allah sende dahil kimseye yasatmasin böyle tatsiz durumlar,gecmis olsunnn :teselli:
sağol canımmmm aslında haklısınnn zaten hamile olduğyumu öğrendiğim zamandan beri bir stresle kullanıyorum arbayı aman birsey olursa die...dünde böle birşey yasayınca dedimkiii yok hamileykennn kullanma esra...stresden sinirden zaten kasıklarıma ağrı girdiii...cok korktummm...amin canım yasatmasın Allahım kimselere..
aynen canimm,hic bosuna kendinide meleginide riske atma bosver..
6 haftalik olmussunuz massallah,7,5 ay sagda gitmenin keyfini cikar yerimseniben
ya bide bende ateş sürekli yüksek sizde öle bi durum varmııı eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?