2010 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun canım, kimbilir ne kadar korkmuşsundur.:1hug:

saol canımmm ..evet o kadar korktum kiii...ağlamaktan gözlerim sistii...adamı az kaldı boğazına yapısıcaktımm..:))sinirden tansiyonda düştüü..nese ki iyiyizz saol tatlımm...

Bende öyleyim canım.Evi süpürüyorum, kalbim güm güm , ara veriyorum biraz sonrasında siliyorum.Geçen ütü yapim dedim, yarıda kestim.4 parça zor ütüledim.Çok güçsüzüm bu ara..Eşimde bir daha çocukmu 100 kere daha düşünelim diyo, beni hasta görmeye dayanamıyor şu anda.Gerçi baba olduğunda bu düşünceleri değişebilir.Bende her bayan bu yoldan geçiyor, hepsi böle benim gibi hasta sonrasında düzeliyormuş dedim.

sirius06, AskMelegi, d.e.s.i.r.e, illet, esrasur, begümcükk, ersasu
slm kızlar nasılsınız bende aralık annesi olacağım inş.
allahım hepimizin kucapına almayı nasip etsin sağlıkla

geçmiş olsun esra cnm ya allah korumuş bebeğinle seni çok şükür iyisiniz tekrar büyük geçmiş olsun cnm ya

slm tatlım hoşgeldin opuyorumnanaktan
hayırlı oolsun tatlım amin sağ salim doğduklarını da görürüz inşallah:Saruboceq:

öle düşünme cicim biz hasta değiliz ki sadece bebiş tüm enerjimizi aldığı için böle olduk sen sıkma canını yakında bomba gibi olucaz hem babacıklar kucağına alınca hoop değişicek bütün düşünceleri
ya bide bende ateş sürekli yüksek sizde öle bi durum varmııı eyvahedigeldismile

canım içimizde çalışma var doğaldır böle olması ama sen dikkat et ateşin 37,5 tan fazla olmasın ölç ara ara sabah kalktığında

hoşgeldin canım inşallahh hep beraber güsel haberlerimizi paylaşır bebişlerimizide kucagımız alırızzz

geçmiş olsun esra cnm ya allah korumuş bebeğinle seni çok şükür iyisiniz tekrar büyük geçmiş olsun cnm ya

cok sağol canım arkadaslar cok sağolunn valla ucuz atlattık cok sükür artık araba kullanmayı düşünmüyorum bebişimi kucağıma alna kadar...iyiyizz canımmm bebişimde bende:ecrin_bebek: zeytincim hosgeldin canımm...seninde hayırlı olsun bebişinn...Allahım sağ salim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin..:Saruboceq:

canimm cok gecmis olsun..:teselli:
keske kullanmasaydin,en basindan bana yasak demisti doktorum...
sonucta stres..sen ne kadar iyi olursan ol karsindaki insanlarin neyi getirecegi hic belli olmuyor..
ama neyseki cok ucuz atlatmissiniz,fiziksel bi sorun yasamasanda ilk aylarda ruhsal bir gerilim bile kötü sonuclar dogurabilir Allah korusun...
Allah sende dahil kimseye yasatmasin böyle tatsiz durumlar,gecmis olsunnn :teselli:

cucu bende karnımm tokken çok rahatsız oluyorumm midem ağzımda geziyorum sankii
canimm cok asiri kacirirsam bende rahatsiz oluyorum ama bulantim olmuyor,daha cok acken fena bulaniyorum..bi gecseydi degil mi boshayallersmile
cucu sende bel ağrılarıı varmıı bendee bel ağrılarıdaa oluyooo
canim hemde nasil...bir gün hic bisey olmuyor,ertesi gün belim ve bacaklarim kopacak gibi aciyor..bugünde mesela sadece kasiklarim agriyor,geriliyor...
nekadar güzel yazmışsın
:asigim: a.s.
canimm acikcasi daha hic atesimi ölcmedim ama önceden vücudum buz gibi gezerdim,esimde farketmis ne kadar sicaksin diyor..banada öyle geliyor,bi oluyor donuyorum,bi oluyor fenalik basiyor :uhm:

Merhaba zeytin hoşgeldin. amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum güzel duana:Saruboceq:

eşimde bana diyor sürekli senin ateşin mi var diye ama normalmiş zaten ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar ateşlerinin yüksek olmasından anlıyorlar hamile olduklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…