2010 Aralık Anneleri

evet hakliymissin canimm,büyüyorum diyormus meger
canimm inan o telaslar bendede vardi..hicbisey görmedin ya daha,saka gibi geliyordur uyandiginda..
ama o ilk pitpitlari bi duy,gece gündüz kulaklarinda cinlayacak :asigim:
ilk 3 aydan sonra hersey daha güzel olacak,simdi endiselerimiz cok normal..
ama lütfen takinti haline getirmemeye calis sorun mu cikicak diye...hemen aklina besiginde uyuyan bebisini getir,güzel seyler düsün yerimseniben
sag salim gelicek meleklerimiz insallahhhh:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar, Ben güne her zaman ki gibi bulantıyla başladım.günde bir defa çıkartırıyorum artık.Sonrasında zorla kahvaltı yapıyorum.Bu bulantıların geçmesini 4 gözle bekliyorum.Kahvaltı yapmayanlara afiyetler olsun..

günaydınn hanımlarrrropuyorumnanaktan

hosgeldiniz fistik annelerrr alkisalkisalkis
bende yavas yavas kahvaltimi yapayim,canim hic istemiyor ama dün geceden bu yana ac geziyorum,iyice istahim kapandi,zorla yiyorum boshayallersmile
öpüyoruz kizlar sizi :ecrin_bebek:

iyiyim güsel annelerr benim bulantım falan yok ayrıca iştahımda çok açık böle giderse şimdidenn kilo alırım delikafadulden

Günaydın hanımlar, bende bulantı falan yok çok şükür. ama gece sabaha kadar karnım çok ağrıdı. geçen p.tesi gittiğimde 10 gün sonra gel demişti. bakalım yarın gideceğim yada perşembe. aslında bana kalsa hiç gitmem çünkü çok korkuyorum ((

günaydın kızlar...dün cok kötü bir gündü benim için..tarfik kazası yaptım ben kullanıyordumm her neyse hafif bir kaza ama karsı taraff cok kaba cıkınca birbirimize girdikk sonra benim kasıklarda belde sancı basladı hemen doktora giitik cok sükür bebişimin birşeyi yokmuşşş ilk defa gördüm bebişimii cuma randevum vardı o zamn görürüm diyordum ama erken gördük böle tatsız birşey yasayınca...ama cuma tekrar gidicez kalp atıslarınıda duyarız inşallah..aman arkadaslar hamileyken araba kullanmayın derim birde cok sinirlenmeyin kesinlikle dün cok korktum onu kaybedicem die....mafoldumben

Bende çok yorgunum arkadaşlar, elim kalkmıyor.ınanın evi zor süpürüp siliyorum.Birde yemek yapmak eziyet..Yemek işinide 3 çeşitten 2 ye indirdim.Hem canım istemiyor hemde yoruluyorum.

loveliii sende adanalımısınn canımm
şuann hangii doktora gidiyorsunn nerde doğumm yapmayıı düşünüyorsunn canımm bennn seyhann başkente gidecemm ilk muahaneyi özel metroda oldummmm

inşallah canım takıntı değilde tatlı bir heyecan diyelim inşallah hepimiz sağ slaim bebeklerimizi kucağımıza alırız
off kusmalarda başladı demek allah kolaylık versin cicim ne diim
iyiyim güsel annelerr benim bulantım falan yok ayrıca iştahımda çok açık böle giderse şimdidenn kilo alırım delikafadulden
ay bende 70 kilo olcam walla bu gidişle
olmaz annesi olmaz bebek kendini sana göstermek için o kadar uğraşıyo olur mu hiç öle yapmak
ay cnaım çok geçmiş olsun dua et ki daha büyük hasarlı bişey değilmiş bizim memlekette adettir kadınşoför gördüler mi üzerine çullanırlar istersen 9 aylık hamile ol ayy canım ya ne korkmuşsundur he diikat et bari bundan sonra
yaniiii
hormon değişikliğinden herhaldeeee evdeeee çok halsiz yorgunn bitkin şeklindeyimm hepp

bencede hormonlardan dün annem yoktu yemeği kendim yaptım altı üstü bi sebze yemeği amaaan zannedersin 5 saat uğarştım bittim walla alah yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun canım, kimbilir ne kadar korkmuşsundur.:1hug:

Bende çok yorgunum arkadaşlar, elim kalkmıyor.İnanın evi zor süpürüp siliyorum.Birde yemek yapmak eziyet..Yemek işinide 3 çeşitten 2 ye indirdim.Hem canım istemiyor hemde yoruluyorum.

bendede var o halsizlik yaa bazen elimi kaldırmak istemiyo canım.

aynen kızlar ya nolcak bizim halimiz daha şimdiden fenayız walla viledayla siliim dedim evi sanki elimle silmiim bastıra bastıra gibi öldüm yorgunlukta en ufak bi hareketi hızlı yapiim kalbim küt küt oluyo sizdede var mı bu

herkese günaydin kizlar...
mide bulantisiyla uyudum,mide bulantisiyla uyandim...
cözdüm ben bu durumu...acken oluyor boshayallersmile

cucu bende karnımm tokken çok rahatsız oluyorumm midem ağzımda geziyorum sankii

Son düzenleme:

cucu sende bel ağrılarıı varmıı bendee bel ağrılarıdaa oluyooo

giziem hiç öyle hissetmeee bende öyle hissediyordumm bu haftaa gördümm maşallah nasılda oluşmuşş bebeişimmm kesenin içinde minnacıktaaa

nekadar güzel yazmışsın

çok geçmiş olsunn canımm 3 ay sonunda bunların hiç biri kalmıyacakk

ay cnaım çok geçmiş olsun dua et ki daha büyük hasarlı bişey değilmiş bizim memlekette adettir kadınşoför gördüler mi üzerine çullanırlar istersen 9 aylık hamile ol ayy canım ya ne korkmuşsundur he diikat et bari bundan sonra

sağolasın canım dediğin gibi bayan soför görünce hemen cullanıyorlar üstelik suclu taraf oo sonradan özür diledi ama bende bi kere koptu herseyyy kasılar ağrıyınca cok korktummm...cok sükürr ucuz atlattımm...aman dikkat edelimmm bebişleree..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…