ben sana dedim bak bebek doğru sölemiş sıkıştım diye zavallı.....iticek kakıcak yerleşicek napsın bebiş..benim daha mide bulantım falan yok olmaz inşallah cuma randevu varya kalp atışı için ya cucu çok fenayım sanki bebeğim yok gibi hiç hissetmiyorum ya endişeleniyorum ya bi sorun çıkarsa diye
günaydınn hanımlarrrropuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar, Ben güne her zaman ki gibi bulantıyla başladım.günde bir defa çıkartırıyorum artık.Sonrasında zorla kahvaltı yapıyorum.Bu bulantıların geçmesini 4 gözle bekliyorum.Kahvaltı yapmayanlara afiyetler olsun..
walla la benden o kadar canım napalım aman neye inaırlarsa kendi bilirler dimi cicim
evet vajinal bakıyorlar dostum ama eğer istemezsen biraz daha bekleyip 7.haftada karından görünür ama vajinal baktırmanın bir sıkıntısı yok ben iki gebeliğimde de baktırdım çok şükür bişey olmadı
inşallah canım takıntı değilde tatlı bir heyecan diyelim inşallah hepimiz sağ slaim bebeklerimizi kucağımıza alırızevet hakliymissin canimm,büyüyorum diyormus meger
canimm inan o telaslar bendede vardi..hicbisey görmedin ya daha,saka gibi geliyordur uyandiginda..
ama o ilk pitpitlari bi duy,gece gündüz kulaklarinda cinlayacak :asigim:
ilk 3 aydan sonra hersey daha güzel olacak,simdi endiselerimiz cok normal..
ama lütfen takinti haline getirmemeye calis sorun mu cikicak diye...hemen aklina besiginde uyuyan bebisini getir,güzel seyler düsün yerimseniben
sag salim gelicek meleklerimiz insallahhhh:Saruboceq:
off kusmalarda başladı demek allah kolaylık versin cicim ne diimGünaydın arkadaşlar, Ben güne her zaman ki gibi bulantıyla başladım.günde bir defa çıkartırıyorum artık.Sonrasında zorla kahvaltı yapıyorum.Bu bulantıların geçmesini 4 gözle bekliyorum.Kahvaltı yapmayanlara afiyetler olsun..
ay bende 70 kilo olcam walla bu gidişleiyiyim güsel annelerr benim bulantım falan yok ayrıca iştahımda çok açık böle giderse şimdidenn kilo alırımdelikafadulden
olmaz annesi olmaz bebek kendini sana göstermek için o kadar uğraşıyo olur mu hiç öle yapmakGünaydın hanımlar, bende bulantı falan yok çok şükür. ama gece sabaha kadar karnım çok ağrıdı. geçen p.tesi gittiğimde 10 gün sonra gel demişti. bakalım yarın gideceğim yada perşembe. aslında bana kalsa hiç gitmem çünkü çok korkuyorum((
ay cnaım çok geçmiş olsun dua et ki daha büyük hasarlı bişey değilmiş bizim memlekette adettir kadınşoför gördüler mi üzerine çullanırlar istersen 9 aylık hamile ol ayy canım ya ne korkmuşsundur he diikat et bari bundan sonragünaydın kızlar...dün cok kötü bir gündü benim için..tarfik kazası yaptım ben kullanıyordumm her neyse hafif bir kaza ama karsı taraff cok kaba cıkınca birbirimize girdikk sonra benim kasıklarda belde sancı basladı hemen doktora giitik cok sükür bebişimin birşeyi yokmuşşş ilk defa gördüm bebişimii cuma randevum vardı o zamn görürüm diyordum ama erken gördük böle tatsız birşey yasayınca...ama cuma tekrar gidicez kalp atıslarınıda duyarız inşallah..aman arkadaslar hamileyken araba kullanmayın derim birde cok sinirlenmeyin kesinlikle dün cok korktum onu kaybedicem die....mafoldumben
yaniiii
hormon değişikliğinden herhaldeeee evdeeee çok halsiz yorgunn bitkin şeklindeyimm hepp
günaydın kızlar...dün cok kötü bir gündü benim için..tarfik kazası yaptım ben kullanıyordumm her neyse hafif bir kaza ama karsı taraff cok kaba cıkınca birbirimize girdikk sonra benim kasıklarda belde sancı basladı hemen doktora giitik cok sükür bebişimin birşeyi yokmuşşş ilk defa gördüm bebişimii cuma randevum vardı o zamn görürüm diyordum ama erken gördük böle tatsız birşey yasayınca...ama cuma tekrar gidicez kalp atıslarınıda duyarız inşallah..aman arkadaslar hamileyken araba kullanmayın derim birde cok sinirlenmeyin kesinlikle dün cok korktum onu kaybedicem die....mafoldumben
Bende çok yorgunum arkadaşlar, elim kalkmıyor.İnanın evi zor süpürüp siliyorum.Birde yemek yapmak eziyet..Yemek işinide 3 çeşitten 2 ye indirdim.Hem canım istemiyor hemde yoruluyorum.
bendede var o halsizlik yaa bazen elimi kaldırmak istemiyo canım.
herkese günaydin kizlar...
mide bulantisiyla uyudum,mide bulantisiyla uyandim...
cözdüm ben bu durumu...acken oluyor boshayallersmile
aynen canim,limonlu sekerler koydum,ondan atiyorum hemen agzima..ama gece bulantiyla uyanmak cok fena..ne tarafa dönsem midem bogazimda..
dedigin gibi kazinma degil,bariz bulanti :bbo:
sen nasilsin bugün?hersey yolunda degil mi?
dün dr demisti rahim iyice büyümeye baslamis,kasilmalar cogalacak,korkma diye..aksam kasila kasila bi hal oldu kaydirigubbakcemile3
ben sana dedim bak bebek doğru sölemiş sıkıştım diye zavallı.....iticek kakıcak yerleşicek napsın bebiş..benim daha mide bulantım falan yok olmaz inşallah cuma randevu varya kalp atışı için ya cucu çok fenayım sanki bebeğim yok gibi hiç hissetmiyorum ya endişeleniyorum ya bi sorun çıkarsa diye
evet hakliymissin canimm,büyüyorum diyormus meger
canimm inan o telaslar bendede vardi..hicbisey görmedin ya daha,saka gibi geliyordur uyandiginda..
ama o ilk pitpitlari bi duy,gece gündüz kulaklarinda cinlayacak :asigim:
ilk 3 aydan sonra hersey daha güzel olacak,simdi endiselerimiz cok normal..
ama lütfen takinti haline getirmemeye calis sorun mu cikicak diye...hemen aklina besiginde uyuyan bebisini getir,güzel seyler düsün yerimseniben
sag salim gelicek meleklerimiz insallahhhh:Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar, Ben güne her zaman ki gibi bulantıyla başladım.günde bir defa çıkartırıyorum artık.Sonrasında zorla kahvaltı yapıyorum.Bu bulantıların geçmesini 4 gözle bekliyorum.Kahvaltı yapmayanlara afiyetler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?