• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Merhabalar opuyorumnanaktan
kısmetse bende aralık annesi olucam 4 haftalık hamileyim
cumartesi günü öğrendim ama henüz keseyi göremedik gün saymaya başladım
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

merhaba canım hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile5

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun vereliniortak

hoşbulduk canım
kızlar benim toksoplazma testi negatif çıkmış evde kedi vardı allahtan bişe bulaşmamış çok sevindim
sezen10, gizemli83 nasılsınız
midem kötü günde bir defa çıkartıyorum sezen canım sen keseyi ne zaman görmüştün ilk
canım 5 haftalıkken gitmiştik o zaman görmüştümm bu akşam yine gideceğiz kalp atışları için çok ama çok heyecanlıyım dua edin lütfen...Rabbim yüzümüzü güldürsün amin

günaydın kızlar...dün cok kötü bir gündü benim için..tarfik kazası yaptım ben kullanıyordumm her neyse hafif bir kaza ama karsı taraff cok kaba cıkınca birbirimize girdikk sonra benim kasıklarda belde sancı basladı hemen doktora giitik cok sükür bebişimin birşeyi yokmuşşş ilk defa gördüm bebişimii cuma randevum vardı o zamn görürüm diyordum ama erken gördük böle tatsız birşey yasayınca...ama cuma tekrar gidicez kalp atıslarınıda duyarız inşallah..aman arkadaslar hamileyken araba kullanmayın derim birde cok sinirlenmeyin kesinlikle dün cok korktum onu kaybedicem die....mafoldumben
çook geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin

iyiyim cnm sen
nasıl gitsin parmağımı kımıldatıcak halim yok sürekli halsizim bi de bulantılar offfmafoldumben
azıcık iş yapsam gün boyu yatıyorum
of ya al bende de o kadar iş yerindeyim ya için geçiyo resme uyicam walla
canım 5 haftalıkken gitmiştik o zaman görmüştümm bu akşam yine gideceğiz kalp atışları için çok ama çok heyecanlıyım dua edin lütfen...Rabbim yüzümüzü güldürsün amin

aaa ne güzel 5. haftada görülüyormu bende 6 haftalıkken gidicektim endişe ediyodum görürmüyüm diye yaşasın o zaman bu cuma nası gelcek ya

canimm nasilsin?görüsemedikk uzun zamandir bilmiyorumkismile
cucumm iyiyim malum bulantılar canım hiç bişey istemiyor hiç sağlıklı beslenemiyorum üzülüyorum..
bu akşam doktora gideceğiz bugün tam 8 haftalık olduk kalp atışlarını duymaya inşallah duyarız çok heyecanlıyım...dua edin arkadaşlar herşey yolunda olsun hepimiz için

çok şükür canım iyi gidiyor. Sen nasılsın bebişin nasıl. Ben perşembe günü görmeye gidicem 6+2 olduk bizde normalde 7+2 olmam gerekliydi geç döllenme olmuş 6+2 yiz inşaallah perşembeye duyarız kalp atışlarını

ay saliha banada haber ver olur mu bende cuma gidicem 6+3 olcam görürmüyüm diye endişeleniyodum sen görüsen bende görürüm o zaman mutlaka haber ver bize olur mu..hayırlı haberler alırsın inşallah canım :Saruboceq:

yok canım nede yanlış anlayayım evde kalmıyo karnını doyurup
aşağı indiriyoduk sevmiyorum artık
allahtan bişe çıkmadı testte
rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin
canım sevindim tahlil sonucuna
eğer beslediğiniz hayvan aşılı ve zaten sizinle yaşayan bir hayvansa ondan size mikrop geçmesi imkansız..
doktorlar hamileyken sadece yeni hayvan bakmayın diyorlar o da aşıları tamamlanmamış olacağı için..
hem avrupada bütün evlerde bebekler kediler köpekler bir arada doğup büyüyor ve hem sağlıklı hem sevgi dolu çocuklar oluyorlar..
benim köpeğim var ve dünyalara değişmem hatta hamileyken bana inanılmaz enerji veriyor bütün stresimi alıyor tam tersi çook faydası var..
öpüyorum sarılıyorum..hiç de aklıma kötü bişey gelmiyor.dışarıda yediğimiz yemekler daha mikroplu evcil hayvanlarımızdan..hem bir beglesel izlemiştim köpeklerin ağızlarındaki salgılar inceleniyor ve insanlardan daha az mikrop taşıdıkları çıkıyor..en büyük hayalim bebeğimin köpeğimizle beraber büyümesi..inşallah..

cucumm iyiyim malum bulantılar canım hiç bişey istemiyor hiç sağlıklı beslenemiyorum üzülüyorum..
bu akşam doktora gideceğiz bugün tam 8 haftalık olduk kalp atışlarını duymaya inşallah duyarız çok heyecanlıyım...dua edin arkadaşlar herşey yolunda olsun hepimiz için

ayy canimm demek büyük gün bugün :lepi:
icini rahat tut canim,mendilleri hazirla,pitpitlari duyunca cok duygulanacaksin :gitme:
canimm insallah en kisa zamandada bulantilarin gecer..doktoruna söyle bence,bi surup veriyorlarmis..en azindan rahatlarsin biraz...
hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruzz :Saruboceq:

Back
X