günaydın kızlar nasılsınız
günaydııın kızlaaar!!! Sütümü içtim, kahvaltı yapıcam ama canım bişey istemiyo. Bugün evdeyim boş günüm!
günaydın kızlar nasılsınız
günaydıın canım. ben iyiyim, bulantı fazla yok çok şükür, kokulardan biraz etkileniyorum, özellikle yemek kokusundan.
Hala kahvaltı yapmadım, canım bişey istemiyo, bazen de ne görsem çocuk gibi istiyom. Garip bi durum kaydirigubbakcemile3
zeytinimmm hoşgeldin canımmmsat 27 mart kilo 70 tahmini doğum tarihi 31 aralık diyelim
lalee julia bebişkom nasılsınız
canimm sükür doktorlarimdan yana cok ama coook sansliyim...slm arkadaslar nasilsiniz?
bizden iyilik simdilik hersey guzel gidiyo, az az bulantim var ama katlanilmicek gibi degil, sadece galiba tansiyonum dusuyo yada bana oyle geliyo gun icinde ara ara kendimi biraz sersem gibi hissediyorum sanki bi bulut ustunde yurur gibi filan, sizlerdede oluyomu?,
evet canim ben carsamba gunu ilk defa girecem ultrasona, doktorum kalp atislarinin 7.hafta civari duyulacagini soyledi bu yuzden biraz daha beklicem....
bende yurtdisindayim ama cucum sansli benim bildigim kadariyla ayda bir muayeneye gidiliyo son ayinda haftada bire dusuruyolar, ama bende bebegime kavusmak için cok ugrastim bu yuzden doktorumdan daha sk randevu isteyecem insallah kabul eder.....
benimde ilk testim hafif pembe cikmisti ben hemen kandada baktirmistim 78 cikmisti, ikinici testim daha belirgin cikmisti, bencede hamilesin canim :teytey::teytey:
herkese günaydin kizlar...
mide bulantisiyla uyudum,mide bulantisiyla uyandim...
cözdüm ben bu durumu...acken oluyor boshayallersmile
zeytinimmm hoşgeldin canımmm
hoşbulduk canım
kızlar benim toksoplazma testi negatif çıkmış evde kedi vardı allahtan bişe bulaşmamış çok sevindim
sezen10, gizemli83 nasılsınız
midem kötü günde bir defa çıkartıyorum sezen canım sen keseyi ne zaman görmüştün ilk
atıştır hemen fıstık bişiler benim mide bulantım olmamasına rağmen ben başucuma bişiler koyuyorum bide kazınması değil dimi bariz bulantı
aynen canim,limonlu sekerler koydum,ondan atiyorum hemen agzima..ama gece bulantiyla uyanmak cok fena..ne tarafa dönsem midem bogazimda..
dedigin gibi kazinma degil,bariz bulanti :bbo:
sen nasilsin bugün?hersey yolunda degil mi?
dün dr demisti rahim iyice büyümeye baslamis,kasilmalar cogalacak,korkma diye..aksam kasila kasila bi hal oldu kaydirigubbakcemile3
yok canım nede yanlış anlayayım evde kalmıyo karnını doyurup
aşağı indiriyoduk sevmiyorum artık
allahtan bişe çıkmadı testte
rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?