2010 Aralık Anneleri

evet vajinal bakıyorlar dostum ama eğer istemezsen biraz daha bekleyip 7.haftada karından görünür ama vajinal baktırmanın bir sıkıntısı yok ben iki gebeliğimde de baktırdım çok şükür bişey olmadı

günaydın kızlar nasılsınız loveli nevetna
canım burada beraberiz hatta aynı zamanda adet tarihlerimiz yakın bende keseyi gördün dün allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin canlarım

günaydııın kızlaaar!!! Sütümü içtim, kahvaltı yapıcam ama canım bişey istemiyo. Bugün evdeyim boş günüm!

günaydın kızlar nasılsınız

günaydıın canım. ben iyiyim, bulantı fazla yok çok şükür, kokulardan biraz etkileniyorum, özellikle yemek kokusundan.

Hala kahvaltı yapmadım, canım bişey istemiyo, bazen de ne görsem çocuk gibi istiyom. Garip bi durum kaydirigubbakcemile3

günaydııın kızlaaar!!! Sütümü içtim, kahvaltı yapıcam ama canım bişey istemiyo. Bugün evdeyim boş günüm!

günaydın kızlar nasılsınız

hepinize günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız bakalım nasıl bir güne uyandınız nasıl gidiyor annelik

kızlar bu arada biz şimdi mayıs ayında ilk anneler günümüzü eşlerimizde haziranda ilk babalar gününü mü kutlicak delikafadulden

hoşbulduk canım
kızlar benim toksoplazma testi negatif çıkmış evde kedi vardı allahtan bişe bulaşmamış çok sevindim
sezen10, gizemli83 nasılsınız
midem kötü günde bir defa çıkartıyorum sezen canım sen keseyi ne zaman görmüştün ilk

canimm sükür doktorlarimdan yana cok ama coook sansliyim...
önce 4 haftada bir dedi,benim suratim asilinca tamam tamam ilk hamileliklerde annelerden hep ayni tepkiyi aliyorum,2 haftada bir yazalim dedi hihoyyyt
1 hafta bile dayanamiyordum 4 hafta nasil dayancaktim...simdi alismam gerek 2 haftaya boshayallersmile
konus doktorunla belki oda aynisini söyler canim..
yarin mi gidiceksin?

herkese günaydin kizlar...
mide bulantisiyla uyudum,mide bulantisiyla uyandim...
cözdüm ben bu durumu...acken oluyor boshayallersmile

herkese günaydin kizlar...
mide bulantisiyla uyudum,mide bulantisiyla uyandim...
cözdüm ben bu durumu...acken oluyor boshayallersmile

atıştır hemen fıstık bişiler benim mide bulantım olmamasına rağmen ben başucuma bişiler koyuyorum bide kazınması değil dimi bariz bulantı

canım ya yanlış anlamazsan hamilelikte toksoplazma çiğ ete fazla dokununca bile artıyo kediyi uzaklaştırsan biraz ben çok karşıyım mesela kedili evde hamile ve çocuk olmasına beni yanlış anlamayın bende hayvaları seviyorum ama önce senin ve bebeğinin sağlığı

atıştır hemen fıstık bişiler benim mide bulantım olmamasına rağmen ben başucuma bişiler koyuyorum bide kazınması değil dimi bariz bulantı

aynen canim,limonlu sekerler koydum,ondan atiyorum hemen agzima..ama gece bulantiyla uyanmak cok fena..ne tarafa dönsem midem bogazimda..
dedigin gibi kazinma degil,bariz bulanti :bbo:
sen nasilsin bugün?hersey yolunda degil mi?
dün dr demisti rahim iyice büyümeye baslamis,kasilmalar cogalacak,korkma diye..aksam kasila kasila bi hal oldu kaydirigubbakcemile3

yok canım nede yanlış anlayayım evde kalmıyo karnını doyurup
aşağı indiriyoduk sevmiyorum artık
allahtan bişe çıkmadı testte
rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsin

ben sana dedim bak bebek doğru sölemiş sıkıştım diye zavallı.....iticek kakıcak yerleşicek napsın bebiş..benim daha mide bulantım falan yok olmaz inşallah cuma randevu varya kalp atışı için ya cucu çok fenayım sanki bebeğim yok gibi hiç hissetmiyorum ya endişeleniyorum ya bi sorun çıkarsa diye

heh sen dikkat ette onların tüyleri çok ince ağzına falan kaçar allah korusun sen yemini dıları koy onun orda yesin pisicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…