canim gayet normal..neye takildin ki sen? anlamadim bilmiyorumkismilemaşşallah kızlar ya benim 3+4 de 52.12,3+6 da 197.48,4+1 de 310,9 ,4+4 de 730,00 oldu bhcg lerim sizce nasıll ?
Kızlar selam, nasılsınızz? 2'li test zamanını öğrenen var mı doktor bana 12. haftada gel dedi. Benim yeğenim down sendromlu söyleyince doktorlar hemen vurguluyolar bu testleri, İnşallah kan ve idrar tahlilleri temiz çıktı, inşallah tüm testlerimiz sorunsuz olur.
kızlar meraba benimde aralık annesi olma ihtimalim var daha kesin değil ama bende öyle olup aranıza katılırım inşş
kızlar adetime 3gün var ama dayanamaDım test yaptım...
çok hafif bi pembelik çıktı...
çarşamda tekrar yapıcam kısmetse.
pek güvenemedim.
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım, Allah gönlüne göre versin.
insallah canim..bekliyoruz senide :lepi:kızlar meraba benimde aralık annesi olma ihtimalim var daha kesin değil ama bende öyle olup aranıza katılırım inşş
pek güvenemedim.
pek güvenemedim.
canimm 12.-13.haftalarda diye biliyorum bende..massallah tahlilleriniz temiz cikmis,insallah testlerde temiz cikar..daha 4 haftam var hic düsünüpte simdiden strese girmek istemiyorum..sende düsünme canim,zamani gelince Allah izin verirse hepsinden sagliklica cikicak meleklerimiz :Saruboceq: simdiden strese sokmayalim bebisleri
a canım nasıl yani 2. çizgi çıktı mıı? Valla zaten çok açık oluyo benim de ilk yaptığım testte belli belirsizdi. Ay hadi bakalım azizecim, hayırlısı!!!
canım haklısın tabi de, ben bi de hastanemi değiştiricem, eski doktorum 3 hafta sonra gel dedi, bu doktor 1 ayı geçsin dedi, bense yeni doktorum biraz tecrübesiz ve ilgisiz gibi geldiğinden ( başka hastanede yaptırdığım tahlilleri incelemeden zaten yapılmış testleri istedi sonuç kağıdı elindeyken mesela) onun yerine başka bi doktora gitmek istiyom onun için ne zaman alsam yine 1 ay sonra alıyım en iyisi.
Tahlillerden korkmuştum aslında çünkü oğluşuma hamileyken toksoplazma ve troit çıkmıştı, o zaman, doktor çok korkutmuştu sonuçlar yüzünden sonra gittiğim başka bir doktor önemli değil tiroit hamilelikte olur o kadar, toksoplazmayı da eskiden geçirmişsin artık önemi yok demişti ama ben çok kötü olmuştum o zaman.
adetim 5 gün geçti ama testimi aldım sabah yapmak için bekliyorum. Çok heyecanlıyım bakim ne çıkacakkk :kedi:
Siirt te ki olayları duydunuz mu, geçen hafta da buna benzer bir haber vardı mafoldumben
Allah ım sen koru Ya Rabbim, sen akıl fikir ver bu insanlara
haklisin canim..doktor secimi cok cok önemli..insani strese sokabilende doktor,stresten cekip alanda..
iyi arastir,alaninda uzman birine git canim,insallah sansli olursun bu konuda..
1 ay uzun bir süre degil mi?ya valla iyi dayaniyorsunuz kizlar..bana bugün 4 hafta sonra gel dedide olmaz diye direttim,2 haftada karar kildik :kedi:
canım sen yurtdışındsın di mi? burda genelde ayda bir yapıyolar rutin kontrolleri. son ay da 2 haftaya düşüyo. Benim ilkinde hep öyle olmuştu.
canıım, sabaha ben hayatta bekleyemezdimm, sabırlısın valla, yapsana bak merak ettim ben şimdi delikafadulden
Canım bende merak ediyorum ama sabah daha net çıkıyo derler ya o yüzden bekliyorumm
beklemesem mi acabaaaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?