2010 Aralık Anneleri

Canım bende merak ediyorum ama sabah daha net çıkıyo derler ya o yüzden bekliyorumm
beklemesem mi acabaaaa delikafadulden
canimm cikarsa saati falan hic farketmiyor,,benim 1 damla aksam idrariyla bile cikmisti..hadi bakalim insallah sendede cikar,hakkinda hayirlisi olsun
evet canım ilki 3 yaşına girecek, tepemde öyle kuduruyo!
massallah canimm oglusunaa,takvimine yeni dikkat ettim :kedi:
ne güzel,tam benim hayalim,3er yas fark..
Allah hepsine saglikli sihhatli ömürler versin :Saruboceq:

hadi yap valla ben hep akşamları yaptım, olunca çıktı valla, çıkamıyom siteden zaten, hadi canım, hayırlı haberlerini alalım inşallah :Saruboceq:

belkide heyecandan yapamıyorum benimde erkek bir bebişim var ilkinde test yaparken bu kadar heyecanlanmamıştım. Bu sefer farklı oldum yaa neden ki acabaa

Benim istediğim de 3-4 yaştı, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah.

belkide heyecandan yapamıyorum benimde erkek bir bebişim var ilkinde test yaparken bu kadar heyecanlanmamıştım. Bu sefer farklı oldum yaa neden ki acabaa

senin oğlun kaç yaşında canım? ben bu kez yoktur ama saçımı boyatıcam bi bakıyım diye öylesine yapmıştım kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi akşamlaar, öpüyorum herkesi, ben kaçtım, kelebekcim, azizecim, güzel haberlerinizi alırız inşallah.

hoş geldin canım aramıza hamilelij fena değil ama bu halsizlik beni öldürcek saçımı toplasam yorulıyorum sizce neden ya ii de beslenmeye çalışıyorum ama nie böle oluyo acaba

gizem bende aynıyımm,eşimdee artıkk rol yapıyorumm sanacakk
birişe kalkışsamm bitiremeden bırakıyorumm nefes nefese kalıyorum bendeee

slm kızlar bende aralık annesi olacam inş. 1 ocak görünüyo ama aralıkta alınır sanırım allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin ben bugün dr. gittim kan tahlili yaptırmadı kesemizi gördük
haftaya gene gidecem

sat 27 mart kilo 70 tahmini doğum tarihi 31 aralık diyelim
lalee julia bebişkom nasılsınız

kızlar mrb bugün çok yoruldum . Kan testimi yaptırdım . Gayet iyiydi sonuç ve kesemizi de gördük. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Yarın burdayım. Byyy

slm arkadaslar nasilsiniz?
bizden iyilik simdilik hersey guzel gidiyo, az az bulantim var ama katlanilmicek gibi degil, sadece galiba tansiyonum dusuyo yada bana oyle geliyo gun icinde ara ara kendimi biraz sersem gibi hissediyorum sanki bi bulut ustunde yurur gibi filan, sizlerdede oluyomu?,

canım sen ilk defa mı gireceksin ultrasona?
benden önceydin de sen.
daha önce görmüş olman lazım keseyi..

evet canim ben carsamba gunu ilk defa girecem ultrasona, doktorum kalp atislarinin 7.hafta civari duyulacagini soyledi bu yuzden biraz daha beklicem....
bende yurtdisindayim ama cucum sansli benim bildigim kadariyla ayda bir muayeneye gidiliyo son ayinda haftada bire dusuruyolar, ama bende bebegime kavusmak için cok ugrastim bu yuzden doktorumdan daha sk randevu isteyecem insallah kabul eder.....

kızlar adetime 3gün var ama dayanamaDım test yaptım...
çok hafif bi pembelik çıktı...
çarşamda tekrar yapıcam kısmetse.
pek güvenemedim.

benimde ilk testim hafif pembe cikmisti ben hemen kandada baktirmistim 78 cikmisti, ikinici testim daha belirgin cikmisti, bencede hamilesin canim :teytey::teytey:

Merhaba Zeytiin bak burada da birlikteyiz.

Azize tebrik ederim, silik çıkıyor zaten. Beni de listeye ekler misin SAT 26 Mart, kilo 58, beklenen tarih ben de 31 Aralık diyeyim.

çok normal canım benim iki dk çorba karıştıriim dedim belim yarıldı geçen gün doktorum normal dedi sıkma canını sende

Hep içinizdeki sesi dinleyin diyorlar, yorulduğunuzu düşünüyorsanız dinlenin diyorlar. Normalmiş yani. Arada benim de hafif kramplarım oluyor ama gaz krampı mı yoksa rahim büyüyor ondan mı bilemiyorum.

walla öle canım herşeye razıyız doktor degerlerin düşük dış gebelik olabilir dedi içim içimi yiyo daha hamileliğime sevinemedim bile cuma günü tekrar gitcem bakalım kese görünecekmi?

Bana da düşük dedi sirius, sıkma canını. Perşembe bi daha teste gidicem ben. Olacaksa oluyor. Benim arkadaşımın adet geçtiğinde değeri 10du, maşallah arttı kese de gördü, kalp atışı da maşallah. Rabbim ol deyince hiçbir güç duramaz önünde.

Arkadaşımız listeyi vermiş sana cevaben canım. Çok teşekkürler. benim anladığım hiçbir şeyden aşırı tüketmemek lazım. Ama özellikle maydonoz, adaçayı bence şüpheli. Bulantım yok benim henüz. Ama sabah kalkınca hemen kalmamayı kraker yemeyi tavsiye ediyorlar. Bi de zencefil alabilirsen, ama gerçek zencefil. Ilık suya bir parça zencefil atıp içersen o da iyi geliyormuş.

hayırlı olsun aralık annesi güzel arkadaşlarım irem sinem julia pretty53

hayırlı hamilelikler dilerim size heyecanlı tedirgin ama çok güzel bi duygu bu kramp olursa beliniz ağırırsa dinlenin bol su için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…