canimm cikarsa saati falan hic farketmiyor,,benim 1 damla aksam idrariyla bile cikmisti..hadi bakalim insallah sendede cikar,hakkinda hayirlisi olsunCanım bende merak ediyorum ama sabah daha net çıkıyo derler ya o yüzden bekliyorumm
beklemesem mi acabaaaa delikafadulden
massallah canimm oglusunaa,takvimine yeni dikkat ettim :kedi:evet canım ilki 3 yaşına girecek, tepemde öyle kuduruyo!
hadi yap valla ben hep akşamları yaptım, olunca çıktı valla, çıkamıyom siteden zaten, hadi canım, hayırlı haberlerini alalım inşallah :Saruboceq:
canimm cikarsa saati falan hic farketmiyor,,benim 1 damla aksam idrariyla bile cikmisti..hadi bakalim insallah sendede cikar,hakkinda hayirlisi olsun
massallah canimm oglusunaa,takvimine yeni dikkat ettim :kedi:
ne güzel,tam benim hayalim,3er yas fark..
Allah hepsine saglikli sihhatli ömürler versin :Saruboceq:
belkide heyecandan yapamıyorum benimde erkek bir bebişim var ilkinde test yaparken bu kadar heyecanlanmamıştım. Bu sefer farklı oldum yaa neden ki acabaa
oh oh sende tatlıların içindesin valla:d kızlar tatlıya yada ekşiye aşeren varmı ben çok ekşiye düşkünüm tatlıyla aram yokk hiççgamyoncuiremsu
hoş geldin canım aramıza hamilelij fena değil ama bu halsizlik beni öldürcek saçımı toplasam yorulıyorum sizce neden ya ii de beslenmeye çalışıyorum ama nie böle oluyo acaba
kızlar bhcg degerleriiz nasıldı?
kesin hamilesinn canımmm tebriklerrrrkızlar adetime 3gün var ama dayanamaDım test yaptım...
çok hafif bi pembelik çıktı...
çarşamda tekrar yapıcam kısmetse.
pek güvenemedim.
names canmm son adet tarihinide ver ekliyim listeye...
gizem bende aynıyımm,eşimdee artıkk rol yapıyorumm sanacakk
birişe kalkışsamm bitiremeden bırakıyorumm nefes nefese kalıyorum bendeee
canım sen ilk defa mı gireceksin ultrasona?
benden önceydin de sen.
daha önce görmüş olman lazım keseyi..
kızlar adetime 3gün var ama dayanamaDım test yaptım...
çok hafif bi pembelik çıktı...
çarşamda tekrar yapıcam kısmetse.
pek güvenemedim.
çok normal canım benim iki dk çorba karıştıriim dedim belim yarıldı geçen gün doktorum normal dedi sıkma canını sende
walla öle canım herşeye razıyız doktor degerlerin düşük dış gebelik olabilir dedi içim içimi yiyo daha hamileliğime sevinemedim bile cuma günü tekrar gitcem bakalım kese görünecekmi?
mr arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.ben de 7 haftalık hamileim.5 haftalıkken dra gittim ancak görünmedi ulrasonda. 9.haftada gideceğim ama aşırı derecede bulantım oluyor.nane içmek düşük yapar mı????:sm_confused:
kızlar mrb bugün çok yoruldum . Kan testimi yaptırdım . Gayet iyiydi sonuç ve kesemizi de gördük. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Yarın burdayım. Byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?