bu oyun guruplarından sivasta varmıdırr
elfrkn keşke benim de vaktim olsa da oğlumla böyle bir etkinliğe katılabilsem ...
Misivam geçmiş olsun zor mu çıkıyor dişler...
Benim oğlum hala bir tane bile diş çıkarmadı bakalım nasıl olacak...
Slm kızlar. Benim kız hastalandı. Hiçbirşeyi yoktu dün öğlen birden bi öksürük hapşuruk akşamı hastanede aldık soluğu.... Burunları berbat oksijen verdiler kuzuma. Doktor bişeyi yok dedi bol bol burun açıcı kullan dedi. Bu üst dişler mahvetti çocuğumu resmen.... Sizinkiler nasıl. İyilerdir inşallah. Kimsecikler girmiyo eskisi gibi....
gecmis olsun misivam insallah iyidir simdi gecen haftada damla iyi degildi burnu tikaliydi usutmustu hapsurukta vardi ben ne zaman oksurdugunun hafif burnununtikandigini anladim hemen serumfizyoljige basladim gunde bes alti kez doktum burnuna dorduncu gun dr gittim dr da evde olanlardan verdi surekli burnunu yika dedi bende yikadim suan gecti ama 10 gunluk bi surecti siz kisa zamanda atlatin surekli yika burnunu sonrada burun spreyi yap burnuna tuzlu suyun hepsini dok(iki delige bir kucuk )
biz de hastayız.dün 38 dereceden düşemedik.sabaha kadar soğuk kompres yaptık 37.5 anca oldu.tabi ben de yaklaşık 35 sattir uyumadım vee ders verdim.beynim patlayacak gibi.bu gece de uyku yok belli.yine ateşliyiz çünkü.üst solunum yolu enfeksiyonu var.antibiyotik verdi ama kulanmak için bu gece bekliycez.ateş düşmezse başlıycaz.idrar tahlili de yarın çıkacak.burun spreyi de verdi.ve ateş düşürücüler...galiba salgın var.pek çok arkadaşın çocuğu da aynı. ha diş saymız 4.hiç sorun yoktu şimdiye dek.dişten de olabilir.o nedenle bi de diş ilacı aldık.bakalım artık.....çok zor anne için ama....
ben topiğinizin ilk ikiz annesiyimm:)) çok kısa bir süre yazmıştım sizlere çünkü 5 gün gibi kısa bir süre sonra hastaneye yatmaz zorunda kalmıştım.bebeklerim 20+5 de gelmek istediler......
ama annesi onları 27. haftaya girdikleri güne kadar bırakmadı:)))) 70 gün küvezde kaldılar sonunda evimi şenlendirdiler:)))
yarın 1 yaşına giriyorlar kuzularım..aralıkda doğurmayı beklerken ekim 7 de doğum yaptım...olsun buna şükür:)))
sizlerin bebişleri doğdu Allah onlara sağlık sıhat uzun ömürler nasip etsin....hepinizi tekrar kocaman öpüyorum:))))))))))))))
hey guzel aralık anneleri nasılsınız özledim burayı ama hala bır hareket yok galiba...:)
Kımse gelmiyor ki burada hareket olsun yahu..Nasılsın nerelerdesin hiç gözükmüyorsun
Kızlar hepinize günaydınlar.... merak ediyorum çocuklar akşam kaçta yatıyor, gece kaç kez kalkıyorlar...
Benim ki çoğunluk 9 olmadan yatar her 2 saatte bir kalkıyor bazen daha da sık seyrekleşmiyor mu yahu
canım emen çocuklar genelde sık uyanıyorlar.bizimki bir huzursuzluğu yoksa 1 defa uyanır emer yatar en fazla 2 defa bazen de hiç Nazar
Tüü tüü tüü maşallah...
Benimki bir de sabah 6 30 da uyanıyor gece de uyku yok çok zor oluyor ...
Bakalım ne zaman düzelecek...
canım ben iyiyim sen nasıl bebiş nasıl .kızlar facede takılı kaldılar.yoğunluk orda artık o yuzden burası bu halde.cok opuyorum sızı
hayırlı sağlıklı kocaammaaaan ömürler diliyorum kuzularına.yarın doğum günleri yani nice mutlu senelere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?