How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2010 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız...
Ben bütün gece uyumadım oğlum ateşlendi hasta oldu... Öksürüyor ve burnu akmaya başladı...Bu güne kadar hiç hasta olmadı ama bu havalar terlemeler soğuk aldı sanırım...Bugün bana geçmez artık ...

Ve herkes tatile gidiyor hayu...Ne güzel eğlenin bakalım bizim yerimize de :))

Son düzenleme:
Bende suyu zor veriyorum ama sıcaklarda iciyor..
Sürekli kulağını cekistiriyor kulağı ağrıyor sanırım
kabiz olmuş kayısı yiyor eline veriyorum daha geçmedi hayırlısı
çok yoruyor bu kız beni yaaa..

canım ben dr.a sordum,kulak çekiştirmesi dişten:))

ayy canım zor gerçekten bizim de bir ara oldu ama geçti çok şükür.
gazı falan mı oluyor acaba rahatsız ediyor.
gece uykusuna dalarken gazı varsa uğraştırıyor bizimki de.
arada da ağlayarak uyanıp gaz çıkarıyor:31:

su olayı...ben kaynak suyu erikliyi kaynatmadan veriyorum ama sizin de nasıl verdiğinizi merak etmiyor değilim

estamp,anneye yapışma da bu ayın özelliği.8.ay civarı bebeğin anneye en yakın olduğu aymış nette okudum.benimki de kucağımdan inmiyo.eylüle gelince,ben 3 aylıkken bıraktım paşamı.derste yüzü gözümün önüne geliyordu.arayıp durumunu sorardım çocukların gözü önünde.zordu.beni asıl endşelendiren bu yıl kimin bakacağıi.eşim bu yıl sabahçı olacak.eltim bakacak mecburen.annemler başka şehirde.nasıl olacak hiççç bilmiyorum....offffffffffffff of.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız...
Ben bütün gece uyumadım oğlum ateşlendi hasta oldu... Öksürüyor ve burnu akmaya başladı...Bu güne kadar hiç hasta olmadı ama bu havalar terlemeler soğuk aldı sanırım...Bugün bana geçmez artık ...

Ve herkes tatile gidiyor hayu...Ne güzel eğlenin bakalım bizim yerimize de :))

cnm benim ya çok geçmiş olsun.Benim de en büyük korkum bu havalarda hastalanması

cnm benim ya çok geçmiş olsun.Benim de en büyük korkum bu havalarda hastalanması

Teşekkür ederim canım...O kadar da dikkat ettim ama oluyor işte birde amcamın kızının kızı 4 yaşında hastaydı o yaklaşmış arada ondan da kapmış olabilir...Umarım hafif bir soğuk algınlığı ile atlatırız....

merhaba arkadaşlar....

taziyemizden dolayı uzun zamandır yoktum.. kaynımı kaybettik...

umarım bebişler iyidir. bu ara facedeki grup gitmiş yenisine nasıl katılabilirim???

selam kızlar.
benim kuzum gündüz yarımşar saat uyuyor ama uyandığında alıyorum benim üzerimde 1saate yakın tekrar uyuyor.
beraber altlı üstlü uyuyoruz. tabi su gb oluyor terden. isilik için günde 2 kez banyo yaptırıyorum çokkötü değilşimdilik
klimada var onunda faydası vardır sanırım.

isilik için oksitin (sulupudra ) verdi doktorumuz çok memnunuz. hemen kızarıklığı alıyor.

dişimiz henüz yok. kahvaltı meyva yoğurt güzel yiyor ama sıra sebzeye gelince hiç yemiyo ağzını kilitliyor.

ben erikli suyu az kaynatıp veriyorum. avent alıştırma bardağımız var çok güzel başka hiçbişeyle içemedi bi tek bununla içebiliyor.
yumuşak ağızlı olan.

emzirmeyeceğim diye çok korkuyor sürekli emiyor kahvaltıdan meyvadan sonra... keyif yapıyo resmen. çok tatlıoluyor.

selam kızlar.
benim kuzum gündüz yarımşar saat uyuyor ama uyandığında alıyorum benim üzerimde 1saate yakın tekrar uyuyor.
beraber altlı üstlü uyuyoruz. tabi su gb oluyor terden. isilik için günde 2 kez banyo yaptırıyorum çokkötü değilşimdilik
klimada var onunda faydası vardır sanırım.

isilik için oksitin (sulupudra ) verdi doktorumuz çok memnunuz. hemen kızarıklığı alıyor.

dişimiz henüz yok. kahvaltı meyva yoğurt güzel yiyor ama sıra sebzeye gelince hiç yemiyo ağzını kilitliyor.

ben erikli suyu az kaynatıp veriyorum. avent alıştırma bardağımız var çok güzel başka hiçbişeyle içemedi bi tek bununla içebiliyor.
yumuşak ağızlı olan.

emzirmeyeceğim diye çok korkuyor sürekli emiyor kahvaltıdan meyvadan sonra... keyif yapıyo resmen. çok tatlıoluyor.
Bizim dişimiz çıktı dişten önce kızım da gündüz uykusunda aynı öyleydi nerdil şimdi çok rahat ve huzurlu uyuyor :)Tabi bunda şehir değişikliğinin de etkisi çok fazla .İzmit çok sıcak ve nemliydi Erzurum serin ve havası kuru onun için kuzum rahat uyuyor tabi dişimiz de çıkınca çok rahatladık şimdi 2. dişte sıra :)Onun iştahsızlığı var:(

Benim kızım da kahvaltıyı meyveyi çok seviyor yoğurdu ilk zamanlar çok seviyordu şimdi sadece meyveliyken yiyor ama sebze çorbalarına ağzını kilitliyor zorlasam öğürüyor.Bugün ilk defa az tuz kattım çok güzel yedi.Ağzının tadını biliyor zaten hep bizim yediklerimize sulanıyordu cadı :)))

Ben suyu kaynatmıyorum doktor da kaynatma dedi zaten bazen kaşıkla bazen bardala bazen küçük biberonuyla veriyorum içiyor suyla ilgili pek sorunumuz yok şükür.Emme konusunda benim cadım da aynı ne yerse yesin mutlaka emecek bazen de sırf dişlerini kaşımak için emiyor ve emmek istediğinde nereye saldıracağını keşfetti :17: gerçekten görülmeye değer :))

face grubu dağılmadı sadece taşındı... su olarakta ben hayatın bebek suyunu kullanıyorum ve kızım çok severek içiyo...

Merhaba kızlar sabah oğlumu doktora götürdük hafif burun akıntısaı ve öksürük vardı...
3 çeşit ilaç ve iğne verdi 3 gün vurulacakmış bronşit dedi hemen sinir oldum....ve hava vereceğiz dedi sabah akşam.Neyse vermeye kalktılar 5 dak boyunca ağladı doğdu doğalı o kadar ağlamamıştı eşim dayanamadı devam etmeyin dedi... Bana göre de bu kadar büyütecek bir durum yok yani gece güzel uyuyor öksürmüyor. Huysuzluğu yok ama bilmiyorum... İğneleri de vurdurmak istemiyor eşim ilk defa hasta oldu böyle canım çok sıkıldı ne zormuş yahu içim gitti...

su vermek mesele gercekten
benim kizim bviberonla almadi kosa kosa alistirma bardagi aldik
aventin yumusak uclusunu
onunlada disini kasiyo sadece:1:
cay bardagiyla iciriyorum dilini sokuyo zibidi
bugunde bezinde cisi turuncumsu renkliydi
telaslandim gorunce
netten bakindim az su icmekten olabilirmis:(
yinede dra goturcem cunku kumda dokebilirmis
idrar tahlili yaptirmakta pek zahmetli oluyo ama saglik daha onemli tabi
bu arada emekleme doneminde domestosla silmek yerine frosch yuzey temizleyiciyi oneriym dedim canim
daha organik bi temizleme urunuymus

slm canım nasılsın benim oğlandada bezinde turuncumsu oluyo rengi yarın
dr. götürecem sen götürdün mü ne çıktı canım
umarım önemli bir şeyi yoktur
suyu bende bol vermeye çalışıyorum
geçmiş olsun meleklerimize sağlık versin mevlam

slm canım nasılsın benim oğlandada bezinde turuncumsu oluyo rengi yarın
dr. götürecem sen götürdün mü ne çıktı canım
umarım önemli bir şeyi yoktur
suyu bende bol vermeye çalışıyorum
geçmiş olsun meleklerimize sağlık versin mevlam

evet goturdum zeytincim
idrar tahlili yapildi sonuclardan birine gore vucut susuz kaldi
bu sicaklarda fazla su kaybediyorlar
ve yeterince icirememisim bende
anne sutude almiyo artik
yoksa anne sutu su ihtiyacini karsiliyomus
caybardagiyla iciriyodum ama cogunu dokuyodu demekki yeterince icemedi
simdi cay kasigiyla veriyorum bol bol
pazarteside analiz sonucunu alicaz bakalim
sizede gecmis olsun suya dikkat etmek lazim

Merhaba kızlar sabah oğlumu doktora götürdük hafif burun akıntısaı ve öksürük vardı...
3 çeşit ilaç ve iğne verdi 3 gün vurulacakmış bronşit dedi hemen sinir oldum....ve hava vereceğiz dedi sabah akşam.Neyse vermeye kalktılar 5 dak boyunca ağladı doğdu doğalı o kadar ağlamamıştı eşim dayanamadı devam etmeyin dedi... Bana göre de bu kadar büyütecek bir durum yok yani gece güzel uyuyor öksürmüyor. Huysuzluğu yok ama bilmiyorum... İğneleri de vurdurmak istemiyor eşim ilk defa hasta oldu böyle canım çok sıkıldı ne zormuş yahu içim gitti...

canım çok geçmiş olsun.başka bir dra da gösterseydiniz bazen abartıyor drlar.boşu boşuna antibiyotik verenler bile var.içinize de sinmemiş anladığım kadarıyla.çabucak iyileşir inşallah kuzucuk.

bebeğin ateşi varsa iğnelerini ihmal etmeyin özellikle antibiyotik olanını.. Allah yardımcınız olsun inş. kısa zamanda iyileşir

3 çeşit ilaç ve iğne verdi 3 gün vurulacakmış bronşit dedi hemen sinir oldum....ve hava vereceğiz dedi sabah akşam.Neyse vermeye kalktılar 5 dak boyunca ağladı doğdu doğalı o kadar ağlamamıştı eşim dayanamadı devam etmeyin dedi... Bana göre de bu kadar büyütecek bir durum yok yani gece güzel uyuyor öksürmüyor. Huysuzluğu yok ama bilmiyorum...ğneleri de vurdurmak istemiyor eşim ilk defa hasta oldu böyle canım çok sıkıldı ne zormuş yahu içim gitti...

off,çok geçmi.olsun.bizimde bugün öksürüğümüz başladı.du bakalım hayırlısı

çok mutsuzum, bu gün işe geri döndüm:43:
yavruşumla koklaşarak geçirdiğimiz 7.5 aydan sonra onu bırakıp bu sıkıcı ortama geri döndüm.
ve ben yavruşumu çok özlediimm. nasıl dayanacağım bilmem. hep gözümün önünde sabah onu bırakırken ki son hali.:43::43:
bir an önce eve gidip yavruşumu şop şop emzirmek istiyorum:43:

geçmiş olsun canım, iğne dışında aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz..., bronşit ve alerjik olabilir sözü, verilen ilaçlı hava, hastanede kaç çocuklu aile varsa yanımıza gelmeler,eşimin ve benim dr panik havasına kızmamız- sonra alerji bölümünde bi kontrol, chamber denen bi aletle 5 günlük günde 3 kez ventolini içimize çekmek ama buna alışmak...

gece mis gibi uyuyor, günde 7-8 kez öksürüyor, hafif hırıltı var, huysuz değil, ateş yok... dr ateş yok diye alerjik olabilir dedi ama çevremdeki çocuklarda da kuru öksürük var bu ara, yine de niye ailede dr yok sanki diye diye ilacımıza devam edicez 2 gün daha...

çok mutsuzum, bu gün işe geri döndüm:43:
yavruşumla koklaşarak geçirdiğimiz 7.5 aydan sonra onu bırakıp bu sıkıcı ortama geri döndüm.
ve ben yavruşumu çok özlediimm. nasıl dayanacağım bilmem. hep gözümün önünde sabah onu bırakırken ki son hali.:43::43:
bir an önce eve gidip yavruşumu şop şop emzirmek istiyorum:43:
canım çalışan annelerin kaderi maalesef bu:( bende eylülde bırakıcam şimdiden çok tedirginim ama herşey yine onlar için değilmi?.. Allah bebişlerede bizede dayanma gücü versin...
geçmiş olsun canım, iğne dışında aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz..., bronşit ve alerjik olabilir sözü, verilen ilaçlı hava, hastanede kaç çocuklu aile varsa yanımıza gelmeler,eşimin ve benim dr panik havasına kızmamız- sonra alerji bölümünde bi kontrol, chamber denen bi aletle 5 günlük günde 3 kez ventolini içimize çekmek ama buna alışmak...

gece mis gibi uyuyor, günde 7-8 kez öksürüyor, hafif hırıltı var, huysuz değil, ateş yok... dr ateş yok diye alerjik olabilir dedi ama çevremdeki çocuklarda da kuru öksürük var bu ara, yine de niye ailede dr yok sanki diye diye ilacımıza devam edicez 2 gün daha...

çok geçmiş olsun canım,insan küçücük kuzuları o ortama sokmakşöyle kalsın,kapısından bile geçmek istemiyor ama napalım mecburen işte:(( çok geçmiş olsun

merhaba :79:
çalışan annelerin hali zor minik yavrudan ayrılmak:59:
bebişleri hasta olanlar geçmiş olsun :71:
benimkide yeni atlattı hastalıgı şimdi iyi cok şükür :emir_bebek:
hastayken beslenmeyi red etti şuruplar yüzünden ağzını açmadı ama :37:
şimdi iyi beslenmesinde sorun yok maşallah :nazar:

Back