carnaaaaa özlemm face te seni bekliyoruz özelden msj atıyorum doluymuş mesajım gelmiyormuş sana, grubun gizliliğini kaldırdı desire sen girince kapatcak tekrar öptükkk
face üyeliği ne zaman onaylanır gruptakilerin tecrube.leri cok faydalıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
carnaaaaa özlemm face te seni bekliyoruz özelden msj atıyorum doluymuş mesajım gelmiyormuş sana, grubun gizliliğini kaldırdı desire sen girince kapatcak tekrar öptükkk
İi akşamlar kızlar kızım sürekli kucağımda uyumak istiyor saatlerce uyuyabilir ama yatağına koyuyorum bes dk sonra uyanıyor ağlıyor gogsumle koltuğumun arasına kafasını sıkıştırıyor zor nefes alıyor zma böyle uyumak istiyor aksam 7 den 11 e kadar böyleyi napcam ben bilmiyorum(
eAaa! nasıl ısınıyorsun canım?
aaa emziği aldımı canım fatoşu beğendi demek
ohhh hadi hayırlısı olsun canım,süslen süslen aferin ilişkiyi taze tutmak gerekir
ayyy canım ya ee napıyonuz birilerine gitseydin kalmaya falan bebiş üşümesin
hoşgeldin canım ramaıza. tabikiş i katılabilirisn sorulurmu.
ama pek vakit bulamıyoruz. görüştükçe sohbet ederiz.
hadi hadiiii ezemez erkekelr kızlarımızı bikere.
erkekler çokk olsun daha gzüel işte seçim şansı artıoooo
ohhhhhhh sizinkiler koşsun peşelrinden kızların
nasıl ısınıyosunzu canım ya
hasta olmasın kuzucuk
alıştırmamaya çalış canım
hep isteyecek
valla bu bebişelr çok akıllılar
hiç bişeyi fazla yapmaya gelmiyo hemen kullanıyoalr
kiminle buluştun anlamadım canım
kk derken
ama alışveriş merkezi galiba cevahir
alışveriş gezme kime iyi gelmemişki
sana da iyi gelmiyecek
ohhh sefan olsun
slmmm..geç oldu ,galiba herkes uyuyor.ben di gidicem şimdi.şu fatoş u ben de merek ettim.kaç emzik aldım,oğlum tutmuyor.aslında alıştık da.ama merak da etmedim değil.neden bu kadar ısrar ediyoruz ki emzik konusunda?tutmasa ne olur ki?benim asıl korkum biberon.onu da tutmuyor oğlum.işe gidiyorm çarşamba günü.acıkınca nasıl olucak hiç biliyorum.bu arada moralim de bozuk.tam rapor almaya karar verdim,heyet raporu ayarladım,okulu haberdar ettim ki müdür beyy aradı,gel dedi.meğer program yapılmış da,başkalarına boş gün verilmş de,bilmem ne....canım sıkkın valla
hoşgeldiiin. Bir yakışıklı daha mı geldi? Erkeklerin ezici bir çoğunluğu var bu topikte zaten. Facede de bir grubumuz var. Orada daha hızlı ilerliyor sohbet. Eğer face kullanıcısıysan acil tarafından gel canım,yarın gizleyeceğiz grubu,kimsecikler görmesin yazışmalarımızı diye.
Bu arada grubun adı 2010 aralık anneleri. Girdikten sonra tartışmalar bölümünde nicklerimiz başlığına nickini yazmayı unutma.
canım grup açıkken bikaç kez katılma isteği gönderdim ama kabul edilmedi,şimdide grup kapalı,yaaa... benide ekleyin yaaa...
slmmm..geç oldu ,galiba herkes uyuyor.ben di gidicem şimdi.şu fatoş u ben de merek ettim.kaç emzik aldım,oğlum tutmuyor.aslında alıştık da.ama merak da etmedim değil.neden bu kadar ısrar ediyoruz ki emzik konusunda?tutmasa ne olur ki?benim asıl korkum biberon.onu da tutmuyor oğlum.işe gidiyorm çarşamba günü.acıkınca nasıl olucak hiç biliyorum.bu arada moralim de bozuk.tam rapor almaya karar verdim,heyet raporu ayarladım,okulu haberdar ettim ki müdür beyy aradı,gel dedi.meğer program yapılmış da,başkalarına boş gün verilmş de,bilmem ne....canım sıkkın valla
bende de face hesabı yok.olsun,burdaki paylaşımlar ney yetmiyor ki?
Allah allah sen heyet alıyosun yeniden yapsınalr programı.
benim küçük bebeğim var de.
gerçi sen de keşke söleseydn önceden.
mesela bana da sordualr rapor almayı düşünüyomusun diye
ben evrirlerse almak istiyorum dedim
ona göre program yaptılar
Allahtan alabildim
canım,benim okul çok büyük.120 civarı öğretmen var.ki görevlendirilmeler,geçiciler hariç.iş böyle olunca herkese az ders düşüyo,yani doğru dürüst ek ders yok.düşün,8 ingilizceci var. tabi herkesin dersi az olduğundan boş gün verilmişti millete.2.dönem başı,ne olduysa herkesten alınmış boş gün bi idareci tarafından.herkes müdüre gtmiş,şikayetçi olmuş.çok zaman önce bana sormuşlardı rapor işini ben belli değil demştim.çünkü gebeliğimin başında ben 4 ay hastanede yatttım.normal raporum bitmişti,ona rağmen çok zor heyet alabilmiştim.o haldeyken zor alınca,şimdi hiç alamam diye düşünmüşüm.kesin konuşmamıştım.neyse,müdür de hoca hanım gelince söz herkese boş gün verdiricem ,o zaman nasılsa değişicek diye söz vermiş.benm haberim yok tabi.habire arıyor arkadaşlar,ne zaman geliyosun diye.tabi işin rengi belli oldu.ben de aradım rapor alıcam dedim.tabi olmadıııı.
ben de üzülüyorum.rapor işi olmasaydı üzülmezdim de onu da ayarlayınca koydu.bugun araba çalıştım okul yolunda,okulda da kurs vardı.ders programını alayım dedim.salı 5 saat,diğer günler 4 saat,bi günüm de boş..kötü oldum valla.psikolojik olarak hiç hazır değilim.bi de eski sınıflarım alınmış,6,7 ve 8 verilmiş.ilk dönem hepsi 8 di.offffff,of!
qsu canım çakma bir face hesabı açsan,fotosuz falan. Sadece grup için olmaz mı? Öyle yapan arkadaşlar var çünkü.